روی چراغ قرمز بودن ایکلاس a9a9 hd

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام خدمت دوستان
یک دستگاه ایکلاس فول اچ دی که روی چراغ قرمز است و بالا نمیاد و با زدن فلاش و تست تغذیه و گذاشتن در همان حالت به مدت چند دقیقه ایسی پردازنده اون داغ میکنه و با لمس هیت روی اون داغ است و ولتاژ 3.3 ایسی فلاش هم با تعویض تغذیه هم بیشتر از 2.7 تا 2.9 ولت بیشتر نمیشه
حال به نظر شما ایسی پردازنده اون سوخته یا مشکل از جای دیگه است و ایا به نظر دوستان این ایسی رو ارزش داره تعویض کنم و راه میوفته و یا بیهوده است . این دستگاه مال مشتری است و برای تعمیر اورده

taghi

عضو فعال
2006-10-04
111
1,887
با سلام خدمت دوستان
یک دستگاه ایکلاس فول اچ دی که روی چراغ قرمز است و بالا نمیاد و با زدن فلاش و تست تغذیه و گذاشتن در همان حالت به مدت چند دقیقه ایسی پردازنده اون داغ میکنه و با لمس هیت روی اون داغ است و ولتاژ 3.3 ایسی فلاش هم با تعویض تغذیه هم بیشتر از 2.7 تا 2.9 ولت بیشتر نمیشه
حال به نظر شما ایسی پردازنده اون سوخته یا مشکل از جای دیگه است و ایا به نظر دوستان این ایسی رو ارزش داره تعویض کنم و راه میوفته و یا بیهوده است . این دستگاه مال مشتری است و برای تعمیر اورده

خازنهایsmd دور cpu رو چک کن اگه شورت باشه cpu مرخصه

msagroup

کاربر VIP
2014-01-16
7
17
با سلام خدمت دوستان

با سلام خدمت شما دوست گرامی
مقاومت های پشت کانکتور پنل رو چک کن یک مقاومت سری با خازن smd نزدیک خازن 100u 16v سوخته اون رو از مدار خارج و با یک مقاومت 0 تعویض کنید.
مشکل برطرف میشود.
در ضمن خود خازن های 100u کنار سلف سبز رنگ رو هم تست کن.
موفق باشی.

بالا