سلام دوستان گرامي
اول اينكه پست كاربر
goldenferi حذف كرديد . ( به اين علت كه ما قبلا صحبت هامون را با ايشان كرده بوديم ) و من مديريت محترم سايت را در جريان ارسال پست هاي اين كاربر قرار داده بودم .
ايشان نه تنها به فكر بهبود تالار نيستند فقط هدفشون خراب كردن و تمسخر اين بخش است .
همان طور كه من قبلا هم چند بار گفته بودم و الان باز هم اعلام ميكنم ( ما در جريان تمامي مشكلات و كمبودها هستيم ) و بازم ميگم ما حق را به شما ميدهيم ولي شما هم بايد كمي صبر داشته باشيد تا تيم ساپورت كليه اين مشكلات را حل كنند ( ما هم مثل شما عجله داريم و دوست داريم هر چه زودتر تمامي اين مشكلات و كمبودها حل شود ) همين الان كه من اين پست را ارسال ميكنم تيم ساپورت در حال نوشتن برنامه جديد هستند ( خدا رو شكر بسياري از مشكلات istar x98 - x99 برطرف شد ) مطمئن باشد istar x20000 هم تمامي اين مشكلات و كمبودها حل خواهد شد . ( در جريان باشيد تا چند روز آينده ورژن جديد ارائه خواهد شد كه از قابليت هاي خوبي برخوردار است ) .
istar يك شركت يك ساله نيست ( كمتر از 7 ماه هست كه تاسيس شده است ) و در كارنامه كاري خودش تا الان 4 تا مدل را به ثبت و توليد رسانده ( خوب اين مشكلات و كمبودهايي كه در نرم افزار هست طبيعي است ) مگر شركت هاي ديگر از قبيل Hivion در روزهاي ابتدايي كه برندي با نام iclass را روانه بازار كرد آيا مشكلاتي نداشت ؟ واقعا من آن روزها يادم نميرود .
( شما مشتركين عزيز بايد در اين راه با ما باشيد ) تا بتوانيم با كمك هم به تمامي مشكلات پايان دهيم.
نه اينكه بخواهيم وضعيت را بدتر كنيم .
به هر حال من تنها چيزي كه از شما ميخواهم فقط صبر است ( به زودي شاهد خبرهاي خوبي خواهيد بود ).
اين خبرها از هفته آينده به گوش شما خواهد رسيد و مطمئن هستيم كه خواهان اين رسيور بسيار بيشتر خواهند شد .
مطلب آخر اينكه من با هيچ كسي دشمني ندارم ( همين طور Goldenferi ) . من كوچيك تك تك شما سروران گرامي هستم و دوست دارم شما هم شرايط را درك كنيد و در اين راه با ما باشيد .
موفق و پيروز باشيد