روش 100 درصد کاربردی فعالسازی شیرینگ هوایی و اینترنتی istar 99

yh1365

کاربر
2012-07-13
233
984
دوستان گرامی همونطور که مطلعید شیرینگ هوایی مدلهای قدیمی ریسیور istar x 99 مدتی است که قطع شده . اما با ترفندی که خدمتتون ارائه میکنم میتونید شیرینگ هوایی و اینترنتی این مدل رو حتی اگر بپایان رسیده باشه هم مجددا فعال کنید . یادآوری میکنم که این روش برای کلیه مدلهای istar x 99 از جمله مدل قدیمی - سوپر و دارا یا فاقد کابل hdmi موثر هست و شخصا بالای 50 تا از این مدلها رو با همین روش فوق العاده ساده مجددا فعال کزده ام .
در این روش شما نیازمند دو ریسیور از مدل istar 99 هستید که همونطور که عرض کردم ساده یا سوپر بودن و داشتن یا نداشتن hdmi و فعال بودن یا اتمام شیرینگ هوایی دستگاهها اصلا اهمیتی نداره . با استفاده از پیچ گوشتی قاب ریسیور رو باز کنید و مطابق تصویر ذیل خازن 8 پایه موحود در ریسیور رو با دست به آرامی بالا بکشید تا از جای خودش خارج بشه . این خازن راحت درمیاد چون اصلا لحیم کاری نشده و یا با چسب هم چسبانده نشده است . حالا در مورد ریسیور دیگه هم همین کاررو انجام بدید و خازنها رو با هم تعویض کنید و در محل خودشون قرار داده و محکم کنید . تمام شد . حالا قاب دستگاه رو ببندید و تنظیمات شیرینگ هوایی رو دوباره انجام بدید و صبر کنید تا دستگاه با دریافت کدها شبکه های کارتی رو باز کنه. البته هر دو دستگاه باید با ورژن 2.48 آپگرید شده باشن . فقط یک نکته اساسی رو فراموش نکنید : دعای خیر برای من . موفق باشید .

اگر دستگاه 99 پیدا نکردید که قطعاتشون رو با هم عوض کنید پیام خصوصی بدید تا کمکتون کنم .
33843814041737261829.jpg

2007-06-19
1,872
19,347
سلام

بيشتر از سه ماه هست که من اينکار رو انجام ميدم و بدون مشکل کانال ها باز ميشه ...........

ضمنا اون قطعه اي که فرموديد خازن ، خازن نيست و يک برد هست که روش يک آي سي قرار گرفته با جا به جا کردن بردها شماره سخت افزاري تغيير ميکنه و شرينگ برقرار ميشه ..........

mohandes

عضو جدید
2006-11-29
86
609
دوستان گرامی همونطور که مطلعید شیرینگ هوایی مدلهای قدیمی ریسیور istar x 99 مدتی است که قطع شده . اما با ترفندی که خدمتتون ارائه میکنم میتونید شیرینگ هوایی و اینترنتی این مدل رو حتی اگر بپایان رسیده باشه هم مجددا فعال کنید . یادآوری میکنم که این روش برای کلیه مدلهای istar x 99 از جمله مدل قدیمی - سوپر و دارا یا فاقد کابل hdmi موثر هست و شخصا بالای 50 تا از این مدلها رو با همین روش فوق العاده ساده مجددا فعال کزده ام .
در این روش شما نیازمند دو ریسیور از مدل istar 99 هستید که همونطور که عرض کردم ساده یا سوپر بودن و داشتن یا نداشتن hdmi و فعال بودن یا اتمام شیرینگ هوایی دستگاهها اصلا اهمیتی نداره . با استفاده از پیچ گوشتی قاب ریسیور رو باز کنید و مطابق تصویر ذیل خازن 8 پایه موحود در ریسیور رو با دست به آرامی بالا بکشید تا از جای خودش خارج بشه . این خازن راحت درمیاد چون اصلا لحیم کاری نشده و یا با چسب هم چسبانده نشده است . حالا در مورد ریسیور دیگه هم همین کاررو انجام بدید و خازنها رو با هم تعویض کنید و در محل خودشون قرار داده و محکم کنید . تمام شد . حالا قاب دستگاه رو ببندید و تنظیمات شیرینگ هوایی رو دوباره انجام بدید و صبر کنید تا دستگاه با دریافت کدها شبکه های کارتی رو باز کنه. البته هر دو دستگاه باید با ورژن 2.48 آپگرید شده باشن . فقط یک نکته اساسی رو فراموش نکنید : دعای خیر برای من . موفق باشید .

اگر دستگاه 99 پیدا نکردید که قطعاتشون رو با هم عوض کنید پیام خصوصی بدید تا کمکتون کنم .
33843814041737261829.jpg
=========================================

با تشکر از شما دوست عزیز ولی اگه رسیور دیگری موجود نباشه چگونه میتوان دوباره این کار رو انجام داد ممنون

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
دوست عزیز این برد تو بازار گیر میاد؟؟؟؟

=========================================

با تشکر از شما دوست عزیز ولی اگه رسیور دیگری موجود نباشه چگونه میتوان دوباره این کار رو انجام داد ممنون
درود
عجیبه کسی که فرق بین خازن ویک برد کوچک با آیسی آیدی حفاظتی دستگاه را نمی داند بیاد تاپیک بزنه!
به همین دلیل تاپیک به بخش تعمیرات منتقل کردم که همه دسترسی نداشته باشند
جالب هست توی سایت ای استار یک بابایی آمده بود اطلاعیه داده بود ورامین واون مناطق براتون تمدید می کنم براش پست هم تایید کرده بودند
دوستان این کار خیلی راحت تر شدنی هست ومن بخاطر حضور جناب h.l.a در این سایت تابحال موضوع را تایید نکرده بودم ولی حالا که توی سایت اصلی شان حساسیتی نیست
کافیست دستگاهی که اکانتش تمام شده ایسی فلش را با یک ایسی فلش4 مگ نو یا متعلق به یک دستگاه دیگه بجز ای استار99 تعویض کنید
خواهید دید با اتصال به شیرینگ هوایی کانالها باز خواهند شد وتاریخ انقضاء هم اعلام نمیکنه
:eek:k:
این نقطه ضعف در مدل های اکانت دار با سریال دار کردن فلش و پردازنده در برنامه دستگاه جلوی این کارها گرفته شده

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
درود
یکی از کاربران هم در مشهد این خبر را داده بود که هر دستگاه
را 25 تومان می گرفت و ایسی فلش را عوض می کرد که منبع درآمدی
برای خودش دست و پا کرد در چندین فروم فارسی دیدم
در کل ارزش نداره رسیور فول اچ دی نیست اگر فول بود ارزش داش
ت

mohandes

عضو جدید
2006-11-29
86
609
درود
عجیبه کسی که فرق بین خازن ویک برد کوچک با آیسی آیدی حفاظتی دستگاه را نمی داند بیاد تاپیک بزنه!
به همین دلیل تاپیک به بخش تعمیرات منتقل کردم که همه دسترسی نداشته باشند
جالب هست توی سایت ای استار یک بابایی آمده بود اطلاعیه داده بود ورامین واون مناطق براتون تمدید می کنم براش پست هم تایید کرده بودند
دوستان این کار خیلی راحت تر شدنی هست ومن بخاطر حضور جناب h.l.a در این سایت تابحال موضوع را تایید نکرده بودم ولی حالا که توی سایت اصلی شان حساسیتی نیست
کافیست دستگاهی که اکانتش تمام شده ایسی فلش را با یک ایسی فلش4 مگ نو یا متعلق به یک دستگاه دیگه بجز ای استار99 تعویض کنید
خواهید دید با اتصال به شیرینگ هوایی کانالها باز خواهند شد وتاریخ انقضاء هم اعلام نمیکنه
این نقطه ضعف در مدل های اکانت دار با سریال دار کردن فلش و پردازنده در برنامه دستگاه جلوی این کارها گرفته شده

======================================================

با سلام دوست عزیز ایا شرینگباز هم با این روش فعال میشود یا نه ممنون

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,408
17,781
40
مهم زنده شدن دوباره شیرینگ هوایی ای استار99

[h=2]مهم زنده شدن دوباره شیرینگ هوایی ای استار99[/h]
بعد تست ها و کار هایی که بر روی این رسیو انجام دادم به این نتیجه رسیدیم که باتعویض ای سی کد این رسیو شماره سریال تعویض شده و با انتقال نرم افزار 250شیرینگ هوایی ای استار به مدت 2سال تمدید خواهد شد
کسانی که تعویض ای سی انجام دادن میتونن تاریخ اکسپایر شدن جدید رسیورشون رو با کلیدF1 ببینند
که بعد ان تاریخ مجددا با تعویض ای سی هنوز میتونن شیرنگشون رو تا چندین سال تمدید کنن

دیتا های موجود بر روی این رسیور با نرم افزار250
W3
W6
Eutelsat12
Hlassat
intelsat
که با وصل شدن مجدد شیرینگ دیتا W3با تقریبا 50درصد شبکه های کارتی باز شد

منبع اقا امین گل

mahmod31

کاربر
2008-03-25
49
543
سلام من هم تست کردم جواب نداد لطف کنید فایل فلشی رو از دستگاهی که کار میکنید تو سایت اپلود کنید شاید اینجوری جواب بده چون فایل فلش خودم رو از رسیوری که از کار افتاده بود گرفتم

آخرین ویرایش:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام من هم تست کردم جواب نداد لطف کنید فایل فلشی رو از دستگاهی که کار میکنید تو سایت اپلود کنید شاید اینجوری جواب بده چون فایل فلش خودم رو از رسیوری که از کار افتاده بود گرفتم
درود
دوست گرامی ربطی به فایل فلش ندارد همون که توی سایت هست دستگاه را روشن میکنه
مثل اینکه شیرینگ ماهواره دبلیو3 مشکل داره واز نرم افزار آخری2.50 استفاده کنید که ماهواره دبلیو6 واقع در26 درجه اضافه شده واین جهت را برای شیرینگ چک کنید

michy

کاربر
2013-11-14
7
19
با عرض سلامدوست عزیز من همین امروز با تعویض آیسی و نصب برنامه 2.50 با دبلیو3 حدود 50 درصد کانالها رو باز کرد (البته اگر ورتیکال دبلیو 3 در ******* باشه باز نمیکنه) که باید با دبلیو 6 که همان 21.6 درجه می باشد باز نمایید.

michy

کاربر
2013-11-14
7
19
باسلام به دوستان
می خواستم بدونم ایکس 99 من بعد از سه روز شیرینگش قطع شد . آیا همه اینطوری شد(یعنی فهمیدن که ما آیسی ها رو عوض می کنیم و شیرینگ رو بدین نحو شارژ میکنیم) یافقط دستگاه من اینجوری شده چون یه دستگاه دیگه که ایسی شو عوض کردم با این اون هم فقط دو روز فعال بود و بعد قطع شد...
دوستان خواهشا اگه کسی خبری داره یا راه حلی داره عرضه کنه ...

michy

کاربر
2013-11-14
7
19
دوستان عزیز درود
فایل تست شده و شیرینگ دستگاه به مدت سه روز فعال شد ولی پس از سه روز قطع شد...
دوستان اگرکسی تست کرده خواهشن اطاع رسانی کنه....
باتشکر

michy

کاربر
2013-11-14
7
19
باسلام
دوستان عزیز کسی نیست جواب منو بده ؟ این x99 چند روزیه که حال منو بد جوری گرفته .... تاریخ میزنه 16-2-2015 ولی هیچ کانالی رو باز نمیکنه خواهش میکنم یکی یه راه حلی جلو پام بذاره...
نرم افزار 2.50 ریختم همین تاریخ رو زد و کانالها سه روزی بود وصل بود ولی بعد از سه روز قطع شد و تاریخ زد 2-11-2013 دوباره نرم افزار 2.49 رو نصب کردم و بعد 2.50 رو ریختم تاریخ حالا روی 16-2-2015 مونده ولی هیچ کانالی باز نمیکنه . تنظیمات دیش درسته چون همون دستگاهی که آیسی شو بااین عوض کردم روی همین w3 کانالها رو باز می کنه..
در ضمن جالبه وقتی آیسی ها رو سرجای اولش می ذارم یعنی هر دستگاهی آیسی اولیه شو می ذارم باز همین دستگاه باز می کنه (که مال مشتری است) و دستگاه خودم باز همین تاریخ رو میزنه و باز نمیکنه..
تورو بخدا اگر کسی تجربه ای در این زمینه داره یا اطلاعاتی داره درمیون بذاره. منو دیونه کرده ...
تازه مشکل من تنها این نیست که شیرینگ اینترنتی این دستگاه هم فعال نمیشه روی سرور gsh2 تاریخ می زنه 2-10-2013 تا 2-10-2014 ولی هیچ کانالی باز نمیشه ....:sadwalk::confused::a02IRSAT:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام
دوستان عزیز کسی نیست جواب منو بده ؟ این x99 چند روزیه که حال منو بد جوری گرفته .... تاریخ میزنه 16-2-2015 ولی هیچ کانالی رو باز نمیکنه خواهش میکنم یکی یه راه حلی جلو پام بذاره...
نرم افزار 2.50 ریختم همین تاریخ رو زد و کانالها سه روزی بود وصل بود ولی بعد از سه روز قطع شد و تاریخ زد 2-11-2013 دوباره نرم افزار 2.49 رو نصب کردم و بعد 2.50 رو ریختم تاریخ حالا روی 16-2-2015 مونده ولی هیچ کانالی باز نمیکنه . تنظیمات دیش درسته چون همون دستگاهی که آیسی شو بااین عوض کردم روی همین w3 کانالها رو باز می کنه..
در ضمن جالبه وقتی آیسی ها رو سرجای اولش می ذارم یعنی هر دستگاهی آیسی اولیه شو می ذارم باز همین دستگاه باز می کنه (که مال مشتری است) و دستگاه خودم باز همین تاریخ رو میزنه و باز نمیکنه..
تورو بخدا اگر کسی تجربه ای در این زمینه داره یا اطلاعاتی داره درمیون بذاره. منو دیونه کرده ...
تازه مشکل من تنها این نیست که شیرینگ اینترنتی این دستگاه هم فعال نمیشه روی سرور gsh2 تاریخ می زنه 2-10-2013 تا 2-10-2014 ولی هیچ کانالی باز نمیشه ....:sadwalk::confused::a02IRSAT:
درود
برای تمدید شیرینگ بهتره فقط 1بار فلش رسیور را با یک فلش نو تعویض کنید
تعویض ایسی ایدی رسیور اون هم چند بار همین هست که می بینید
بهتره دستگاه مشتری را بهش پس بدهید و دستگاه خودتون هم فلش تعویض کنید ونرم افزار 2.50 زده کانالیابی کنید دیگه هم به ایسی ایدیش کار نداشته باشید
:cool:

michy

کاربر
2013-11-14
7
19
با سلام خدمت استاد شهرام
از اینکه پاسخ مرا دادید تشکر می کنم.
فقط از چند موضوع سر در نیاوردم...
1- فلش نو منظور چیست ؟
2- من آیسی رو بار اولی بود که با یک دستگاه دیگر تعویض کرده بودم یعنی هر دو دستگاه بار اولشون بود(هم دستگاه خودم و هم دستگاه مشتری) برای بار اول سه روز بازکرد و سپس بسته شد ولی دستگاه مشتریم باز کرده و کار می کند ...
پس از اینکه دیدم بعد از چند روز راه نیفتاده دوباره آیسی ها رو سرجای اولش گذاشتم که دیدم باز هم همینطور است یعنی دستگاه مشتری باز و دستگاه خودم باز نمی کند...
آخر هم آیسی ها رو تعویض کردم و دستگاه مشتری رو دادم ... ولی با وجود ریختن نرم افزار 2.50 و ریست دستی و کانال یابی مجدد (نه کانال ریزی) بازهم بی فایده بود...
آخه بدبختی من اینه که شیرینگ اینترنتی شم فعال نمیشه ... چیکار کنم ..

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام خدمت استاد شهرام
از اینکه پاسخ مرا دادید تشکر می کنم.
فقط از چند موضوع سر در نیاوردم...
1- فلش نو منظور چیست ؟
2- من آیسی رو بار اولی بود که با یک دستگاه دیگر تعویض کرده بودم یعنی هر دو دستگاه بار اولشون بود(هم دستگاه خودم و هم دستگاه مشتری) برای بار اول سه روز بازکرد و سپس بسته شد ولی دستگاه مشتریم باز کرده و کار می کند ...
پس از اینکه دیدم بعد از چند روز راه نیفتاده دوباره آیسی ها رو سرجای اولش گذاشتم که دیدم باز هم همینطور است یعنی دستگاه مشتری باز و دستگاه خودم باز نمی کند...
آخر هم آیسی ها رو تعویض کردم و دستگاه مشتری رو دادم ... ولی با وجود ریختن نرم افزار 2.50 و ریست دستی و کانال یابی مجدد (نه کانال ریزی) بازهم بی فایده بود...
آخه بدبختی من اینه که شیرینگ اینترنتی شم فعال نمیشه ... چیکار کنم ..
درود
من کلی توضیح دادم دیگه چیزی نمونده!
شما دستگاه 99 که شیرینگ هوایی تموم شده کافیست که ایسی فلش رسیور که حجم4مگابایت داره بردارید وبجاش یک ایسی فلش نو که تا بحال استفاده نشده با فایل فلش ای استار99 پروگرام کرده ونصب کنید ورژن 2.50 منتقل وکانال یابی کنید منوی شیرینگ را فعال واز شیرینگ مجانی راه افتاده استفاده کنید
در ضمن ایسی ایدی دستگاه که روی برد هست را جابجا نکنید آخرش همینجوری خواهد شد

بالا