سوالات خود را در مورد رسیورهای متاباکس در این تایپیک مطرح کنید

sepideh2000

کاربر
2007-06-26
3
0
سلام دوستان تورا خدا یاری کنید
دستگاه من متاباکس2 هستش meta dream 1927که روش ریختم( سه ماه پیش )روی کانالهای کارتی france4که میری باز میشدولی بعد از یه چند ثانیه ای دستگاه ریست میشدپچ پایه ریختم درست شدver.4.4بعدهر پچی که روش میریزم همین وضعیت داره(چند بار on serch )میشه بعد کانال رو نشونمیده
وریستارت میشهچکار

sepideh2000

کاربر
2007-06-26
3
0
دستگاه من متاباکس2 هستش meta dream 1927که روش ریختم( سه ماه پیش )روی کانالهای کارتی france4که میری باز میشدولی بعد از یه چند ثانیه ای دستگاه ریست میشدپچ پایه ریختم درست شدver.4.4بعدهر پچی که روش میریزم همین وضعیت داره(چند بار on serch )میشه بعد کانال رو نشونمیده
وریستارت

sahar@rasool

کاربر
2008-01-27
2
3
باسلام وخسته نباشید لطفا نحوه آبگرید superMAX sm-6000 راتوضیح دهید
dreamsoft 1.4.1 jan18 2005
h/w: @sat cx-5010 با تشکر اگه سریع باشه ممنون می شم

car20

کاربر
2007-04-03
3
0
کمک در وارد کردن کد به صورت دستی به متابکس

با درود و سلام خدمت دوستان خوبم
لطفا بفرمائید برای وارد کردن کد برای باز کردن کانال های پولست چی جوری باید کد های جدید را وارد سیستم متابکس کرد تا آنجا که جستجو کردم این متن را در سایت آی تی ست پیدا کردم اما هر کاری می کنم نمی شه یعنی اصلا من نمی فهمم منظور نویسنده چی هست !؟
توسط رموت کنترول menu را بزنيد سپس به قسمت جدول کدها برويد اگر از شما کد خواست۰۰۰۰ (چهارتا صفر) را وارد کنيد وارد جدول کدها خواهيد شد هر سيستم دارای رنگجداگانه و معینی است مثلا وياکسس زرد و ناگراويژن سفيد. به عنوان مثال مجموعه پلستروی هاتبرد که با سيستم ناگراويژن کد گذاری شده است را مثال ميزنم برای ورود اينسيستم روی ناگراويژن که سفيد رنگ است توسط رموت ميزنيم که آيدنت آن ۷۱۰۱ ميباشدآنرا انتخاب ميکنيم سپس ok را ميزنيم جدول کدها که شامل حروف و اعداد است ظاهرميشود کد ها را توسط حروف و اعداد ارايه شده بوسیله رموت کنترل وارد ميکنيم سپس رویکلمه ok که بر صفحه تلويزيون در قسمت جدول دهی قرار دارد ميزنيم و بعد روی ok رموتکنترول ميزنيم سپس بوسیله رموت exit (خارج) شوید. وارد نمودن کدها پايان پذيرفتهسپس به جدولی وارد ميشويد در اين جدول کلمه yes را انتخاب و توسط رموت ok را بزنيددر نهايت دستگاه را خاموش و سپس روشن نماييد و کانالهای کد شده را مشاهدهنماييد.لازم به توضیح است که برای سیستمهای دیگر با توجه به نوع سیستم کدگذاری وآیدنت و کلیدهای انها مراحل یاد شده را انجام دهید
لطفا اگر ممکنه منو راهنمایی کنید . در متن بالا :
آیدنت کجاست ؟ من این کدهایی را که برای پلست گرفتم را چطور وارد کنم ؟
کد:
[B][FONT=Tahoma]Polsat

N 7101
00 74D938170C3A5DDF
01 4F09B261886ED989[/FONT][/B]
کلمه ای به این نام من نمی بینم که بروم روی آیدنت 7101 , متاسفانه در سایت ای تی ست هر کاری کردم که از نویسنده ی این مطلب بخواهم توضیح بدهند نشد که نشد ( اصلا پست نتونستم بفرستم , حالا یا مشکل از یوزر منه یا دسترسی ام محدود بود )
بازهم از شما ممنونم و منتظر راهنمایی شما عزیزان هستم .

ma so

کاربر
2008-02-05
2
0
سلام من یک دستگاهم پچ مسگیره اما هیچ کانلی رو باز نمیکنه نرم افزار پایه رو هم عوض کردم متاداریم ریختم که باز کرد اما دستکاه ریست میشه وقتی داریم سافت میریزم این اتفاق نمی افته اما کانالها با این پچ باز نمیشه در ضمن داخل دستگاه من همش ده تا کد ریست میکنم 160 تا میشه اما باز که میام دوباره همون ده تا کد بیشتر نیست مشکل چیه؟؟؟؟؟

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
i dent meta bax

با درود و سلام خدمت دوستان خوبم
لطفا بفرمائید برای وارد کردن کد برای باز کردن کانال های پولست چی جوری باید کد های جدید را وارد سیستم متابکس کرد تا آنجا که جستجو کردم این متن را در سایت آی تی ست پیدا کردم اما هر کاری می کنم نمی شه یعنی اصلا من نمی فهمم منظور نویسنده چی هست !؟

لطفا اگر ممکنه منو راهنمایی کنید . در متن بالا :
آیدنت کجاست ؟ من این کدهایی را که برای پلست گرفتم را چطور وارد کنم ؟
کد:
[B][FONT=Tahoma]Polsat[/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma]N 7101[/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma]00 74D938170C3A5DDF[/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma]01 4F09B261886ED989[/FONT][/B]
کلمه ای به این نام من نمی بینم که بروم روی آیدنت 7101 , متاسفانه در سایت ای تی ست هر کاری کردم که از نویسنده ی این مطلب بخواهم توضیح بدهند نشد که نشد ( اصلا پست نتونستم بفرستم , حالا یا مشکل از یوزر منه یا دسترسی ام محدود بود )
بازهم از شما ممنونم و منتظر راهنمایی شما عزیزان هستم .

به انجمن مربوطه برو جهت یاد گیری وارد نمودن کد دستی و در ضمن منظور از ای دنت همان 7101 میباشد و حروف کلیدی در متن بالا از 2 بارت تشکیل شده که با کد 00 و 01 مشخص میشود و به دستگاه شما اجازه میده از ان استفاده کند

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
وریستارت میشهچکار

از نرم افزار جدید استفاده کن درست میشه

HOSSEIN4U

کاربر
2006-10-13
2
0
با سلام

آیا رسیور متاباکس 1 رو میشه به یه رسیوردیگه که بهتراز این باشه تبدیل کرد. اگر میشه لطفا راهنمائی کنید.

با تشکر از شما دوستان

reza3928

کاربر
2007-09-01
15
5
ريست شدن

سلام

مهم مهم مهم دوستان اين قسمت را حتما بخوانيد وگرنه كانالهاي كارتي واتو رول باز نميشود

پس از ريختن پچ جديد از طريق منو وارد قسمت KEY EDIT شويد
در پنجره KEY EDIT شما 6 گزينه مي بينيد:
اول CAS ENABLE
دوم CAS
سوم EMU EMM
چهارم SMARTCARD EMM
پنجم KEY EDIT
ششم DCW EDIT
شما به ترتيب مراحل زير را مو به مو اجرا كنيد.
1.CAS ENABLE را YES كنيد.
2.به گزينه CAS برويد و VIACCESS را انتخاب كنيد.پس از اين به گزينه EMU EMMرفته و آنرا به YES تغيير دهيد.بعد همين عمل را براي گزينه SMARTCARD EMMتكرار كنيد(هردو گزينه بايد براي VIACCESS حتما YES باشد.در غير اين صورت خاصيت اتواپديت بوجود نخواهد آمد و با تغيير كليدها شما كانالها را از دست ميدهيد.)
3.براي MEDIAGUARD,NAGRAVISION,CONAX,CRYPTOWORKSهم مرحله بالا را تكرار كنيد.
3.توي همين صفحه به قسمت KEYEDIT برويد و با دكمه قرمز كنترل رسيور كليدها را ريست كنيد.با اين عمل تمام كليدهاي شما به روز خواهد شد.

براي كانالهاي ABsat , TPS ,SRG ,... پس از اينكه موارد بالا انجام شد روي يكي از كانالهاي  حدود 30 ثانيه تا 1 دقيقه صبر كنيد تا باز شود.

اگر همه موارد بالا را انجام داديد ولي باز كانالهاي اتو آپديت باز نشد دستگاه خود را يك بار خاموش و مجددا روشن كنيد.حتما كانالها باز ميشود.

دقت كنيد براي پچهاي متاور از ريست كردن كليدها خودداري كنيد.چون تمام كليدها پاك شده و كانالهاي كارتي باز نخواهد شد.
با سلام من دستگاه رو با اخرين پچ متا باكس ابگريد كرم دستورات شما رو هم دقيقا انجام دادم حالا كانالها كه باز نمشه بماند دستگاه هم ريست ميكنه بعضي وقت ها هم روي ان گير ميكنه لطفا راه نمايي كنيد:ُّـ

hadi008

کاربر
2008-03-05
2
0
مستر کد متابکس در پچهای جدید به جز 1004 چی؟ اگر جواب بدهید خیلی متشکرم.

hadi008

کاربر
2008-03-05
2
0
مستر کد متابکس در پچهای جدید به جز 1004 (چون با این رمز کار نمیکنه) چی؟ اگر جواب بدهید خیلی متشکرم.

Cannavaro

کاربر
2007-11-18
14
3
با سلام و تشکر از تمامی دوستانی که من را همیشه در سایت راهنمائی کرده اید
من یک دستگاه دارم که روی آن نوشته Metabox و تقریبا 1 سال است که آپگرید نشده
لطفا یک برنامه 100% تست شده که TPS ,ABSAT,...را در حال حاضر باز می کند به همراه لودر مربوطه و یک برنامه برای بک آپ گیری از کانالها و کلیه آموزشهای مربوط برای باز کردن کانالهای کارتی را در لینکهای مستقیم برای دانلود قرار دهید
(به علت کمی سرعت اینترنت لطفا لینک مستقیم را قرار دهید..... قبلا رسیورهای STARSAT,STRONG,SAMSUNG را با راهنمائی های سایت آپگرید کرده ام ولی METOBOX را تا حالا آپگرید نکرده ام)

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
با سلام و تشکر از تمامی دوستانی که من را همیشه در سایت راهنمائی کرده اید
من یک دستگاه دارم که روی آن نوشته Metabox و تقریبا 1 سال است که آپگرید نشده
لطفا یک برنامه 100% تست شده که TPS ,ABSAT,...را در حال حاضر باز می کند به همراه لودر مربوطه و یک برنامه برای بک آپ گیری از کانالها و کلیه آموزشهای مربوط برای باز کردن کانالهای کارتی را در لینکهای مستقیم برای دانلود قرار دهید
(به علت کمی سرعت اینترنت لطفا لینک مستقیم را قرار دهید..... قبلا رسیورهای STARSAT,STRONG,SAMSUNG را با راهنمائی های سایت آپگرید کرده ام ولی METOBOX را تا حالا آپگرید نکرده ام)
سلام
دوست عزیز اگر در این بخش مقداری جستجو کنید به سوالات شما پاسخ داده شده لطفا از زدن تاپیک اضافی خودداری کنید
موفق باشید

آخرین ویرایش:

Cannavaro

کاربر
2007-11-18
14
3
با سلام و تشکر از تمامی دوستانی که من را همیشه در سایت راهنمائی کرده اید لطفا
به غیر از برنامه set edit برنامه دیگری برای بکاپ گیری از کانال ها ارائه دهید چون این برنامه ارور می دهد

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
يك مدل رسيور متاباكس Ii هر چند روز ايسي تغذيه ميسوزونه من تمام خازنهاي تغذيه رو نيز تعويض كردم اما مشكل هكچنان باقيست به نظر شما مشكل چيه
با تشكر از شما

farzad_guitar

کاربر
2008-04-01
1
0
salam
man dasgahoo ba barname kanalhaye moratab shode apgerreid kardam
valii alan dasgaham roye start mone chi kar konam?
dastgahe manm metabox 2

بالا