سلام وخسته نباشید
رسیورووقتی کانال یابی میکنم ازپشت خاموش روشن میکنم ریست میشه
مشکلش چیه؟
باآخرین نرم افزارم آبدیت کردم درست نشد
باتشکر
سلام وخسته نباشید
رسیورووقتی کانال یابی میکنم ازپشت خاموش روشن میکنم ریست میشه
مشکلش چیه؟
باآخرین نرم افزارم آبدیت کردم درست نشد
باتشکر
با سلام
برای من هم یک رسیور x5d اوردند که همین مشکل رو داشت با فلش کردن ایسی فلش و حتی ایسی فلش رو با نمونه سالم تعویض کردم اما مشکل همچنان باقی است لطفا توضیح دهید با توجه به تعویض ایسی فلش مشکل حل نشد الان هم با ابگرید پچ هم قبول نمیکند
فایل فلش و شماره ایسی 190معمولی ویا س و پر با شماره ایسی x5ultra ویا 190ultra تفاوت داشته وبه جای هم نمیخوردبا سلام دوست عزیز
من کل تغذیه رو با یک رسیور سالم تعویض کردم و ایسی فلش هم که روی 190 سالم کار میکرد و همین شماره دستگاه بود رو روی x5d گذاشتم اما مشکل حل نشد در ضمن با کنترل هم که خاموش میکنم و در استندبای است وبا روشن کردن با کنترل هم رسیور ریست میشه و باید دوباره زبان رو انتخاب کنم و برم جستجو کنم !!! برام عجیبه و تا بحال همچین مشکلی رو نداشتم !!!؟؟؟؟
دوست من رسیت فکتوری کن سپس بدون اینکه کانالی سرچ کنی کابل ال ان بی روبه تیونروصل کن ببین بازم رستارت میشه نتیجه رواعلام کن قبل ازاینکه کانالی رودریافت کنی جهت ادامه موضوعسلام يه x5d آوردن بعد از 20 ثانيه ريستارت ميكنه و زمانيكه سيم وصل نيست دستگاه ريست نميكنه لطفا راهنمايي بفرماييد ال ان بي و سيم سالم هستند چون با دستگاه ديگه مشكلي نداره
درودسلام يه x5d آوردن بعد از 20 ثانيه ريستارت ميكنه و زمانيكه سيم وصل نيست دستگاه ريست نميكنه لطفا راهنمايي بفرماييد ال ان بي و سيم سالم هستند چون با دستگاه ديگه مشكلي نداره