روی چراغ ابی ماندن ای استار 30000 مگا

هومن پارس

کاربر VIP
2007-05-09
68
310
سلام : رسیور فوق روی چراغ ابی مانده و چراغ مربوط به سیگنال خاموش و روشن میشه چراغ اپتیکال هم خاموش و روشن میشه

ولتاژهای تغذیه همگی درسته ولی وقتی داخل مدار میزنی نوسان داره ولی وقتی سوکت تغذیه را از برد خارج میکنی نوسان از بین میره

یکجا خواندم که این ایراد مربوط به خازنهای smd میباشد- خازنهای smd اطراف برد تغذیه که در عکس مشخص کردم شرت هستن

لطفا راهنمایی بفرمایید که کدام خازن smd را تعویض کنم و جاش چه خازنی استفاده کنم
ممنون

پیوست‌ها

• 589 کیلوبایت بازدیدها: 53

هومن پارس

کاربر VIP
2007-05-09
68
310
تمام خازنهای smd را که اطراف سوکت تغذیه مشخص کردم را یک پایشون را ازاد کردم ولی همچنان اتصالی باقیست ! وقتی سوکت تغذیه را به برد وصل میکنم ولتاژها نوسان پیدا میکنه و یه صدای تیک تیک اهسته ای از منبع تغذیه شنیده میشه و وقتی سوکت را از برد جدا میکنم ولتاژها درست شده و صدای تیک تیک قطع میشه

میخواستم بدونم ایراد از کدوم خازن smd میباشد؟

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
سلام حداقل یه عکس بزار ببینیم

ممکنه توی برد ماین شرتی داشته باشید

شاید هم برد پاور خرابه شما هیچکاری نکردی که

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود///دوست گرامی خازنهای تانتانیوم موجود روی برد شرتی پیدا میکنن البته شما رگولاتور ها را هم ازاد کنید شاید شرتی از رگولاتور ها باشه /تیونر را هم از مدار خارج کنید چند مورد داشتم شرتی از ایسی تیونر بود

anet1350

کاربر VIP
2009-07-04
10
11
39
سلام وعلیک..
Israr20000 mega HD 8 m شورتی داشت که برطرف شد سلف اس امدی صافی ورودی ولتاژ رگولاتور هم تعویض شد منتها چراغ پاور و سیگنال وچراغ ابی وسط پنل روشن اما ریسور بدون تصویر و عکس العملی رگولاتور 3.3 ولت به شدت داغ میکنه ایسی تغذیه رگولاتور به شماره 3502 کمی داغ میکرد تعویض شد اما کماکان مشکل پابرجاست ....کارهای انجام شده فلکس وهیت گیری سیپیو.... پروگرام ایسی فلش فایل فلش رید گرفته وسالم... ولتاژتغذیه تک 12 ولت تثبیت محض احتیاط تست ریپل با اسیلوسکوپ خازنهای اس ام دی مین صاف وبدون ریپ خازن 220 و 470 میکرو ورودی مین با نو تعویض شد سوال اخر این قطعه رگولاتور یا دیود این عکس اینترنت دان کردم درتوضیحات قطعه رو دیود معرفی کرده باخرمجی 3,3 ولت اما درلوکشین واسم قطعه همانطور که مشخصه حرف U هست که نشانگر ایسی

====================================================================

TechniSat_DigiPal_T2_HD_-_board_-_Diodes_GH16D-0267.jpg

آخرین ویرایش:

navid mavi

کاربر VIP
2007-04-02
5
4
سلام منم‌همین مشکل رو‌دارم ولی به شکل دیگه
دستگاه روشن میشد و اوکی بود
و من از روی همون مدل دستگاه یه دیتا خروجی گرفتم و روی دستگاه دیگه آپلود کردم بعد از آپلود روشن میشه چراغ سیگنال دائم روشنه خروجی تصویر هم نداره

anet1350

کاربر VIP
2009-07-04
10
11
39
سلام..یه بار محض احتیاط بافایل فلش سالم پروگرام کن احتمال قوی مشکل حل بشه

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
سلام وعلیک..
Israr20000 mega HD 8 m شورتی داشت که برطرف شد سلف اس امدی صافی ورودی ولتاژ رگولاتور هم تعویض شد منتها چراغ پاور و سیگنال وچراغ ابی وسط پنل روشن اما ریسور بدون تصویر و عکس العملی رگولاتور 3.3 ولت به شدت داغ میکنه ایسی تغذیه رگولاتور به شماره 3502 کمی داغ میکرد تعویض شد اما کماکان مشکل پابرجاست ....کارهای انجام شده فلکس وهیت گیری سیپیو.... پروگرام ایسی فلش فایل فلش رید گرفته وسالم... ولتاژتغذیه تک 12 ولت تثبیت محض احتیاط تست ریپل با اسیلوسکوپ خازنهای اس ام دی مین صاف وبدون ریپ خازن 220 و 470 میکرو ورودی مین با نو تعویض شد سوال اخر این قطعه رگولاتور یا دیود این عکس اینترنت دان کردم درتوضیحات قطعه رو دیود معرفی کرده باخرمجی 3,3 ولت اما درلوکشین واسم قطعه همانطور که مشخصه حرف U هست که نشانگر ایسی

====================================================================

مشاهده فایل‌پیوست 109405

ذرود

این قطعه ای سی رگولاتور 3.3 ولتیه

اگه داغ میشه سی پی یو خراب شده

ck5

سرپرست تالار ریسیور
2008-04-09
2,905
2,890
نه داداش فقط با دستگاه پروگرام و بس.

anet1350

کاربر VIP
2009-07-04
10
11
39
نه برادر .....فلش زمانی احیا میکنه سیستم رو پنل یه ارروری بده مثلا boot یا مشابه ......فقط پروگرام فلش جواب گو اگه پرو گرامر نداری به هیچ وجه مین رو دستکاری نکن بده تعمییر کارفلش ایپرورام رو یه ریت ریت و رایت کنه مطمنا کش فلش پر شده و ایسی مونده ......البته تعمیر کار خبره بدون فایل فلش ریت از ایسی میگره تا ورژن همخوانی داشته باشه.....

بالا