ریست شدنstar sat x5d ultra

T-11

Banned
2012-08-22
86
131
سلام وخسته نباشید
رسیورووقتی کانال یابی میکنم ازپشت خاموش روشن میکنم ریست میشه
مشکلش چیه؟
باآخرین نرم افزارم آبدیت کردم درست نشد
باتشکر

FLASH_TNM

کاربر
2011-02-24
89
540
سلام وخسته نباشید
مشکلش چیه؟
باتشکر

بادرود

مشکل شما با فلش کردن دستگاه رفع میشود

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
برای من هم یک رسیور x5d اوردند که همین مشکل رو داشت با فلش کردن ایسی فلش و حتی ایسی فلش رو با نمونه سالم تعویض کردم اما مشکل همچنان باقی است لطفا توضیح دهید با توجه به تعویض ایسی فلش مشکل حل نشد الان هم با ابگرید پچ هم قبول نمیکند

BABAKELK83

کاربر
2007-06-03
28
1,255
سلام وخسته نباشید
مشکلش چیه؟
باتشکر

دوست عزیز معمولا رسیور اولترا و یواس بی استارست این مشکل براشون پیش میاد

برای رفع این عیب باید خود آی سی فلش را عوض کنید تا درست شود
میتونید از آی سی 29lv160dtti استفاده کنید

BABAKELK83

کاربر
2007-06-03
28
1,255
با سلام
برای من هم یک رسیور x5d اوردند که همین مشکل رو داشت با فلش کردن ایسی فلش و حتی ایسی فلش رو با نمونه سالم تعویض کردم اما مشکل همچنان باقی است لطفا توضیح دهید با توجه به تعویض ایسی فلش مشکل حل نشد الان هم با ابگرید پچ هم قبول نمیکند

اگر با تعویض آی سی فلش درست نشده میتونه از خازن های تغذیه باشه
1000/16 را بجای 1000/10 و470/10 بیندازید
البته همانطور که گفتم جنس آی سی فلش هم مهمه

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام دوست عزیز
من کل تغذیه رو با یک رسیور سالم تعویض کردم و ایسی فلش هم که روی 190 سالم کار میکرد و همین شماره دستگاه بود رو روی x5d گذاشتم اما مشکل حل نشد در ضمن با کنترل هم که خاموش میکنم و در استندبای است وبا روشن کردن با کنترل هم رسیور ریست میشه و باید دوباره زبان رو انتخاب کنم و برم جستجو کنم !!! برام عجیبه و تا بحال همچین مشکلی رو نداشتم !!!؟؟؟؟

amiric

سرپرست فروشگاه امیر آی سی
2007-09-29
670
6,121
با سلام دوست عزیز
من کل تغذیه رو با یک رسیور سالم تعویض کردم و ایسی فلش هم که روی 190 سالم کار میکرد و همین شماره دستگاه بود رو روی x5d گذاشتم اما مشکل حل نشد در ضمن با کنترل هم که خاموش میکنم و در استندبای است وبا روشن کردن با کنترل هم رسیور ریست میشه و باید دوباره زبان رو انتخاب کنم و برم جستجو کنم !!! برام عجیبه و تا بحال همچین مشکلی رو نداشتم !!!؟؟؟؟
فایل فلش و شماره ایسی 190معمولی ویا س و پر با شماره ایسی x5ultra ویا 190ultra تفاوت داشته وبه جای هم نمیخورد
عیب گفته شده صدرصد از خرابی خود ایسی میباشد وباید با ایسی نو تعویض شود

amen

کاربر
2007-05-15
31
79
سلام يه x5d آوردن بعد از 20 ثانيه ريستارت ميكنه و زمانيكه سيم وصل نيست دستگاه ريست نميكنه لطفا راهنمايي بفرماييد ال ان بي و سيم سالم هستند چون با دستگاه ديگه مشكلي نداره

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
سلام يه x5d آوردن بعد از 20 ثانيه ريستارت ميكنه و زمانيكه سيم وصل نيست دستگاه ريست نميكنه لطفا راهنمايي بفرماييد ال ان بي و سيم سالم هستند چون با دستگاه ديگه مشكلي نداره
دوست من رسیت فکتوری کن سپس بدون اینکه کانالی سرچ کنی کابل ال ان بی روبه تیونروصل کن ببین بازم رستارت میشه نتیجه رواعلام کن قبل ازاینکه کانالی رودریافت کنی جهت ادامه موضوع

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
درود
بارها این مشکل در انجمن مطرح شده
درصورت ایجاد هرگونه اتصال کوتاه در سیم انتن یا رسیدن آب در سیم یا به خود تیونر توسط سیم این ایراد پیش میاد
باید قاب دستگاه را باز کنید برد را بدقت بررسی کنید زنگ یا اتصال اگه هست برطرف کنید
اگر مشکلی نبود ایسی رگولاتور lm317 را بررسی کنید با ایسی نو وتست شده تعویض کنید
مشکل می تواند مربوط به قطعات ریز دور و بر تیونر وتغذیه اون هم باشه

​دقت کنید اگر پیام lnb1 نمینویسه مشکل می تواند از خرابی خازن 400 ولت صافی تغذیه هم باشد

آخرین ویرایش:
بالا