سوالات خود را در مورد رسیورهای متاباکس در این تایپیک مطرح کنید

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
يك مدل رسيور متاباكس Ii هر چند روز ايسي تغذيه ميسوزونه من تمام خازنهاي تغذيه رو نيز تعويض كردم اما مشكل هكچنان باقيست به نظر شما مشكل چيه
با تشكر از شما

دوست عزیز شما باید سوال خود را در بخش تعمیرات سخت افزار مطرح کنید

Cannavaro

کاربر
2007-11-18
14
3
با سلام و تشکر از تمامی دوستانی که من را همیشه در سایت راهنمائی کرده اید لطفا
برنامه دیگری برای بکاپ گیری از کانال ها metabox 1ارائه دهید چون این برنامه ارور می دهد
set edit
NO ANSWERING

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

من نیاز به لیست کانالهای مرتب شده جهت هاتبرد برای رسیور متاباکس 2 دارم لطفا اگردوستان عزیز دارند درسایت قرار بدید
متشکرم

hail

کاربر
2008-06-02
2
0
با سلام
بعد از جيتگ كردن متابكس يك وريختن بوت پايه حالا نه دكمه هاي روي پنل كار ميكند ونه روي كنترل بايد چه كاركنم

hossin_assadi

کاربر
2007-02-13
137
284
يك مدل رسيور متاباكس Ii هر چند روز ايسي تغذيه ميسوزونه من تمام خازنهاي تغذيه رو نيز تعويض كردم اما مشكل هكچنان باقيست به نظر شما مشكل چيه
با تشكر از شما
شما خازن بزرگ در قسمت پاور معمولا 400 میکرو می باشد را تعویض کنید و همچنین خازنهای نانو فوردای که در قسمت پاور به کار رفته است

sb_karimpour

کاربر
2007-08-26
2
0
سلام دوستان رسيور متا باكس پس از 10 دقيقه كار كردن تصويرش قطع مي شود لطفا راهنمايي بفرماييد

hail

کاربر
2008-06-02
2
0
با سلام مجدد واز اينكه به سوالم جواب مي دهيد بسيار متشكر وخوشحالم
دستگاه متابكس من نقره اي وروي يك ايسي بزرگ هيتسينگ دارد وسمت راست روي يك اي سي Mx هك شده وزير اين اي سي بر چسبmetabox(7) است من از كدام بوت بايد استفاده كنم.

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
دوست عزیز اگه نوشته جلو بنلش E metabox به رنگ سیاه بود رسیور شما متاباکس یک هستش و اگه نوشتش قرمز بود متاباکس 2 هست

sb_karimpour

کاربر
2007-08-26
2
0
سلام دوستان رسيور متا باكس پس از 10 دقيقه كار كردن تصويرش قطع مي شود لطفا راهنمايي بفرماييد

ofogh103

کاربر
2007-05-24
11
3
سلام
من یک متاباکس3 دارم موقعی کیه روشن می کنم در پانل جلو رسیورlnbp می نویسد وهنگامی که رو قسمت نصب می روم رسیورقفل می کند و بعدا تصویر قطع می شودو lnbp در پانل رسیور ظاهر می شود
و رسیور قفل می کند وروشن و خاموش می شود
درضمن فلاش هم زدم درست نشد وقتی برق النبی را خاموش می کنم رسیور رو نصب هم میرود وخاموش و روشن هم نمیشود
فقط در صد ندارم
ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید

mostafahoseini

کاربر
2007-10-27
7
2
سلام
من یک متاباکس3 دارم موقعی کیه روشن می کنم در پانل جلو رسیورlnbp می نویسد وهنگامی که رو قسمت نصب می روم رسیورقفل می کند و بعدا تصویر قطع می شودو lnbp در پانل رسیور ظاهر می شود
و رسیور قفل می کند وروشن و خاموش می شود
درضمن فلاش هم زدم درست نشد وقتی برق النبی را خاموش می کنم رسیور رو نصب هم میرود وخاموش و روشن هم نمیشود
فقط در صد ندارم
ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید
اول رگولاتور رو تعویض کن.یک ترانزیستور هم بغل تیونر هست می تونی اون رو با مدل مشابه a928 عوض کنی(خرابی این ترانزیستور باعث سیگنال ندادن میشه).اگر همه ی این کارها رو انجام دادی و درست نشد مشکل احتمالا از تیونره.(البته اگر سیمی که از دیش میاداز جایی اتصال نکرده باشه که فکر می کنم شما آماتور نباشید و این مشکل رو ندارید).

pooyan75

کاربر
2008-01-30
1
0
با عرض سلام و خسته نباشید.کدهای ثابتDCW را چطور میتوان در dreamsoft وارد کرد؟

hossin_assadi

کاربر
2007-02-13
137
284
اول رگولاتور رو تعویض کن.یک ترانزیستور هم بغل تیونر هست می تونی اون رو با مدل مشابه a928 عوض کنی(خرابی این ترانزیستور باعث سیگنال ندادن میشه).اگر همه ی این کارها رو انجام دادی و درست نشد مشکل احتمالا از تیونره.(البته اگر سیمی که از دیش میاداز جایی اتصال نکرده باشه که فکر می کنم شما آماتور نباشید و این مشکل رو ندارید).

مشکل لحیم سردی در مدار دارین شما مخصوصا اطراف cpu و ای سی 4053

بالا