رسیور ایکلاس فول اچ دی دو مشکل اساسی داره
یکی اینکه مدام نرم افزارهای جدیدی برای این دستگاه میاد بدون اینکه مشکل سی سی کم این دستگاه
رو در برنامه های جدید بطور کامل حل کنند
بعنوان مثال در نر افزار 11066 فقط سی سی کم تا حدودی خوب عمل میکنه و حتی بعضی پکج ها رو باز نمیکنه
بعنوان مثال من پکج پلست رو دیدم با دستگاه ایکس کروزر باز شد اما با این دستگاه و نرم افزار نه
اما عیبی که ورژن 11066 داره کد های بیس در خود نرم افزار بصورت اپدیت نیست البته منظورم همه کدهاست
مشکلات جزیی کد بیس و تداخل و اینکه با اخرین سافتکم کانالهای ماهواره استارا مثل تی اف وان و دبلیو نه و تی ام سی باز نمیشه
و مشکل دیگر اینکه در این پچ لیست و فرکانسها اپدیت نیست
اما در نرم افزارهای جدید هزار ماشالله هر هفته یکی میاد بدون اینکه مشکل سی سی کم رو بصورت کامل در باز کردن کانالها باز کنند در این نرم افزارهای جدید من چک کردم فقط دو پکج به خوبی با سی سی کم باز میشه ولی بقیه پکج ها رو اگه بخوای ببینی باید دوباره همون نرم افزار 11066 رو به دستگاه بدی که اونم معایب خود رو داره
در کل بعنوان کسی که زیاد با این مدل دستگاهها کار کرده و ساپورت نرم افزاری بدی نداره و کارایی دستگاه خوب هستش
اگر گوش شنوایی برای مسولین و نمایندگان و برنامه نویسان این دستگاه باشه
سه مشکل اساسی داره که باید در نرم افزارهای جدید حل بشه
1- حل مشکل سی سی کم در باز کردن پکج ها بطور کامل
2- داشتن گزینه بلیند سرچ که مثل دستگاههای معمولی ایکلاس بلیند سرچش به خوبی کار میکنه ولی در این مدل اسم جستجوی شبکه رو فقط یدک میکشه
3- حل مشکل ضبط در قسمت تایم شیفت و نمایش فایل ضبط شده
4- حل مشکل انداختن صدای کانال رادیویی بر روی تصویر
در بقیه موارد این دستگاه عالی هستش اگه موارد بالا توسط برنامه نویسان این شرکت حل بشه