goldenferi
کاربر
- 2008-07-22
- 206
- 519
مدیریت محترم بخش
آدرس لینک تبلیغاتی محصولات Istar متاسفانه ف ی ل ت ر شده...یه فکری اگه میشه بکنید. ممنون.
آدرس لینک تبلیغاتی محصولات Istar متاسفانه ف ی ل ت ر شده...یه فکری اگه میشه بکنید. ممنون.
سلام دوست گرامي
كساني كه رسيورهاي istar را آشغال ميدانند ( مانند دو دوست بالا )
قطعا اينها يا تا حالا اين محصولات را نديدند يا اگر هم ديدند فقط ظاهري بوده
مشتركين واقعي ( از تمامي محصولات خدا رو شكر تا الان راضي بودند ) من نميخوام تبليغ كنم دوستاني كه از اين محصولات استفاده ميكنند خودشان ميتوانند قضاوت كنند
موفق باشيد
آقایون ، خانم ها، دقت بکنید ، یکبار برای همیشه میگم، توجه توجه،
رسیور های istar در انواع مدلهای مختلف چه اونهایی که اومده ، چه اونهایی داره میاد ، چه اونهایی که قراره بیاد ، چه اونهایی که اصلا نمیاد و چه اونهایی که خواسته بیاد ولی وسط راه برگشته
1- از کلیه پکیج ها پشتیبانی میکنه، حداقل مال ما که اینطوره!
2- اصلا فریز نداره ( البته مال هر کی داره ربطی به ما نداره )
3- کیفیت تصویرش عالیه اگه نمیدونی از 118 بپرس!
4- هیچ ایراد سخت افزاری نداره اگه داشت تو نرم افزار جدید بر طرف میشه!
5- اگه از قیافه کنترلش خوشتون نمیاد اونم تو نرم افزار جدید انشاء ا... بر طرف میشه، اگه نشد بندازینش دور از دکمه های خود دستگاه استفاده کنید!
6- نور پنل جلوی دستگاه هم اگه نرم افزار جدید رو دانلود کنید و ضرب در دو کنید تقسیم بر شش اگه شد، شد .اگه نشد که نشد!
7- هر چی کانال hd توی هر چی ماهواره و پکیج و دی وی دی و ... هست باز میکنه اگه نکرد که هیچی ...ولی مال ما می کنه!
8- این ریسور کپی رایت داره اگه بهش دست بزنی سنگ میشی!در ضمن از روی هیچ رسیوری هم کپی نکردیم.اینم مدرکش! ( کو مدرکش؟؟؟)
9 - خلاصه هر چی بگم ( بازم میگم) کم گفتم.
10 - راستی جنسش کره ایه اما دوخت....... هست.با آب گرم نشورین که ممکنه نرم افزارش تو سوییچش گیر کنه روشن نشه!
خدا رو شکر همه هم از این رسیور رازین " اوه ببخشید " راضین شایدم راظین.منم 1،675،195 تا از این رسیور فروختم 1 دونشم بر نگشته( احتمالا آدرسم رو عوضی داشتن!)
فقط دوست دارم همه عزیزان این مطلب را با فرمایشات بعضی از دوستانی که در این تاپیک جواب سوالات را می دهند مقایسه کنید!
قضاوت با شما.البته زود قضاوت کنید تا مطلب حذف نشده!
با سلام
برای شرینگ اینترنتی چقدر دیتا مصرف میشه ؟ برای 5 ساعت در روز.
پس از اتمام یکسال شرینگ رایگان شرکتی چطور میشه تمدید کرد و هزینه اش چقدره؟
برای وصل مودم باید کامپیوتر کنارش و روشن باشه یا فقط مودم در حالت pppoe تنظیم کنیم و بدون کامپیوتر؟
مرسی
با سلام
ریسیور 20000 اچ دی دارم . خیلی هنگ می کنه . آیا کسی با این مشکل روبرو شده ؟؟؟ و آیا راه حلی هم براش داره ؟؟
خیلی برام مهمه که سریع جواب رو بدونم . مرسی از لطف همه .....
با سلام
ریسیور 20000 اچ دی دارم . خیلی هنگ می کنه . آیا کسی با این مشکل روبرو شده ؟؟؟ و آیا راه حلی هم براش داره ؟؟
خیلی برام مهمه که سریع جواب رو بدونم . مرسی از لطف همه .....
کجاش عالیه همش اشکال خدا کن یک نرم افزار درست حسابی بده شرکت istar