سؤالات و مشکلات iCLASS 9696 HD

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

babak1000

Banned
2006-10-20
9
20
درود
دوست گرامی شما از کابل خوب و جنس مرغوب استفاده و
ساعت lnb و اتصالات فیش ها رو چک کنید
در ضمن نوع lnb وطول کابل هم بی تاثیر نیست
ودر مورد کابل hdmiهم شما با نرم افزار های دیگه
امتحان کرده اگر باز مشکل پابرجا بود مشکل از کابلhdmi هست
:eek:k:
کابل رو عوض کردم و مشکلاتش کمتر شد ولی هنوز بعضی اوقات پیغام کارتی بودن کانالهای باز را می ده،اگه درست نمیشه ردش کنم یه دستگاه دیگه بگیرم؟

edres_osman

کاربر
2008-11-07
10
7
باسلام ببخشيدمن تازه ميخوام اين رسيورروبخرم ميخواستم بدونم اول اينكه آيااين رسيورتوينرش سيگنالهاىs2روميگيره ودوم اينكه آياتمام كانالهاىHDتمام جهت ها روبازميكنه باتشكر

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
باسلام ببخشيدمن تازه ميخوام اين رسيورروبخرم ميخواستم بدونم اول اينكه آيااين رسيورتوينرش سيگنالهاىs2روميگيره ودوم اينكه آياتمام كانالهاىHDتمام جهت ها روبازميكنه باتشكر

درود
شما برای اینکار باید از رسیورهای
فول اچ دی استفاده نمائید
رسیور 9696 hdmi قابلیت دریافت
سیگنالهای s2رو نداره

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BEHROOZ

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
کابل رو عوض کردم و مشکلاتش کمتر شد ولی هنوز بعضی اوقات پیغام کارتی بودن کانالهای باز را می ده،اگه درست نمیشه ردش کنم یه دستگاه دیگه بگیرم؟

دوست من شما برای اینکه مطمئن بشی که ایراد از رسیورت هست یا نه
رسیورت رو در جای دیگه امتحان کنید اگر مشکل باقی بود که از رسیورتون هست اگر نبود پس اتصالات و ........ مشکل دارند

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: babak1000

aa.parasto68

کاربر
2010-11-05
3
5
شکل چراق قرمز در ریسور 9696

ببخشید چرا ریسور 9696 وقتی روشن می کنم روی چراق قرمز میمونه روشن نمیشه لطف کنید پاسخ دهید

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
ببخشید چرا ریسور 9696 وقتی روشن می کنم روی چراق قرمز میمونه روشن نمیشه لطف کنید پاسخ دهید

درود
مشکل شما نرم افزاری نیست وسخت افزاریه
که باید به بخش تعمیرات مراجعه کنید که برای این کار
باید عضو ویژه باشید

hamidjigar5

کاربر
2010-04-28
5
6
سلام
لطفا طرز کار دکمه time shift را دقیقا توضیح بدهید.

با تشکر

raef

کاربر
2007-11-10
9
4
رسیور ایکلاس فول اچ دی دو مشکل اساسی داره

یکی اینکه مدام نرم افزارهای جدیدی برای این دستگاه میاد بدون اینکه مشکل سی سی کم این دستگاه

رو در برنامه های جدید بطور کامل حل کنند

بعنوان مثال در نر افزار 11066 فقط سی سی کم تا حدودی خوب عمل میکنه و حتی بعضی پکج ها رو باز نمیکنه

بعنوان مثال من پکج پلست رو دیدم با دستگاه ایکس کروزر باز شد اما با این دستگاه و نرم افزار نه

اما عیبی که ورژن 11066 داره کد های بیس در خود نرم افزار بصورت اپدیت نیست البته منظورم همه کدهاست

مشکلات جزیی کد بیس و تداخل و اینکه با اخرین سافتکم کانالهای ماهواره استارا مثل تی اف وان و دبلیو نه و تی ام سی باز نمیشه

و مشکل دیگر اینکه در این پچ لیست و فرکانسها اپدیت نیست

اما در نرم افزارهای جدید هزار ماشالله هر هفته یکی میاد بدون اینکه مشکل سی سی کم رو بصورت کامل در باز کردن کانالها باز کنند در این نرم افزارهای جدید من چک کردم فقط دو پکج به خوبی با سی سی کم باز میشه ولی بقیه پکج ها رو اگه بخوای ببینی باید دوباره همون نرم افزار 11066 رو به دستگاه بدی که اونم معایب خود رو داره

در کل بعنوان کسی که زیاد با این مدل دستگاهها کار کرده و ساپورت نرم افزاری بدی نداره و کارایی دستگاه خوب هستش

اگر گوش شنوایی برای مسولین و نمایندگان و برنامه نویسان این دستگاه باشه

سه مشکل اساسی داره که باید در نرم افزارهای جدید حل بشه

1- حل مشکل سی سی کم در باز کردن پکج ها بطور کامل

2- داشتن گزینه بلیند سرچ که مثل دستگاههای معمولی ایکلاس بلیند سرچش به خوبی کار میکنه ولی در این مدل اسم جستجوی شبکه رو فقط یدک میکشه

3- حل مشکل ضبط در قسمت تایم شیفت و نمایش فایل ضبط شده

4- حل مشکل انداختن صدای کانال رادیویی بر روی تصویر

در بقیه موارد این دستگاه عالی هستش اگه موارد بالا توسط برنامه نویسان این شرکت حل بشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: samsat

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
salam

ریسیوری 9696pvrxn hdmi دارم که پنلش فقط میچرخه و برنامه میزنم میگه ورژن مچ نیست راه حل چیه لطفا راهنمائی کنید

• Like

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
ریسیوری 9696pvrxn hdmi دارم که پنلش فقط میچرخه و برنامه میزنم میگه ورژن مچ نیست راه حل چیه لطفا راهنمائی کنید

درود
شما از طریق کابل ورایانه برنامه رسیور رو بهش بدید
واینکه ارور ایدی میده یعنی برنامه شما با برنامه
رسیور همخونی نداره اگر باز هم نشد از طریق پروگرامر
ایسی فلش رو برنامه بهش بدید درست میشه

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
سلام

درود
شما از طریق کابل ورایانه برنامه رسیور رو بهش بدید
واینکه ارور ایدی میده یعنی برنامه شما با برنامه
رسیور همخونی نداره اگر باز هم نشد از طریق پروگرامر
ایسی فلش رو برنامه بهش بدید درست میشه
دوست عزیز برنامه رو با کامپیوتر میدم برای این مدل دستگاه مگه برنامه یا ایدی دیگه ای هم هست

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
دوست عزیز برنامه رو با کامپیوتر میدم برای این مدل دستگاه مگه برنامه یا ایدی دیگه ای هم هست

درود
اگه برنامه خود رسیور رو قبول نمیکنه
حتما ایدی رسیور پاک شده ویاتغییر کرده شما یک بار
فایل کلین 9696 رو بهش بدید اگه باز هم
برنامه قبول نکردباید از طریق
پروگرامر برنامه بهش داد تا درست شه

آخرین ویرایش:

aaafshin

کاربر
2010-04-28
8
3
29
با سلام .من ای کلاس 9797xspvr دارم .هرچی سافتور برای کانالها به دستگاه میدم ریسیور invalidمیده چرا؟

• Like

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با سلام .من ای کلاس 9797xspvr دارم .هرچی سافتور برای کانالها به دستگاه میدم ریسیور invalidمیده چرا؟

درود
دوست عزیز اگر در تاپیک سافتکم بالای صفحه رو یه نگاه کوچیک میکردی
میفهمیدی که برای انتقال سافتکم دکمه 1 وبعد ok رو باید بزنید

item_2009

کاربر
2009-04-19
4
2
[سلام. من یه دیش دارم با دو تا ال ان بی و یه سویچر 4به1 . هر کاری میکنم نمیتونم تصور 2 تا ال ان بی را بگیرم. باید دستی سیمهای ورودی به سویچر رو وصل کنم .2تا سیم ورودی به سوییچ رو که با هم میزنم فقط یکیش تصویر میده .میخواستم بپرسم توی منوی انتن تنظیمات سوییچر رو چطوری باید تنظیم کنم . ممنون میشم اگه جواب بدید
در ضمن گزینه ای برای تنظیم النبی ندارد
لطفا راهنمایی کنید:dast:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
[سلام. من یه دیش دارم با دو تا ال ان بی و یه سویچر 4به1 . هر کاری میکنم نمیتونم تصور 2 تا ال ان بی را بگیرم. باید دستی سیمهای ورودی به سویچر رو وصل کنم .2تا سیم ورودی به سوییچ رو که با هم میزنم فقط یکیش تصویر میده .میخواستم بپرسم توی منوی انتن تنظیمات سوییچر رو چطوری باید تنظیم کنم . ممنون میشم اگه جواب بدید
در ضمن گزینه ای برای تنظیم النبی ندارد
لطفا راهنمایی کنید:dast:
با درود
دوست گرامی مدل دستگاه را ننوشتی؟
در هر صورت هر رسیوری در منوی ستینگ انتن خود گزینه ای diseqc
داره که همان ورودی ال ان بی میباشد.
باید نسبت لحاظ کردن سیمها به سوییچر تنظیم وذخیره کنید.
البته بهتر است اول کانالها را با تنظیم گزینه ومستقیم بستن سیم سرچ کنید بعد سوییچر را وارد مدار کنید:eek:k:

isat

کاربر
2009-06-11
45
35
رسیور من آیکلاس 9696 اچ دی است و با سوئیچ مشکل دارد یعنی وقتی از هانبرد به نیلست میروم کانال ها نمی آید باید خاموش روشن کنم تا بیاید...سوئیچ هم تنظیم است اما نمی دو نم چه مشکلی دارد اگر می توانید راهنمایی منید....
با تشکر

رسیور من آیکلاس 9696 اچ دی است و با سوئیچ مشکل دارد یعنی وقتی از هانبرد به نیلست میروم کانال ها نمی آید باید خاموش روشن کنم تا بیاید...سوئیچ هم تنظیم است اما نمی دو نم چه مشکلی دارد اگر می توانید راهنمایی منید....
با تشکر

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با تشکر

با تشکر
با درود
دوست گرامی در همین بخش برای مشکل با سوییچر این سری رسیور تاپیک زده شده وتوضیح موجود هست چرا پست بیمورد میزنید ان هم تکراری؟

ahmad2570

کاربر
2006-11-17
28
98
کمک دو تا رسیور اچدی 9696 دارم که روی صفحه مینویسه چیپ امنیتی خرابه وبه فروشنده برای گارانتی مراجعه شود بدبختی فروشنده خودمم دوستان کمک

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا