سوالات و مشكلات مربوط به Istar X20000

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

sanmhr

کاربر
2010-09-08
3
6
با عرض سلام
من چندتا مشکلی و سوال در دستگاه 20000 داشتم ممنون میشم من را راهنمایی بفرمایید
1-در این دستگاه چند تا کانال اچ دی باز میشود ودر چه جهات و فرکانسها چون من در این دستگاه خیلی کم کانال اچ دی باز دارم که به 5 تا کانال نمیرسید
2-مشکل بعدی من در قسمت تنظیم آنتن بود که در قسمت22khzهست و در اکثر جهات اگر روی خود کار باشه تعدادی از کانال های همون جهت رو نمیگیره مثلا در هاتبرد اگر خود کار بگذارم شبکه پی ام سی رو نمگیره و باید روی گزینه خاموش باشه و اگر روی گزینه خاموش بگذارم شبکه gamرو نمگیره و روی دیگر جهات از قبیل عرب و یوتیل ست و ترکست هم به این شکل هست
ممنون میشم من رو راهنمایی بفرمایید با تشکر)

shabikhon

کاربر
2008-01-11
43
124
من الان 1 هفته است که این رسیور رو دارم هیچ مشکل آزار دهنده ای نداره به جزء چند مورد جزئی که فکر کنم اونها هم با نرم افزار حل می شه.
کیفیت HD خیلی عالیه
دیشب حدود 10 کانال HD رو با شرینگ باز کردم.
پکیج های Polsat Cyfra ShowTime AB Sat Art Pehla Canal Plus حدودا 90% باز بودن
با اینترنت WiMax با یه ریست رسیور ست شد بدون نیاز به تنظیم.
با دیشگردان هم هیچ مشکلی نداره البته رویه W2 یه کمک اذیت کرد که اونم مال ************** بود.
و از همه مهمتر اینکه SRG HD رو باز کرد که واقعا بی نظیر بود.

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
من الان 1 هفته است که این رسیور رو دارم هیچ مشکل آزار دهنده ای نداره به جزء چند مورد جزئی که فکر کنم اونها هم با نرم افزار حل می شه.
کیفیت hd خیلی عالیه
دیشب حدود 10 کانال hd رو با شرینگ باز کردم.
پکیج های polsat cyfra showtime ab sat art pehla canal plus حدودا 90% باز بودن
با اینترنت wimax با یه ریست رسیور ست شد بدون نیاز به تنظیم.
با دیشگردان هم هیچ مشکلی نداره البته رویه w2 یه کمک اذیت کرد که اونم مال ************** بود.
و از همه مهمتر اینکه srg hd رو باز کرد که واقعا بی نظیر بود.
حداقل کاشکی اون موارد جزئی را ذکر می کردید.( شما یه جورایی مشکوک میزنی!!!؟؟؟؟)

mcrrecord

کاربر
2010-02-11
9
9
40
با سلام
من یک x20000 خریدم ولی نه اپدیت قبول میکنه و نه به اینترنت وصل میشه یکی کمک کنه من باید چیکار کنم

kami_oops

کاربر
2008-11-06
7
16
سلام لطفا اگه ميشه اموزش تصويري اتصال شرينگ اينترنتي با adsl در دستگاه x20000 full hd برام بزاريد ممنون ميشم

I

Istar-Korea

Guest
چرا تصویر این رسیور تیره می باشد ایا راهی دارد بتوان انرا روشنتر کرد

سلام دوست گرامي
Istar 20000 از نظر كيفيت تصوير فوق العاده ميباشد ( تنظيمات رنگ تلويزيون خود را چك كنيد ) و براي دريافت كيفيت بالاتر حتما از كابل HDMI استفاده كنيد

I

Istar-Korea

Guest
با سلام
من یک x20000 خریدم ولی نه اپدیت قبول میکنه و نه به اینترنت وصل میشه یکی کمک کنه من باید چیکار کنم

سلام دوست گرامي
شما آخرين پچ رسمي را با فلش مموري نصب كن .
كابل شبكه از رسيور به مودم اينترنت را وصل كن و از قسمت Ip Setting گزينه Auto Ip را بزن پيغامي دريافت خواهي كرد اوكي كن دستگاه ريستارت ميشود بعد كانال ها باز است

موفق باشيد

I

Istar-Korea

Guest
منم با این دوستمون موافقم تصویر ریسیورای استار تیره است و کمی مات از نظر تصوییر ایکلاس تصویر واضحتری داره من هر دو دستگاه رو دارم اصلا تصویرش خوب نیست مثلا فارسی وان رو با ایکلاس من با کیفیت خوب دارم ولی با این دستگاه کمی مات و تا حدی چهار خانه های تصویر دیده میشه من از تصویرش خوشم نیومد

با توجه به اين كه من مشكلي ندارم
ميتوانيد مشكلات و نظرات خود را به آدرس ميل زير ارسال كنيد .
البته تا حدودي كيفيت تصويري را ميتوان از نرم افزار كنترل كرد و اگر نظرات دوستان زياد باشد
حتما برنامه نويس تغييراتي را اعمال خواهد نمود .

Info@istarkorea.com

در ضمن من نظرات و مشكلاتي كه شما دوستان اعلام ميكنيد هر روز به شركت اطلاع ميدهم

موفق باشيد

xman

کاربر
2007-11-17
21
45
با عرض سلام خدمت همگي

بايد به اطلاع همه برسونم كه كيفيت تصوير اين دستگاه رو تا بحال هيچ رسيوري نداشته.
واقعا جاي تاسف داره من نميدونم چرا دو نفر از كاربران مدام در حال تخريب و عنوان كردن
مسائلي هستند كه اصلا واقعيت نداره.
و جالب اينه كه از پستهاي همديگه هم تشكر مي كنند.
من از روزي كه تالار istar به سايت اضافه شد دارم اين مسئله رو ميبينم كه اين دو نفر مدام
دنبال بهانه جويي و ايراد گرفتن هستند.
فقط كافي به همين قسمت از اولين پستها يه نگاهي بيندازيد حتما متوجه خواهيد شد
كه منظورم كيا هستند.
از مدير تالار درخواست مي كنم يك مقدار با دقت به اين موضوع توجه كند.

يا حق

I

Istar-Korea

Guest

دوست عزیز شما که نمیدونی نظر نده من هر دو دستگاه رو الان دارم این دستگاه چند تا مشکل داره اولی نور کم پنل جلو

2 کنترول بیخودی داره 3 در زمان سرچ خیلی طول میکشه مثلا برای ایکلاس w3 حدود 3 دقیقه طول میکشه ولی برای این مدل 10 دقیقه و تازه تعداد کانالهای پیدا شده کمتر از ایکلاس است

روی تصویر چهار خانه ها بیشتر از ریسیورهای دیگه دیده میشه (اابته روی تلوزیون لامپی این حالت دیده نمیشه روی lcd زیاد دیده میشه )
4 تصویر کمی مات و کدر

5 تصویر در تصویر در حال حاظر نداره
فرمت ظبط ts است نه mpg

و یه سری ایراد در نرم افزار که اینا با پچ جدید احتمالا بر طرف یشه

ولی روی فرمتهای با کیفیت تصویرش محشر است مثل کانالهای اچ دی

منظور ما این است که به شرکت اطلاع رسونی بشه تا این مشکلات رو بر طرف کنه نه تخریب

من خودم این مدل رو الان دارم ایکلاس رو هم دارم اگه این ایرادها بر طرف بشه ایکلاس حرفی برای زدن نداره

شما هم زود نپر وسط خودت رو ضایع کن دوست من اگه لازم است از هر دو مدل عکس بذارم

دوست گرامي سلام
هر كس يه نظري دارد و نظر همه براي ما محترم است .
شما ميگي پنل جلوي رسيور كم نور هست نميتوان اسمش رو گذاشت مشكل
جهت اطلاع شما عرض ميكنم ( توليد جديد Istar X20000 كاملا همه چيزش عوض ميشه كه من چند نمونه را خدمت شما عرض ميكنم تغييراتي در قاب دستگاه و همين طور استايل جديد پنل و پرنور شدن پنل كه احتمال قوي نورش كاملا فرق كند ) به هر حال اينو جهت اطلاع شما گفتم تا بداني شما داري در اينجا از محصولات Iclass طرفداري ميكني بهتر است شما مشكلات نرم افزاري اين رسيور را ببيني بعد بياي مقايسه كني اين دو اصلا از نظر شرينگ با هم قابل مقايسه نيستند من خودم شخصا اگر بخوام هر رسيوري كه بخرم اي كلاس نميخرم
اين نظر شخصي من البته گفتم نظر شما محترم است
بله سرچ كمي طول ميكشد كه در نرم افزارهاي بعدي اين مشكل حل ميشود
البته با توجه به دريافت سيگنال هاي اچ دي زمان سرچ يه خورده بيشتر از رسيورهاي معمولي است فرمت ضبط هم در برنامه هاي بعدي به Mpg تغيير خواهد كرد
دوست گرامي كدام شركت مياد كه بگه هر كس هر خواسته اي داره هر قابليتي كه ميخواد به نرم افزار اضافه بشه اعلام كنه ؟
شركت istar در اين مدت كوتاه توانسته تا حدود زيادي رضايت مشتركين را جلب كنه
و از شما عزيزان هم تقاضا داريم كمي صبر كنيد تا همه چيز درست بشه
موفق باشيد

mcrrecord

کاربر
2010-02-11
9
9
40
من مودم را به ریسیور وصل کردم وهر کاری که گفتید کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد خواهش میکنم کمک کنید

I

Istar-Korea

Guest
دوست گرامي بعد از آپگريد ريست فكتوري كنيد
بعد در قسمت Ip Setting گزينه Auto ip را بزنيد دستگاه ريستارت ميشود
بعد كانال ها باز خواهد شد .

موفق باشيد

hojjat651

کاربر
2009-02-28
64
128
سلام دوستان صحبتی که بنده در مورد تصویر کردم کاملا حقیقت دارد و به این جهت مطرح شد که مشکل ان بر طرف شود من خودم یکی از طرفداران این رسیور هستم . اگر شرکتistar بتواند یک گزینه به منوی رسیور اضافه کند که بتوان میزان رنگ؛ روشنایی و شفافیت تصویر را کم و زیاد کرد خیلی عالی می شود وبه جرات می توان گفت که رسیور بی نظیری است

pelastic

Banned
2009-09-08
72
123
39
ایا این ریسیور بدون شیرینگ هم کانال باز میکنه مثل بقیه ریسیورها با اپگریت اگه میشه کانال باز کرد راهش چیه سافکم یا.............

الان کانال های زیادی روی بقیه دستگاها باز است

I

Istar-Korea

Guest
سلام دوستان گرامي
در ورژن هاي بعدي كه منتشر خواهد شد
قسمت تنظيمات تصوير اضافه خواهد گرديد .
پكيج Bis را ميتوانيد با نصب سافتكم باز داشته باشيد
فراموش نكنيد F1 000 را بزنيد و Enable كنيد
موفق باشيد

I

Istar-Korea

Guest
دوست گرامي
مقاله كامل راه اندازي شرينگ رايگان دستگاه رو امشب آماده خواهيم كرد و در سايت رسمي
و در اين سايت قرار خواهد گرفت .
موفق باشيد

بالا