ساخت فايندر تصويری بوسيله دانگل ميكروباكس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

alireza3583

مدیر بازنشسته
2006-12-02
458
1,679
38
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]باسلام امروز می خواهم برای شما خوبان ساختن فايندر تصويری را در اين بخش آموزش دهم

اين فايندر نياز به سيم كشی و برق ندارد ميتوانيد اول جهتهارا در محل تنظيم كنيد بعد سيم كشی كنيد

وسايل مورد نياز :

1- دانگل ميكروباكس

2- نرم افزار تبديل به رسيور

3- باتري 12 قابل شارژ { اتمی }

4- مانيتور كوچك 4 - 7 اينچ

5- سيم رابط بين فيش دانگل النبی

طرز استفاده :

ابتدا دانگل ميكروباكس به رسيور تبديل كنيد بعدا" تمام جهتهاي ماهواره ها را در دانگل ميكرو باكس سرچ كنيد در جايي كه قبلا" ديش گردان نصب كرديد

واما در تنظيم و جهت يابي در پشت بام ادغام يك فايندر آنالوگ براي دريافت سيگنال كار را آسان ميكند

توضيح : در نمونه ساخته شده ميتوان بمدت سه الی چهار ساعت شبكه ها را بدون نياز به برق با يك مانيتور قابل شارژ رويت كنيد البته در نمونه ساخته شده از باتري بزرگ استفاده شده جهت روشنايي در شب شما ميتوانيد از باتري كوچك جهت رسيور استفاده كنيد

مزيت ديگر اين فايندر نصب آسان قيچي در جهت های مختلف است

نمونه ساخته شده توسط خودم

image-7D49_4B52DEBB.jpg
[/FONT]

پیوست‌ها

tala12

کاربر
2007-04-22
5
3
با درود
من الان چند وقت هست توساخت همچين چيزي هستم ولي هنوز جمع بندي نكردم چند تا سئوال داشتم
1-منوي ميكروباكس بعد از تبديل شبيه استارست 4000 هست ؟ يا متفاوت هست
2- عكس العمل دستگاه در زمان تست گيرندگي چطور است ايا سرعت تشخيص بالاست؟
3-باتري كه استفاده كرديد را چطور تهيه كرديد و اينكه قيمت ان چه ميزان هست ضمنا 12 ولت چند امپر شما به كار برديد؟
4-به نظر شما در صورتي كه ما برق مصرفي دستگاه و هم مانيتور را به اين باطري بدهيم چه ميزان شاژ براي كار داريم ضمن اينكه مانيتور 12 ولت 1200 ميلي امپر نياز داشته باشد
5- من تو بين دانگل ميكرو باكس و تايمر براي اين كار شك پيدا كردم به نظر شما ميكرو بهتر هست؟
با تشكر

سجاد

کاربر
2006-10-10
47
63
با یک باتری 12 ولت برق هر 2 دستگاه تامین میشه؟
تجربه من در استفاده از میکروباکس نشون داد که تیونر حساس و خوبی دارد ولی در هنگام سیم های ال ان بی هم بسیار حساس هست و زود به اف میره تیونرش

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا