ali@5361
کاربر
- 2008-04-22
- 141
- 417
نکاتی برای حل بسیاری از مشکلات رسیور هایویژن و آیکلاس
بسیاری از پرسش ها و مشکلات شما دوستان :
1 – رسیور من سیگنال ندارد و یا دارد ولی تصویر ندارد .
2 – رسیور من هی ریست میشود .
3 – رسیور من هیچ کانالی را باز نمیکند و تنها کانالهای آزاد را پخش میکند .
4 – تصویر رسیور من مات و کدر است و یا گاهی وقتها پرشی شبیه ************** دیده میشود .
5 – تصویر رسیور من نویز دارد و خطوط عمودی یا افقی بصورت نویز دیده میشود .
6 – رسیو من آپگرید نمیشود .
7 – رسیور من شبها از هیچ یا تعدادی از کانالها را شطرنی نشان میدهد .
8 – من کارتم کانال باز نمی کند .
9 – کانالهای رسیور من پاک میشود و در حافظه نمی ماند .
10– و یا پرسش هایی از این دسته … .
پاسخ شما دوستان در چند نکته مهم :
۱ – همواره تلاش کنید دیش و ال ان بی به بهترین نحو ممکن نصب شده باشد . دیشهایی که ما برای دریافت کانالها از آن بهره میگیریم دیشهای نامرغوب و غیر استاندارد میباشند و خود این امر کار ما را برای یک تنظیم خوب دشوارتر میکند . از طرفی با توجه به نامرغوب بودن ال ان بی و سوییچرهای موجود در ایران ، به مرور و در طول مدت کم کم همین متعلقات هم دچار خرابی میشوند و بایستی با نمونه سالم جایگزین شوند . مثلا سوییچرها که معمولا در روی بام قرار دارند بر اثر برخورد شدید آفتاب و یا باران و برف ممکن است دچار خرابی شوند و یک یا دو یا هر چهار خروجی آنها دچار قطعی شود . توجه کنید که در صورت اختلال در کارکرد سوییچر یا ال ان بی ، ممکن است شما با تصویر شطرنجی یا نویزی شبیه به ************** و یا عدم سیگنال در قسمتی یا تمام مدت شبانه روز شوید ! حتی ممکن است قسمت تیونر رسیور دچار مشکل اساسی شود ! زیرا تیونر مستقیما با ال ان بی و سوییچ در ارتباط است .
2 – از کابلهای مرغوب و سالم بهره بگیرید و بدانید که یکی از مهمترین نکات در قسمت متعلقات ماهواره همین کابل میباشد که در صورت خرابی مشکلاتی برایتان ایجاد میکند . معمولا دوستان به دلیل طول زیاد کابل و قیمت بالای آن از کابلهای ارزانتر بهره میگیرند ، اما بدانید که کابل نامرغوب به مرور دچار قطعی و یا سولفاته میشود و ارتباط ال ان بی با تیونر به مشکل میخورد و همین اتصال در کمترین حالت ایجاد نویز و ************** و یا افت و عدم سیگنال و در بیشترین حالت هم
به خرابی کامل تیونر می انجامد !!! بهتر است بدانید کابل نامرغوب در زیر نور آفتاب و سرمای زمستان به سرعت خشک و شکننده میشود و سپس به سادگی مغزی آن میشکند و کل سیم شما دیگر به درد نمیخورد !!!
3 – سوکت اتصال سر کابلها رو به دقت بررسی کنید ! من در بسیاری از جاها دیدم که سوکت سر کابل به بی دقتی وصل و باعث اختلال شده است ! درست بستن سوکتها در سر کابل یکی از مهمترین نکات است که بی توجهی در آن باعث ایجاد اتصال ناخواسته قسمت افشان و مغزی سیم میشود و در نتیجه همان مشکلات نکته ( ۲ ) که در بالا گفته شد ایجاد میشود .
4 – تنظیمات درست در منوی رسیور نیز از مهمترین نکات در داشتن تصویر و صدای سالم و بهره بهتر از رسیور میباشد . تلاش کنید در منوی رسیور خود به تنظیمات ال ان بی و سوییچ و تصویر و صدای سری زده و آنرا به دقت تنظیم کنید . حتما میدانید که معمولا خروجی شماره ۱ سوییچ چه تعریف شده باشد و چه نباشد ، رسیور قادر است با آن ارتباط برقرار کند . اما همین مورد در خیلی جاها دوستان را دچار مشکل میکند . مثلا شما رسیور را به دیشی که در مدار آن سوییچ وجود دارد متصل و آن سوییچ را نیز برای رسیور تعریف کرده اید ، اکنون رسیور را به جای دیگری میبرید که تنها یک دیش وجود دارد . از آنجاییکه رسیور با سوییچ شماره ۱ قادر به ارتباط است شما نیز تصویر خواهید داشت . اما ممکن است گاهی اوقات به دلایلی سیگنال رسیور قطع شود ! خوب نخست باید دنبال چنین گزینه هایی گشت و آنرا اصلاح کرد . معمولا ریست فکتوری کردن رسیور یکی از کارهایی است که در هنگام دیده شدن مشکلات از این قبیل بایستی انجام شود .
5 – به روز نمودن و ارتقاء نرم افزار رسیور رو هم به گزینه های بالا بیفزایید . خوشبختانه با وجود تیم برنامه نویسی بسیار قوی روسی که برای رسیور های هایویون و هایویژن برنامه ارائه میدهند ، دائم در حال مشاهده نرم افزارهای جدیدتر و اصلاح شده برای این مدل از رسیورها هستیم . به روز نمودن و آپگرید نرم افزار ، کدها و فرکانسهای رسیور به آن جان دوباره میبخشد . اگر به هر دلیلی در استفاده از نرم افزارهای جدیدتر به مشکل برخوردید ، خیلی ساده میتوانید از نرم افزارهای قدیمیتر بهره بگیرید . برای رسیورهای سری ۹۰۹۰ سه مدل نرم افزار ارائه میشود . مدل Z3 , Z4 , PJ که پیشتر در مورد آن بسیار بحث شده است . پیشنهاد ما به شما دوستان استفاده از نرم افزارهای اصلی که همان Z3 , Z4 است ، میباشد . اما اگر به هر دلیلی در استفاده از این دو نرم افزار به مشکلی برخوردید ، پیش از
هر کاری از نرم افزارهای سری PJ که در واقع پچ اصلاح شده برای این سری از رسیورها میباشد بهره بگیرید .
6 – برای انتقال نرم افزار اصلی و فایل سافتکم و SDX همواره از جدیدترین لودرهای مربوطه بهره بگیرید و تلاش کنید که سافتکمهای مناسب برای رسیور مورد نگرتان را منتقل کنید .
7 – استفاده از فایل های کلین برای پاک کردن نرم افزار اصلی رسیور نیز یکی از مهمترین راهها برای حل مشکلات نرم افزاری دوستان میباشد . ممکن است به هر دلیلی در نرم افزار رسیور شما اختلالی ایجاد شده و از کارکرد درست آن جلوگیری کند ، در این زمان خیلی ساده با انتقال فایل کلین و آپگرید دوباره ، مشکل شما به راحتی حل میشود بجز برای رسیورهای جدیدPVR .
8 – اگر رسیور شما قادر به ارتباط با کامپیوتر نیست و مثلا آپگرید نمی شود ، پیش از هر چیز تلاش کنید اطلاعات آن را از رسیور به کامپیوتر فرابخوانید . اگر بازهم ارتباط برقرار نشد ، بوسیله ابزار قدرتمند هایپرترمینال (Hyper Terminal) خود ویندوز با آن ارتباط برقرار کنید . اگر باز هم موفق نشدید آنرا ریست فکتوری کنید . شک در ایراد سخت افزاری آخرین مواردی است که باید به آن اندیشید .
دوستان دقت کنید که رسیورهای سری 9090 از فلش و پردازشگر قوی و مرغوب برخوردارند .
و به این سادگیهای آسیب نمی بینند . تیونر آنها در تولیدات سری نخست و سری دوم با مارک Sharp ایتالیا و فرانسه و در سری جدید نیز شارپ تولید کره و چین می باشند .
تشکر یادتون نره؟؟؟؟؟؟
آخرین ویرایش توسط مدیر: