روش ذخيره ليست كانال بروي فلش مموري در سوپرمكس هاي سري Cxt

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام خدمت همه دوستان ميخوام امروز اين قابلت رو كه به نرم افزارهاي جديد سوپرمكس سري Cxt اضافه شده رو خدمت همه سوپر مكسي هاتوضيح بدم تا اگه بعد از آپديت كردن رسيورشون كانال هاشون پاك شد يا به دليل رفتن برق كانالهاشون رو از دست دادن يا به هر دليلي رسيورشون رو به تنظيمات كارخانه برگردوندن ، ديگه ناراحت دردسر هاي سرچ مجدد و مرتب كردن كانال ها نباشن

براي بك آپ گرفتن از كانال هاتون به روش زير عمل كنيد :

ابتدا نرم افزار جديد رو
دانلود كنيد سپس از حالت زيپ خارج و بروي فلش مموري تون كپي كنيد
فلش رو به رسيور وصل كنيد و بوسيله اون رسيور رو آپديت كنيد . بعد از تمام شدن آپديت و روشن شدن مجدد رسيور يه پيغام بروي صفحه تلويزيون تون مياد كه اگه Ok رو بزنيد كانال هاتون پاك ميشه پس اين كار رو نكنيد و از روي كنترل رسيور رو خاموش كنيد و دوباره روشن كنيد . ميبينيد كه كانال ها سر جاشه .

حال براي Save كردن كانال هاتون بروي فلش به روش زير عمل كنيد :

دوباره در فلش مموري بروي نرم افزاري كه در مرحله بالا كپي كرده بوديد بريدو دكمه زرد رنگ s/w رو فشار بديد و سپس دكمه Info رو بزنيد . ميبينيد كه يك فايل جديد بنام UDB بروي فلش مموري تون ايجاد ميشه كه همون ليست كانال هاي شماست . اين فايل رو در فلش يا روي كامپيوترتون نگه داري كنين تا هر وقت كه كانالهاتون پاك شد با يه Ok كردن بروي اين فايل UDB دوباره و بي هيچ زحمت اضافه اي كانال هارو با همون چينش قبلي بروي رسيورتون بر گردونيد

sn30000

کاربر
2009-08-26
7
28
سلام: خسته نباشيد. لطفا راهنماييم كنيد . من سوپر مكس 1+1 خريدم ميخوام ليست مسيرها و كانالهارا از رسيور به كامپيوترم انتقال بدم و اگر احتياج به نرم افزار است باذكر نام نرم افزارراهنماييم كنيد ؟. تشكر از زحمات شما .

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام: خسته نباشيد. لطفا راهنماييم كنيد . من سوپر مكس 1+1 خريدم ميخوام ليست مسيرها و كانالهارا از رسيور به كامپيوترم انتقال بدم و اگر احتياج به نرم افزار است باذكر نام نرم افزارراهنماييم كنيد ؟. تشكر از زحمات شما .

با سلام
دوست عزيز نياز به نرم افزار خاصى نيست مراحل زير را انجام دهيد:
يك فايل با پسوند bin براي مثال همان برنامه آپگريد را كه از حالت زيپ خارج شده در فلاش ممورى قرار دهيد سپس وارد قسمتي شويد كه فايل را قرار داده ايد ابتدا دكمه زرد را بزنيد سپس دكمه i روى كنترل. ميبينيد كه يك فايل جديد ايجاد ميشود با نام user data base كه همان ليست كانالها وفركانسها وتمام تغييراتى است كه تا قبل از فايل وجود داشته است. ميتوانيد آنرا در كامپيوتر خود كپي كنيد.
البته لازم به ذكر است كه براي اين كار دستگاه را بايد با آخرين پچ موجود آپديت كرده باشيد كه ميتوانيد از لينك زير آخرين ورژن را دريافت كنيد http://1.irantks.biz/showthread.php?t=27196

a123

کاربر
2007-08-12
5
2
اقا دمت گرم فقط یه مسئله!؟
اگه اپ دیت کنم اون کانال هایی که پسورد دارن باز میشه؟؟کلا تنظیماتش پسورد ورودی... تغیری توش میشه یا نه؟
میشه اول یه بک بردارم بعد اپدیت کنم اگه کانال باز شد یا جاش عوض شد از بک برگردونم حالت اول؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا