روی بوت موندن رسیور ای استار مدل x15000-usb-CA-HDMI

محمد صاد

کاربر
2015-03-12
5
9
با سلام وخسته نباشید خدمت اساتید /این دستگاه قبل از اینکه خراب بشه بعضی وقتها به حالت استند بای می رفت وبعضی وقتها که روشن بود صحفه منو بالا می یومد تا اینکه خاموش شد و روی نمایشگر دستگاه نوشت boot /ودیگه روشن نشد .من اطلاع زیادی در مورد رسیورها ندارم /لطفا راهنماییم کنین با تشکر

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
با سلام وخسته نباشید خدمت اساتید /این دستگاه قبل از اینکه خراب بشه بعضی وقتها به حالت استند بای می رفت وبعضی وقتها که روشن بود صحفه منو بالا می یومد تا اینکه خاموش شد و روی نمایشگر دستگاه نوشت boot /ودیگه روشن نشد .من اطلاع زیادی در مورد رسیورها ندارم /لطفا راهنماییم کنین با تشکر

درود با لودر اخرین نرم افزار روانتقال بدید ازبخش مربوطه دانلود کنید .درصورت انتقال نشدن نرم افزار توسط لودر مشکل سخت افزاری است که اگر اشنایی به تعمیرات دارید اول تغذیه را بررسی نمایید .بعد ولتاز گیری مین برد .در اخر فلاش ایسی توسط پروگرامر.موفق باشید

محمد صاد

کاربر
2015-03-12
5
9
با سلام وممنون که جواب دادید /ببخشید منظوزتون از لودر همون سوکت9 پین پشت دستگاهه/می شه بیشتر توضیح بدین هم در مورد نرم افزارش که از کجا دانلود کنم هم در مورد رابطش /با تشکر

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
با سلام وممنون که جواب دادید /ببخشید منظوزتون از لودر همون سوکت9 پین پشت دستگاهه/می شه بیشتر توضیح بدین هم در مورد نرم افزارش که از کجا دانلود کنم هم در مورد رابطش /با تشکر

درودشما نیاز به کابل rs232 داریدکه همون رابط بین کامپیوترورسیورهست .که بعضی از مغازه های الکتریکی دارند .میتونی تهیه کنی .لودر هم ابزاری است که هرمدل رسیور یک نمونه مخصوص به خودش داره که از بخش دانلود کنید وبوسیله لودر نرم افزار رو انتقال بدید.اگر میخواهید خیلی چیزها هست که یاد بگیرید باید تلاش کنید وگرنه میتونید بدید به تعمیرکار رسیور توی شهرتون اینکارو انجام بده . تازه اگر مشکل نرم افزاری نباشه .بقیه که مربوط به فلاش میباشد بنظرم این دیگه کار شما نیست .چون نیاز به پروگرامر دارید.موفق باشید

محمد صاد

کاربر
2015-03-12
5
9
با سلام دوست عزیز .ممنون بابت توضیحاتتون/ من دستگاه پروگرامر دارم چون تعمیرکار تلوزیون هستم وتا الان رسیور قبول نکردم این دستگاه هم مال دوستمه گفتم اگه با رابط مشکل رفع بشه دیگه ای سی فلش رو در نیارم /اگه میشه ادرس بخش دانلودشو برام بزارید .ببخشید من تازه تو این سایت عضو شدم /بازهم تشکر می کنم

sam21

کاربر
2007-10-06
287
796
دوست عزیز

سلام

جناب داوود درباره نرم افزار لودر اطلاعات کافی دادند

شما قبل از انتقال نرم افزار عکسی از برد مین بزارید تا ولتاژها را معلوم کنم ببینیم مشگل سخت افزاری ندارد بعد اقدام به انتقال نرم افزار کنیم

محمد صاد

کاربر
2015-03-12
5
9
با سلام ولتاژتغذیه 11.5ولت هستش .هر کاری میکنم نمی تونم عکس از مین برد بذارم

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
با سلام ولتاژتغذیه 11.5ولت هستش .هر کاری میکنم نمی تونم عکس از مین برد بذارم

درود دوست عزیز شما به احتمال قوی یا فرمت یا حجم عکستون بیشتر از حد تعیین شده است !یا که بفرماییدمشکل شما برای اپلود عکس چی میتونه باشه؟

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
نرم افزار اورجينال و كارخانه اي ISTAR X15000 FULLL HD جهت رفع مشكل boot بهمراه لودر امیدوارم موفق باشید .البته نرم افزار کارخانه برای مدل شما روندارم لودر رواستفاده کنیدنه ازنرم افزاردوستان این نرم افزار برای 15000هشت میگ میباشدکه بعد از اپلود قابل حذف وویرایش نبود که از ادمین سایت خواستارم که پست بنده را ویرایش کنه .

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

محمد صاد

کاربر
2015-03-12
5
9
باسلام وتشکر فراوان که وقت گرانبهاتون رو برای من گذاشتید . کاری که گفتیدرو انجام میدم واطلاع رسانی می کنم /بازهم تشکر

mfbs

کاربر
2016-02-01
1
1
سلام به دوستان عزیز منم یه دستگاه istar cu usb hd دارم که روی بوت مونده ممنون میشوم اگه راهنمایی کنید فقط لطف کنید برنامه ای که جواب داده بفرستین ، چند تا برنامه گرفتم ولی ارور میده ، ممنوم از لطفتون

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام به دوستان عزیز منم یه دستگاه istar cu usb hd دارم که روی بوت مونده ممنون میشوم اگه راهنمایی کنید فقط لطف کنید برنامه ای که جواب داده بفرستین ، چند تا برنامه گرفتم ولی ارور میده ، ممنوم از لطفتون
درود دوست من اگر کلمه بوت نوشته میشود باید اول از لحاظ سخت افزاری بررسی واگر مشکلی نداشت دستگاه را فلش نمایید

بالا