روش حل مشكل ارور clon در سوپرمكس هاي سري cxt

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام
با توجه به سوالات متعدد كاربران مبني بر بوت نشدن دستگاه بعد از تزريق پچهاي اشتباه سري s به اين دستگاهها اين تاپيك باز شد.پچهاي جديد براي سو پرمكس مختص سري s ميباشد و همانطور كه قبلا در تاپيك و پستهاي مختلف اعلام شد به هيچ وجه اين پچها را نبايد به سري قديمي cxt كه از دو روز پيش از رده خارج شدند تزريق شود.
اگر شما به اشتباه پچي را كه مربوط به سو پرمكس هاي سري s ميباشد به رسيور تزريق كنيد با هنگ clon مواجه ميشويد و دستگاه بالا نمياد جهت رفع اين مشكل به روش زير عمل كنيد:
بايد در حالت بوت مد پچ قبلي را تزريق كنيد تا مشكل شما رفع شود.به روش زير عمل كنيد:
اول رسيور را از برق در بياوريد و دست خودتان را روي دكمه كانال پايين روي رسيور قرار داده و فشار دهيد همانطور كه دكمه را نگه داشته ايد مجدد به برق بزنيد تا اعداد جلو پانل دستگاه ثابت شوند. حال دستتان را برداريد و لودر را باز وبعد انتخاب كام مربوطه كه رسيور را با كابل آپگريد به آن وصل كرديد .
در گزينه sw down ميبايست boot mode را انتخاب كنيد سپس مسير پچ را كه قبلا از حالت زيپ خارج كرديد را به آن بدهيد و با دوبار كليك روي پچ مربوطه دستگاه شروع به برنامه ريزي ميكند بايد صبر كنيد تاend روي پانل دستگاه نمايش داده شود.
مشكل شما رفع ميشود.
:eek:ky:
نرم افزارهاي اصلي براي سري cxt قديمي را ميتوانيد از لينك زير دانلود كنيد

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=32579

آخرین ویرایش:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
بلاخره سري cxt سو. پر. مكس از ساپورت اين شركت خارج شد و بجاي آن سري cxt s كه يك سري دستگاه چيني ميباشد جايگزين شد. اين سري تازه وارد بازار شده وتوليد كارخانه چيني ميباشد. سري s همان مدلي است كه اگر نرم افزار cxt اصلي را به آن ميزديد دستگاه مشكل بوت پيدا ميكرد و اكنون شركت سو پرمكس ساپورت اين دستگاههاي بي كيفيت را آغاز كرده و سري قبلي را از رده خارج كرد. نرم افزار اين مدلها تغييراتي كرده و در منوي com گزينه sssp كه به شيرينگ اينترنتي ارتباط دارد اضافه شده .
نكته مهم و تذكر بسيار جدي: باز هم تاكيد ميكنم به هيچ وجه از نرم افزار سري s بر روي سري قديمي استفاده نكنيد چون دستگاه با هنگ clon روبه رو ميشود و بالا نمياد.

mehdi farhoodi

کاربر
2006-10-13
58
1,672
41
مرسی دوست عزیز کاش این تاپیک شما رو زودتر دیده بودم .. دیروز دوتااز این مدلها داشتم که بعد آپگرید اینجوری شد .. مجبور شدم فلشو در بیارم و پروگرام کنم

HOSEIN

کاربر
2006-10-06
57
234
tiesto عزیز در لینکی که قرار داده اید هیچ فایلی وجود ندارد

mehdijebeli

کاربر
2009-10-26
2
2
با سلام خدمت همه عزیزان
مشکل clonریسور من حل نشد
من پچ های 125.54 122.91 125.46 125.13 122.54 123.70 124.93 118.12
همچنین دو پچ 117 و 122 را تزریق کردم ارور اپگریداد
فکر کنم اخرین راه حل فلش باشه
با تشکر از همگی
ریسور من supermax 6000 ci cxt deluxe

عمو فتاح

کاربر
2010-01-18
3
5
45
سلام
چرا در سوپرمکس 1*1 مدل قدیمی با گرفتن دکمه پایین هیچ تغییری نکرده و در 0% باقی میماند.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: B M W

سحر2001

کاربر
2010-01-28
3
3
32
با سلام من دکمه پایین رو می گیرم ولی عددی ضاهر نمی شه و خاموش می شه چراغ ها ممنونم جواب بدید با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: B M W

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
با سلام من دکمه پایین رو می گیرم ولی عددی ضاهر نمی شه و خاموش می شه چراغ ها ممنونم جواب بدید با تشکر

با سلام

نحوه حل مشکل:

1- رسيور را از برق در بياوريد و مدتی مکث کنید
2- دكمه كانال پايين روي رسيور را نگه داشته و فشار دهيد همانطور كه دگمه را نگه داشته ايد مجدد دوشاخه رسیور را ببرق بزنيد تا اعداد جلو پانل عدد 1و 0013دستگاه ثابت شود
3-حال دستتان را برداشته و لودر را باز وبعد انتخاب COM یا پورت مربوطه بدون کانکت شدن
در گزينه sw down ميبايست boot mode را انتخاب كنيد
4-حال پچ را كه قبلا از حالت زيپ خارج كرديد را انتخاب کرده و منتظر شروع به برنامه ريزي مجدد رسیور شوید بايد صبر كنيد تاend روي پانل دستگاه نمايش داده شود.
5- با جدا کردن دو شاخه و زدن مجدد ان به برق با بالا امدن رسیور مشکلتان حل خواهد شد.

لينك دانلود نرم افزار

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=27196

سحر2001

کاربر
2010-01-28
3
3
32
سلام دوست عزیز هر کاری می کنم 0013و1 نمی شه فقط 7777یا 8888یا9999 می شه ممنونم کمک کنید با تشکر

سحر2001

کاربر
2010-01-28
3
3
32
هر کاری می کنم نمی وایسه این ها میاد - - - - 1111ممنون می شم کمک کنید با تشکر

sajadkhar

کاربر
2010-01-30
1
0
16
با سلام من دكمه رو گرفتم ولي هيچ تغييري نميكنه و8888 مينويسه تو رو خدا بگو چي كار كنم خواهش

REZA59

Banned
2006-10-09
6
5
سلام دوست عزیز لطفا فایل فلش این رسیور را برای ما بگذارید

amir_tab

کاربر
2010-01-31
1
0
با سلام ميشه طريقه فلاش كردن 1x1 را لطف كنين؟با تشكــــــــــر

اکبر110

کاربر
2009-08-10
2
0
رسیور سوپر مکس من پس از ریختن مشکل بالا اومدن روداره دکمه پایین رو هم که نگه میدارم اون علامتهایی رو که گفتین نداره وپنل جلو خاموشه

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
رسیور سوپر مکس من پس از ریختن مشکل بالا اومدن روداره دکمه پایین رو هم که نگه میدارم اون علامتهایی رو که گفتین نداره وپنل جلو خاموشه

دوست عزیز اگر از نرم افزارهای اخیر سری s به اشتباه روی سری معمولی استفاده کرده اید چاره جز فلاش دستگاه توسط تعمیر کار ندارید. روشی که در صفحه قبل توضیح داده شده در مورد نرم افزارهای جدید سری s صدق نمیکند.

v-soll

کاربر
2010-08-24
3
0
سلام دوست گرامی من میخوام فایلیرو که گذاشتین رو بردارم ولی نمیشه .orgرو .net زدم ولی باز بشد و برگشت تو همین سایت.

v-soll

کاربر
2010-08-24
3
0
بازم سلام من با یه مشکل دیگه هم مواجه شدم هر کاری می کنم 0013و1 نمی شه فقط مربع کوچیک نشون میده چن بار امتحان کردم ولی نشد میشه دقیقتر توضیح بدی-مثلا کی کابلو وصل کنم؟از قبل روشن کردن؟ تشکر خیلی به درد بوخوری

حرارت

کاربر
2010-09-30
1
1
با سلام
با توجه به سوالات متعدد كاربران مبني بر بوت نشدن دستگاه بعد از تزريق پچهاي اشتباه سري s به اين دستگاهها اين تاپيك باز شد.پچهاي جديد براي سو پرمكس مختص سري s ميباشد و همانطور كه قبلا در تاپيك و پستهاي مختلف اعلام شد به هيچ وجه اين پچها را نبايد به سري قديمي cxt كه از دو روز پيش از رده خارج شدند تزريق شود.
اگر شما به اشتباه پچي را كه مربوط به سو پرمكس هاي سري s ميباشد به رسيور تزريق كنيد با هنگ clon مواجه ميشويد و دستگاه بالا نمياد جهت رفع اين مشكل به روش زير عمل كنيد:
بايد در حالت بوت مد پچ قبلي را تزريق كنيد تا مشكل شما رفع شود.به روش زير عمل كنيد:
اول رسيور را از برق در بياوريد و دست خودتان را روي دكمه كانال پايين روي رسيور قرار داده و فشار دهيد همانطور كه دكمه را نگه داشته ايد مجدد به برق بزنيد تا اعداد جلو پانل دستگاه ثابت شوند. حال دستتان را برداريد و لودر را باز وبعد انتخاب كام مربوطه كه رسيور را با كابل آپگريد به آن وصل كرديد .
در گزينه sw down ميبايست boot mode را انتخاب كنيد سپس مسير پچ را كه قبلا از حالت زيپ خارج كرديد را به آن بدهيد و با دوبار كليك روي پچ مربوطه دستگاه شروع به برنامه ريزي ميكند بايد صبر كنيد تاend روي پانل دستگاه نمايش داده شود.
مشكل شما رفع ميشود.
:eek:ky:
نرم افزارهاي اصلي براي سري cxt قديمي را ميتوانيد از لينك زير دانلود كنيد

دوست عزيز نرم افزار و كه اصلا نميشه ورداشت باز نميشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا