سوالات و مشكلات مربوط به Istar X20000

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

toheed

کاربر
2009-09-10
97
257
34
مشكل ركورد كانال بر روي فلش يو اس بي
باسلام جديدا من هركاري ميكنم روي فلش ضبط نميكنه وبمحض رفتن به منوي ركورد در تصوير مونيتور اخطار راه اندازي يو اس بي نشون داده ميشه وبس ورسيور روي همين اخطار قفل ميكنه وضبط نميكنه وكنترل هم از كار ميفته وبايد مجدد رسيور روخاموش وروشن كنم تا راه بيفته رسيت فكتور هم كردم باز به همون حالته

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
مشكل ركورد كانال بر روي فلش يو اس بي
باسلام جديدا من هركاري ميكنم روي فلش ضبط نميكنه وبمحض رفتن به منوي ركورد در تصوير مونيتور اخطار راه اندازي يو اس بي نشون داده ميشه وبس ورسيور روي همين اخطار قفل ميكنه وضبط نميكنه وكنترل هم از كار ميفته وبايد مجدد رسيور روخاموش وروشن كنم تا راه بيفته رسيت فكتور هم كردم باز به همون حالته

با درود
فلش مموری خودتون را یکبار با خود رسیور فرمت کنید

b3datarin

کاربر
2011-04-21
1
0
سلام خدمت دوستان
من هنگامی که کانالها رو می خوام در Fav مخصوص قرار بدم مشکلی ندارم
وقتی که شبکه رو full screen میکنم و دوباره میام تو لیست که ببینم چی دارم تو Fav یهو برمیگرده به کل شبکه هایی که سرچ کردم یعنی All Channels
الان هم مثلا برای Sport و News کانالهای مجزا تعریف کردم
امکان انتخاب Fav مورد نظرم نیست
برمیگرده به کانال اول
همه این مشکل رو دارن ؟

noodels

کاربر
2010-08-29
50
108
49
شهرام خان خسته نباشید:
چرا هر وقت blind scan یا Auto scanمی کنم و کانالهای جدید اضافه میشود ترتیب کانالهایی که از قبل چیده بودم بهم میخورد!!و دوباره باید کانلها را از نو بچینم .رسیورistar20000.چندین بار این اتفاق افتاده.راه حل چیست؟با تشکر

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
شهرام خان خسته نباشید:
چرا هر وقت blind scan یا Auto scanمی کنم و کانالهای جدید اضافه میشود ترتیب کانالهایی که از قبل چیده بودم بهم میخورد!!و دوباره باید کانلها را از نو بچینم .رسیورistar20000.چندین بار این اتفاق افتاده.راه حل چیست؟با تشکر
درود در بعضی از رسیورها این اتفاق می افتد که بعد از سرچ کانال بهم میریزد باید نرم افزار مناسب برای این مشکل بیاد در ضمن سعی کن فرکانس را تک سرچ کنی تا به مشکل نخورید و همیشه یک بک آپ از لیست کانالها داشته باش من خودم امتحان نکردم باید ببینم میشود درست کرد یا باید نرم افزار جدید بیاد.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
شهرام خان خسته نباشید:

با درود
دوست گرامی برای امتحان گزینه جستجوی شبکه را غیر فعال کنید ببینید کانالها بهم میریزه بازهم؟

farshadb2

کاربر
2007-09-30
15
16
با درود
دوست گرامی برای امتحان گزینه جستجوی شبکه را غیر فعال کنید ببینید کانالها بهم میریزه بازهم؟

متاسفانه در این نوع دستگاه در جستجوی شبکه Network Search و Blind scan کانالهای چیده شده به ترتیب فرکانس چیده میشوند.یعنی از این دو امکان فعلا نمیشه استفاده کرد.

saeid.s

کاربر
2011-03-03
5
2
انتقال سافكم برروي ايستار 20000فول اچ دي چگونه بايد روي دستگاه نصب كرد.....با تشكر.......

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
انتقال سافكم برروي ايستار 20000 فول اچ دي چگونه است..... با تشكر
درود به قسمت منو دستگاه می روید یک جا زده usb menue اونجا می روید و سافتکم مورد نظر را اوکی میکنید مثل رسیورهای دیگر است آسان است.

hasany

کاربر
2007-08-08
33
34
باسلام
1سوالی دارم درمورد دیشگردان واینکه بارسیور استرانگ ازاکسپرس تانایلست رابخوبی می گیرد ام وقتی روی ای استار 20000نصب می کنیم اصلا درموقیعت قرارنمی گیرد و
وقتی می خواهی به شرق یاغرب حرکت اصلا رسیور دیشگردان راحرکت نمی دهد
اشکال از کجای رسیور است
باتشکر

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
باسلام
1سوالی دارم درمورد دیشگردان واینکه بارسیور استرانگ ازاکسپرس تانایلست رابخوبی می گیرد ام وقتی روی ای استار 20000نصب می کنیم اصلا درموقیعت قرارنمی گیرد و
وقتی می خواهی به شرق یاغرب حرکت اصلا رسیور دیشگردان راحرکت نمی دهد
اشکال از کجای رسیور است
باتشکر
خوب دوست عزیز این سوال را در بخش تنظیمات دیش و... باید مطرح کنید اما شما باید تنظیمات رسیور را در حالت usales قرار دهید و من چند جا نصب کردم با ای استار کلا با دیش گردان مشکل داشت حالا در بخش نصب از مدیران نصب و راه اندازی سوال کنید در مورد دیش گردان موفق باشید.

hasany

کاربر
2007-08-08
33
34
باسلام در قسمت نصب کسی نیست جواب بده 1سوال 1هفته پیش کردم هنوز جواب نداد ن
باتشکر

chelsea26

کاربر
2011-05-16
9
5
درود
من با ال ام بی اچ دی فرکانس های 11681 رو تونستم بگیرم ولی کانال Animax رو سرچ هم میکنم نمیده؟؟

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
درود
دوست عزیز زدم ولی نمیده؟کانالهای Rtl9وCine fxهم نمیده
درود
عزیز این فرکانس بعد از انتقال به سیستم s2 بسیار ضعیف تر شده است و باید النبی و دیش خوبی داشته باشید برای دریافت

chelsea26

کاربر
2011-05-16
9
5
درود
دوست عزیز ممکنه دیش و المبی ویاهرچیزه بهتری که بتونم این فرکانس رو بگیرم بگی

بالا