سوالات خود را در مورد رسیورهای متاباکس در این تایپیک مطرح کنید

mohammadmoradi

کاربر
2006-10-03
8
2
سلام من متاباکس مشکی دارم و انرابا هر دو از متادریم ودریم سافت ابگرد کردم ولی هیچ یک قابلیت اتو ابدیت srgراندارد من روی کانال مدت 1ساعت هم بودم ولی ابدت نشد منظور من وقتی کانال کد عوض مکند چرا دستگاه کد بعدی را ابدت نمیکند

sjb

کاربر
2006-10-04
89
187
mohammadmoradi گفت:
سلام من متاباکس مشکی دارم و انرابا هر دو از متادریم ودریم سافت ابگرد کردم ولی هیچ یک قابلیت اتو ابدیت srgراندارد من روی کانال مدت 1ساعت هم بودم ولی ابدت نشد منظور من وقتی کانال کد عوض مکند چرا دستگاه کد بعدی را ابدت نمیکند

دوست عزیز اگر ورژن 4.04 رسیور خود را وارد نکرده اید باید اول ان را وارد کنید و بعد پچ جدید را بریزید و بعد کدها را دیفالت کنید در مورد srg هم کد های دستی را بدیهید تا باز شوند

دوست عزیز ورژنهای 4.04 رواز لینک زیر بگیر

http://www.irantk.com/forumss/showthread.php?p=485#post485

FAHAD

کاربر
2006-10-28
1
0
سلام
خسته نباشی
من ورژن جدید متاباکس رو میخوام میشه راهنمایی کنید
ممنون میشم

2006-12-13
1
0
استاد لودر متا باکس که در سایت هست به emetabox میخوره. اگر امکان دارد طریقه آپگرید کردن را به من یاد بدهید.

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
استاد لودر متا باکس که در سایت هست به emetabox میخوره. اگر امکان دارد طریقه آپگرید کردن را به من یاد بدهید.
دوست عزیز
بسیار ساده هست با لودر فارسی که در انجمن فارسی هست بردارید
باز کنید تایید را انتخاب کنید بعد اطلاعات کدها رو کلیک کنید برنامه را اتنتخاب کنید
بعد روی فرستاده کلیک کنید و رسیور را به برق بزنید
استاد.:p

deny

کاربر
2006-10-28
2
1
سلام من متابوکس1 دارام که جیتک کردم وایسی رو خالی کردم اما با 1 ارور مواجه شدم eroor reding from ird(dcu peek) حالا موندم توش چه کار کنم لطفا راهنمای کنید حتا هم رسیور رو خاموش کردم و detect زدم و زمد روشن کردم باز این ارور دیده می شود لطفا راهنمای کنید ممنون میشم

pedram.n

Banned
2006-10-06
130
142
دوست من کابل بافر را چک کن . وو لتاژهای پاور را اندازه بگیر .ببین درسته یانه .خبرش را بده تا بازم برای شما توضیح بدم .موفق باشید

تعمیرات تخصصی انواع ریسیور

deny

کاربر
2006-10-28
2
1
بله همه درست هستن تست کردم اما بازام با این مشکل مواجه شدم ممنون میشم کمک کنید

alireza035

کاربر
2006-10-27
16
2
با سلام

من یه متابکس دارم که روزی 2 یا 3 بار خاموش وروشن میشه انواع نرم افزارها را روش انجام دادم و جیتک هم کردم مشکل حل نشد

لطفا مرا راهنمایی کنید

ilman

کاربر
2006-10-03
7
13
با سلام من بعد از ریختن برنامه جدید بر روی متاباکس2 با برنامه پوزیشن مشکل پیدا کرده طوری که گاها با تغییر ماهواره پزیشن عمل نمی کند مگر اینکه در منو به روی اینستال برویم تا پزیشن عمل نماید ممنون میشوم اگر راهنمائیم بفرمایید در ضمن مجددا برنامه جدیدی زدم ولی مشکل حل نشد

sanyo

کاربر VIP
2006-10-05
18
84
متاباکس

باسلام ابتدا نرافزار 04/4 متاباکس دو را بزن وبعد نرم افزار متادریم را بزن مشکل برطرف میشود

car20

کاربر
2007-04-03
3
0
سلام
راستش من عضو جديد اين سايت هستم و همينجا اول به همه دوستان و مديران سال نو را تبريك گفته و اميدوارم سال خوبي در پيش روي اين خوبان قرار داشته باشه . راستش من به متابوكس دارم و دوستانم مي گن كه به درد نمي خوره و برو بفروش استار ست بخر كه همه چيش توپه ، حالا اول به من بگيد آيا اين حرف درسته ؟ دومين سوالم اينه كه من كه اصلا نمي دونم لودر چيه و چطور بايد رسيور را به كامپيوتر وصل كرد از كجا اين آموزش هاي ابتدايي را ياد بگيرم تا بتونم بفهمم كه شما عزيزان چي مي گين ؟ مثلا برام خيلي جالبه كه بشه كانال هاي قفل را باز كرد و با كد دادن اين كارو انجام داد اما نمي دونم اين كارها رو چطور بايد انجام داد ، ممنون مي شوم كه دوستان لطف كنند راهنمايي كنند . با تشكر بدرود

farah

کاربر
2006-10-22
63
221
کمک فوری برای ریست کردن کدها بعد از ریختن پچ در متابوکس . استادان عزیز من بعد از ریختن پچ اتو ابدیت به مشکل بر میخورم وکا نا لام باز نمیشه اگه میشه بگین قسمت key edit باید به چه شکل باشد تا کانالا باز شه و ریست کردن کدها چگونه است اگه میشه کامل توضیح بدید و من از پچی استفاده میکنم که توت مدیران تست شده و100% جواب داده لطفا کمک کنید چون 4 تا 5 ساعت الاف شدم ونتو نستم خاسیت اتو ابدیت آن را فعال کنم با تشکر از شما

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز پچ را من برای متابوکس تست کردم به راحتی جواب می دهد شما ریسیور را به تنظیم کارخانه برگردانید وبعد کانالها را دوباره سرچ کنید بعد از سرچ کانالها فقط کافی است روی فرکانس 10873 یکی از کانالهای فرانسه ریسیور را خاموش وروشن کنید پچ به صورت اتو آبدیت عمل می کند موفق باشید

farah

کاربر
2006-10-22
63
221
استاد کدام ورژن را ریختید ونحوه فعال کردن خاصیت اتو ابدیت و ریست کردن کدها را توضیح بدید
با تشششششششششششششششکر فراوان

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
دوستان اين پچ كانالها رو باز نكرد

متاسفانه اتواژديد نمي شن كانالها

سانيوي عزيز يه تغييري توش بندازين

بالا