raps
کاربر
- 2009-01-29
- 126
- 528
این سافتور به جهت قطع شدن سافتور قبلی در این جهت منتشر شده وهیچ کانالی اضاف نشده.با تشکر
پیوستها
-
919 کیلوبایت بازدیدها: 178
دوست عزیز نمیخواد که به دیشت دست بزنی.سرورهایی که گذاشتم توی سایت دانلود کن داخل فلش مموری بریز تا دیدی برنامه قطع شد از یک سرور دیگه استفاده کن...در شیراز از سرور 2 برای w6استفاده کن موفق باشی.سلام
من شیراز زندگی می کنم و 2 ماه که no1 خریدم. الان متوجه شدم که اگه بخوام کانال ها رو مدام داشته باشم باید بپیچم به دیش و کد و سافتور و پشت بوم و ...
به هر حال من چند تا سوال اساسی دارم:
-شنیدم دیش های گردونی تو بازار هست که جهت ها رو خودش می گیره، به نظر شما این دیش به درد من می خوره؟ اگه آره لطفا راهنمایی کنید که دقیقا از کجای این سایت تو در تو میتونم اطلاعات بگیرم.
-به نظر شما منی که تا حالا با فایندر کار نکردم می تونم nss6 یا ... رو بگیرم؟
جهت دیتا و شهرستان را بگویید.حتما دز تنظیم دیش مشکل دارید دوست عزیز.ایراد از سافتور نیست عزیز.:051:ممنون دوستان
همه ی سرور ها رو امتحان کردم. اینجا هیچ کدوم کار نمی کنه
دوست عزیز این فایل بوت و لودر مربوط به رسیور origin هست که در سایتهای دیگر با نام رسیور no-1 آپلود شده.:busted_red:فایل بوت و لودر رسیور دو تیونره نامبر 1
جهت دیتا و شهرستان را بگویید.حتما دز تنظیم دیش مشکل دارید دوست عزیز.ایراد از سافتور نیست عزیز.:051:
دوست عزیز شما بهتره که از دیتا nss6 استفاده کنی.حتما این کار را انجام بده...موفق باشی کاکوسلام
عرض کردم، شیراز جهت w6
ممکنه به خاطر ******* باشه؟
دوست عزیز فعلا باید با این مشکل باید بسازی.شاید در سافتور بعدی به این نکته هم توجه شود.با تشکر:051:سلام رسیور نامبر وان دارم وقتی میزنم رکورد روی فلش که ظبط میکنه تکه تکه در فایلهای 250 کیلویی ظبط می کنه قبلا یه رسیور داشتم اینجوری نبود ممتد ظبط میکرد کسی هست بتونه کمکم کنه داخل تنظیمات دستگاه برم و درستش کنم
از نرم افزار 256 تیونر a استفاده کنید دوست گرامی.نرم افزار جدید یه مشکل کوچیک داره قسمت ادیت جابجایی کانال نداره کمک کنید