با سلام
اگر به تغذیه هنوز شک دارید دستگاه را با یک تغذیه جدا چک کنید روی مین برد ولتاژ 3.3 و 1.8 را چک کنید و در صورت وجود فلش را پروگرم کنید............
دوست عزیز این کمبود ولتاژ نیست پاورت زیر باره که ولتاژها اینتورین . لطفا دقیقا بگو که رسیور در چه حالتیه یعنی وقتی دکمه پاور رو میزنی چی میشه که راهنماییتون کنم.
درودسلام ممنونم
نه در حالت عادی که پاور هم به مین برد متصل نیست ولی بازم کمبود ولتاژ دارم .فرقی نداره که به پاور زیر بار باشه یا نباشه .
دستگاه روشن نمیشه .حتی led پاور هم روشن نمیشه .در کل دستگاه خاموش هست
سلام ممنونم
نه در حالت عادی که پاور هم به مین برد متصل نیست ولی بازم کمبود ولتاژ دارم .فرقی نداره که به پاور زیر بار باشه یا نباشه .
دستگاه روشن نمیشه .حتی led پاور هم روشن نمیشه .در کل دستگاه خاموش هست
باور کنید search کردم ولی چیزی پیدا نکردم .شاید از زیر دست من درفته .ولی بازم از شما تشکر میکنمنمی دانم گزینه سرچ انجمن کار نمی کند که مشکلات 10 سال پیش را دوباره باید توضیح بدهیم؟
تست میکنم نتیجه رو اعلام میکنمدوست عزیزبا یه پاور دیگه هم امتحانش بکن ببین روی tv صقحه سیاه در میاد
دوست گرامی قبل از در آوردن آی سی فلش (چون فلش این دستگاه 48 پایه است و ممکنه کمی ازیتتون کنه برنامه با کابل بزن ببین نمیگیره)
درودسلام
دستگاه فوق درست شد و عیب رو میگم تا تجربه ای باشه برای دوستان .
در مین برد که سوکت کابل پاور میخوره 3 تا فیوز هست که 2تا مربوط به ولتاژ 3.3 هس .یکی از این فیوزها که مربوط به 3.3 بود سوخته بود که با تعویض ان مشکل برطرف شد