روی چهار ----موندن رسیور Eclass S6666

potin48

کاربر
2008-01-02
59
98
با سلام به دوستان

یه رسیور از این مارک دستم رسیده که روی چهار خط مونده کارهای که به ذهنم رسید انجام دادم نتیجه نداد ممنون اگه از دوستان کسی تجربه ای داره بفرماییید .

1- تست تغذیه

2- برنامه ریزی فلش

3- چک ولتاژ گیری cpuوFlash 3.3و1.8درست هستند

4-هیت مسیر cpuو رم وخود رم

mehdi farhoodi

کاربر
2006-10-13
58
1,672
41
سلام دوست عزیر از ولتاز های 1.8و 1.2مطمن شوید که درست هستن حتی المقدور ای سی رگولانور مربوط را عوض کنید چون بارها شده که ولتاز های مذکور درست نشون می ده ولی با تعویض رگولاتور مربوط به ان دستگاه راه افتاده است

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود //دوست گرامی اگر تصویر دارد و اینطور شده ایسی پنل جلو را تعویض و یا از روی کار خارج کنید این مدل دستگاه تقلبی هستن و از این ایرادهای زیاد دارن در یک مورد این چنینی که ----بود ولی تصویر و صدا بود ولی با کنترل و پنل جلو کار نمیکرد که من ایسی را به کل حذف کردم و دستگاه راه افتاد ولی با دکمه های پنل جلو کار نمیکرد

potin48

کاربر
2008-01-02
59
98
سلام به کلیه دوستان وپیگیری

همانطور که گفتم رم را هم هیت دادم نتیجه نداد

cpuرو هم کامل هیت دادم تصویر هم ندارم

در ضمن رم این مدل از نوعnanyaمیباشد ایا میشود از مدلهای دیگر رم استفاده کرد وترجیحا نام بریداز کدام مدل

فقط یک چیزی که دور بر رم وsmdاطراف که هیت یا بوهویه قلع کار میکنم چهار خط هم از بین میرور

Eclass s6666.jpg

sam21

کاربر
2007-10-06
287
796
دوست عزیز

با توضیحات ناقصی که دادید مشگل شما دو چندان شده در پست اول قید نکردید که تصویر دارید یا نه

حال مشگل چهار خط اکثرا" حاکی از معیوب بودن سی پی یو میکند که در این حالت حرارت سی پی یو بیش از حد است

وقتی رم و یا فلش خراب باشد در پنل خطها نا قص ومتغیر و یا کلا" نیستند

ابتدا اعلام کنید که ولتاژ 1.2 ولت سی پی یو را دارید

potin48

کاربر
2008-01-02
59
98
ممنون همانطور که در پست بالا ذکر کردم تصویر روی avندارم فقط یه لحظه صحفه سفید همراه چند خط نمایان میشه ودیگر هیچ در مورد هیت رم وsmdهای اطراف الان چند بار با هویه لحیم سردی قطعات این مسیر را انجام میدم در بعضی مواقع سون سیگمنت را ندارم یعنی همان جهار خط هم از بین میرورد دوباره شروع فلکسکاری میکنم تا برمیکرده همان وضعیت چهار خط در ضمن دمای cpuهم نرمال است ولتاژ 1.2هم درسته

potin48

کاربر
2008-01-02
59
98
با سلام دیشب که با حوصله دو راطراف رم رو هیت دادم دستگاه بوت شد بالا امد ولی سرچ نمیکرد گاهی هم هنگ میکرد دوباره این بارcpuواطراف انرا هیت دادم مجدد رفت روی 4 خط میشه دقیقتر مسیر خواصی رو بررسی کرد یا همین طور باید فقط هیت کلی بدم واقعا دستگاههای بیخودی هستند حداقل برای تعمیر کار

بالا