دوست عزیز با1111117711111177 امتحان کنجای رفتم آیکلاس 96 داشت،کانال استانی شبکه 3 بروی عرب با اینکه کدش رو بروی سیستم biss تقییر دادم بازم شبکه موقع فوتبال قطع شد 1111113311111133 لطفا راهنمایی کنید
کد بیس چجوی میشه به 6969 اچ دی داد؟مر30
با سلام هدمت اساتید
دوستان ایا راهی برای حل مشکل Image Damaged وجود دارد یا خیر چون وقتی هم که با کابل برنامه را می زنیم روی پنل err513 میاد.
ممنون
با سلام .سال نو مبارک من یک دسیگاه 9696 فول hd خریدم می خواهم ببینم فرکانسهای s2 را ساپوت میکنه و در ضمن پس چرا جای LAN شبکه خالی است باید جدا خرید ونصب کرد با تشکر
شما براي ريست شدن رسيور شما نرم افزار جديد رو با كابل به رسيور انتقال بدينبا سلام من دو سوال داشتم ؟ یکی اینکه ریسور خود بخود ریست میشود انواع نرم افزار جدید و قدیم هم استفاده کردم . دوم اینکه طریقه نضب دانکل : و برنامشهایش با تشکر ؟رسیور:iclass 9696 f.u.l.l hd
سلام منظور از دانگل در داخل رسيور ايكلاس 9696 FULL HD است چيست؟ مرسي از جوابتون:in_love:شما دستگاه رو پروگرام کن با کابل بعد دانگل رو وصل کن داخل منو ریسیور تنضیمات ریسیور قسمت سریال پورت رو تغییر بده به twinوok
سلام منظور از دانگل در داخل رسيور ايكلاس 9696 FULL HD است چيست؟ مرسي از جوابتونسلام منظور از دانگل در داخل رسيور ايكلاس 9696 FULL HD است چيست؟ مرسي از جوابتون:in_love: