سافتور جدید تبدیل دانگلmicrobox 2به دانگلmicrobox 1

sara100

کاربر
2007-06-06
12
36
علیرضا جان اگر امکان داره حتما آموزشش را هم به ما یاد دهید بنده یک میکروباکس 2 دارم می خواهم به میکروباکس 1 تبدیل کنم تا نرم افزارهای اصلی میکروباکس 1 را روی آن تزریق کنم ما با این همه نرم افزار سر در نیاوردیم از کجا و چگونه بایستی شروع کرد.....

آخرین ویرایش:

sara100

کاربر
2007-06-06
12
36
star irsat جان
کدام نرم افزار را به ترتیب انتقال بدم دنیایی فایل bin داریم آیا با این روش 100 درصد عملی است و میکروباکس 2 آسیب نمی بیند و دانگل میکروباکس 2 واقعا به میکروباکس 1 تبدیل میشه و نرم افزارهای 1.96 یا 2.01 میکروباکس 1 اورجینال سایت microbox.us به آن می خورد و کانالها را بازگشایی می کند...

آخرین ویرایش:

sara100

کاربر
2007-06-06
12
36
البته دوست گلم بنده چند روز پیش با استفاده از لودر vet loader microbox به دلیل مشکلی(آپگرید نشدن) دانگل میکروباکس آیسی تعویضی ام را به دانگل میکروباکس 2 یا sks تبدیل کردم و هم اکنون نرم افزارهای میکروباکس 2 به آن می خوره و شیرینگ هم برقرار است اما نمی دانم حالا چیکار کنم که مجددا دانگل آیسی تعویضی ام به میکروباکس 1 اورجینال تبدیل شود تا نرم افزارهای اصلی میکروباکس 1 یعنی 1.87 و .....1.96و 2.01 به آن بخورد... یکی از مدیران مجرب سایتها گفته اگر نرم افزاری غیر از نرم افزار اصلی شرکت روی دانگل میکروباکس 1 آیسی تعویضی استفاده شود دیگر ان آی سی کارایی خودش را برای همیشه جهت استفاده از نرم افزار های اصلی از دست میدهد حال می ترسم دانگل میکروباکس 2 هم به چنین مصیبتی دچار نشود....

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
star irsat جان
کدام نرم افزار را به ترتیب انتقال بدم دنیایی فایل bin داریم آیا با این روش 100 درصد عملی است و میکروباکس 2 آسیب نمی بیند و دانگل میکروباکس 2 واقعا به میکروباکس 1 تبدیل میشه و نرم افزارهای 1.96 یا 2.01 میکروباکس 1 اورجینال سایت microbox.us به آن می خورد و کانالها را بازگشایی می کند...

دوست عزیز تا جایی که من میدونم میکرو 2 به یک تبدیل نمیشه ولی میشه نرم افزار میکرو 1 رو به 2 تبدیل کرد چون میکروباکس 1 طبق شماره سریال کار میکنه و میکروباکس 2 اینجوری نیست
در مورد نرم افزارهای ذکر شده هم باید از ایسی جدید که اقای علی رسیور دارن میتونید تهیه کنید و استفاده کنید

بالا