سوالات و مشكلات مربوط به Istar X20000

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

mcrrecord

کاربر
2010-02-11
9
9
40
با سلام و خسته نباشید
من 3 تا درخواست از شما در مورد ریسیور Istar X20000 دارم
اول اینکه ایا کانالهای چیده شده برای این مدل ریسیور هست اگر هست لطفا در سایت قرار دهید وطریقه اجرای ان را توضیح دهید
دوم اینکه چگونه میتوان از کانالها بک اپ گرفت لطفا دراین مورد هم توضیحاتی بدهید
وسوم اینکه برای این ریسیور ماهواره سیروس تعریف نشده یا اگر هست من پیدا نکردم خواهشمندم بررسی کنید وجواب را در سایت قرار دهید

94812

Banned
2010-09-23
6
2
باعرض سلام وخسته نباشیداین تغییراتی که جناب عالی گفتیددرپانل جلو وقاب ریسیوروپرنورشدن
پانل جلوپس ماچکارکنیم اینها که بانرم افزارحل میشودبهتربودشرکت تمام این مشکلات راحل میکردبعد
ریسیورراتولیدمیکرد.

94812

Banned
2010-09-23
6
2
باعرض پوزش مجددنمیشودکه یک مدل ریسیورادردومدل طراحی تولیدکردپس ماچکارکنیم آیابایدریسیوررادوربیاندازیم بالاخره بایداین مشکلات مانیزبرطرف شودباتشکرفراوان ازخدمت جنابعالی

pelastic

Banned
2009-09-08
72
123
39
با سلام و خسته نباشید
من 3 تا درخواست از شما در مورد ریسیور Istar X20000 دارم
اول اینکه ایا کانالهای چیده شده برای این مدل ریسیور هست اگر هست لطفا در سایت قرار دهید وطریقه اجرای ان را توضیح دهید
دوم اینکه چگونه میتوان از کانالها بک اپ گرفت لطفا دراین مورد هم توضیحاتی بدهید
وسوم اینکه برای این ریسیور ماهواره سیروس تعریف نشده یا اگر هست من پیدا نکردم خواهشمندم بررسی کنید وجواب را در سایت قرار دهید

بله لیست کانال داره که از لینک زیر بگیر

ماهواره سایروس رو هم داره شماره هشت لیست ماهوارها به نام astra برای این ریسیور تعریف شده بازم میگم شماره هشت لیست ماهوارها به نام astra

از کانالها داخل خود ریسیور میشه الان یادم نیست چه طوری ولی منو رو فارسی کن یه قسمت تو منو داره به نام لیست کاربر یه کم دقت کنی پیدا میمنی

پیوست‌ها

I

Istar-Korea

Guest
باعرض سلام وخسته نباشیداین تغییراتی که جناب عالی گفتیددرپانل جلو وقاب ریسیوروپرنورشدن
پانل جلوپس ماچکارکنیم اینها که بانرم افزارحل میشودبهتربودشرکت تمام این مشکلات راحل میکردبعد
ریسیورراتولیدمیکرد.

دوست گرامي نور پنل رو اسمش رو نميشه مشكل گذاشت
هر كس يه نظري داره خيلي ها مشكلي ندارند و راضي هستند
در يه پست گفتم ديجيتال بودن پنل كلا حالت فانتزي دارد
موفق باشيد

I

Istar-Korea

Guest
بازم اعلام ميكنم Istar 20000 هيچ گونه مشكلي ندارد چه از نظر سخت افزاري و چه نرم افزاري
در برنامه هاي بعدي قابليت هاي جديدتر اضافه خواهد شد ( يكيش مربوط به تنظيم تصوير ميباشد )
موفق باشيد

hojjat651

کاربر
2009-02-28
64
128
نام ماهواره sirus به astra 4a تغییر کرده است ودر لیست ماهواره istarx20000 موجود است

mcrrecord

کاربر
2010-02-11
9
9
40
خیلی از شما ممنونم که رسیدگی میکنید
شرمنده من یک سوال دیگر هم دارم
چطور میشه از کانالها روی فلش مموری بک اپ گیری کرد
خیلی ممنون

pelastic

Banned
2009-09-08
72
123
39
خیلی از شما ممنونم که رسیدگی میکنید
شرمنده من یک سوال دیگر هم دارم
چطور میشه از کانالها روی فلش مموری بک اپ گیری کرد
خیلی ممنون

توی منو یه قسمت داره که اگه اشتباه نکنم به فارسی نوشته تنظیم کاربر روی اون دو تا کذینه به نام سیو و باز وجود داره سیو رو میزنی بعد یه اسم ازت میخواد اسم مورد نظرت رو تایپ میکنی بعد تاییدرو میزنی و دستگاه کانال رو ذخیره میکنه برای انتغال کانال از حافظه به ریسیور از کلمه باز استفاده کنید

توجه کنید که ذخیره در خود ریسیور انجام میشه که بعد از ریسیت هم کانالهای ذخیره شده پاک نمیشه و دوباره به همین روشی که گفتم میتونین بر گردونینشون

من چون از عملکرد این ریسیور ناراضی بودم فروختمش تا ببینم اگه مشکلاتش بر طرف شد دوباره بگیرم

آخرین ویرایش:

ahmedzangana

کاربر
2010-09-24
1
0
49
السلام عليكم
لقدقمت بتحديث السوفت وير لiSTAR x20000 الى ver.1.8 ولكن توقفت الشوتايم علماً بأنني استعمل الدنغل
هل من حل رجاءاً

harypatel

کاربر
2009-04-23
11
7
دوستان من هر کاری کردم کانالها باز نشد بعد خود فروشنده رو اوردم بازم نشد گفت ایراد از اینترنت ای دی اس المه کفت باید بری مخابرات بگی مک ادرستو حذف کنه همچین چیزی هست

I

Istar-Korea

Guest
دوستان من هر کاری کردم کانالها باز نشد بعد خود فروشنده رو اوردم بازم نشد گفت ایراد از اینترنت ای دی اس المه کفت باید بری مخابرات بگی مک ادرستو حذف کنه همچین چیزی هست

سلام دوست گرامي
راه اندازي شرينگ كار مشكلي نيست خودتون هم ميتوانيد انجام دهيد
اگر كانال ها باز نشد مشكل از اينترنت شما ميتوانيد باشد
بهتر است از شركتي كه سرويس گرفته ايد سوال كنيد
موفق باشيد

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام
سوال در مورد لن
خيلي از رسورهايي كه لن دارند
مثل رسيور ها مثل.... تصويرشون از طريق لن قابل انتقاله و همنطور تحت شبكه كار ميكنند
حتي با دو يا يك تا دستگاه ديش و ال ان بي رو ميشه واير لس و حتي در يك شهر ديگر نصب كرد
آيا اين رسيور غير از شرينگ از طريق لن امكان شبكه نيز دارد
ممنون اگر نرم افزاري دارد معرفي كنيد

harypatel

کاربر
2009-04-23
11
7
دوستان من هر کاری کردم کانالها باز نشد بعد خود فروشنده رو اوردم بازم نشد گفت ایراد از اینترنت ای دی اس المه کفت باید بری مخابرات بگی مک ادرستو حذف کنه همچین چیزی هست درضمن اینترنت من شرکتی نیست بلکه از خود مخابرات گرفتم لطفا کمک کنید

cbac

کاربر
2010-09-22
6
6
44
با سلام ،من یک اکانت cccam گرفته ام ،لطفا نحوه وارد کردن اکانت cccam را در رسیور x20000 آموزش دهید (برای استفاده از سایر سرورهای شرینگ cccam و بازگشایی سایر پکیجها)با تشکر از زحمات بی وقفه شما

shabikhon

کاربر
2008-01-11
43
124
با سلام ،من یک اکانت cccam گرفته ام ،لطفا نحوه وارد کردن اکانت cccam را در رسیور x20000 آموزش دهید (برای استفاده از سایر سرورهای شرینگ cccam و بازگشایی سایر پکیجها)با تشکر از زحمات بی وقفه شما

دوست عزیز کار بسیار ساده است

اول وارد تنظیمات سرور ها می شوید

بعد روی یکی از اسلات ها 1 تا 40 (فرقی نمی کنه) نوع شرینگ رو روی cccam قرار می دهید

بعد از این لازم که 4 مقدار شامل آدرس سرور اول ( بعد از ورود آدرس در منو ستاره نشان داده

می شود که مشکلی نیست و جهت امنیت می باشد) بعد شماره Port بعد نام کاربری و بعد

پسورد را وارد می کنید به محض ورود پسورد و در صورت صحت سایر اطلاعات در قسمت پایین

Server Connected درج می شود.

reza jenoob

کاربر
2006-12-01
88
142
سلام ايا مي شه در ابتداي كار يعني قبل از وصل ان به انترنت شرينگ رايگانش محاسبه نشود وتنها از سي سي كام استفادكنم بطوري كه جي شر ان از طريق منو يا تنظيمات ديگرقفل شود وتاريخ مصرف ان محاسبه نشود

cbac

کاربر
2010-09-22
6
6
44
دوست عزیز کار بسیار ساده است

اول وارد تنظیمات سرور ها می شوید

بعد روی یکی از اسلات ها 1 تا 40 (فرقی نمی کنه) نوع شرینگ رو روی cccam قرار می دهید

بعد از این لازم که 4 مقدار شامل آدرس سرور اول ( بعد از ورود آدرس در منو ستاره نشان داده

می شود که مشکلی نیست و جهت امنیت می باشد) بعد شماره port بعد نام کاربری و بعد

پسورد را وارد می کنید به محض ورود پسورد و در صورت صحت سایر اطلاعات در قسمت پایین

server connected درج می شود.
با تشکر ، در ضمن، شماره پورت را چگونه پیدا کنم ؟

بالا