سوالات و مشكلات مربوط به Istar X20000

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

pelastic1

کاربر
2010-10-27
26
40
36
مهم مشکل نیست مهم اینکه تا میگی فولان مشکل رو داره پست مربوطه حذف میشه و خودت هم اخراج مگه اینجا جای بیان مشکلات نیست
این شکل برخورد در کدام سایت یا در مورد کدام محصول تا حالا دیده شده در مورد مشکلات این ریسیور چقدر خوبه که اگه من میگم هنگ میکنه مدیر ای استار بگه درسته ولی به زودی درست میشه نه اینکه بگه نه من دارم هیچ مشکلی نداره خوب من که دارم از این مدل استفاده میکنم نظر بدی پیدا میکنم

آخرین ویرایش:
I

Istar-Korea

Guest
دوست گرامي سوال اگر بخواهد با كنايه باشد حذف شود بهتر است تا باشد.

nazmi-mahvareh

کاربر
2009-07-07
7
15
40
من میخوام یک رسیور بگیرم حالا موندم بین این 2 مدل کدوم یکی رو بگیرم لطفا راهنمایی کنید
1. ای استار 20000 اچدی سری جدید
2.ایکس کروز 400 اچدی

amir_york

Banned
2010-11-04
18
14
آيا به رسيور i star x 20000 مي شه بيش از چهار ال ان بي بست مثلا 7 يا 8 ال ان بي چون در منوي اينيستال تا 16 ال اب بي وجود داره اگر مي شه لطفا طريقه وصل بيش از چهار ال ان بي را توضيح بدين
ممنون:dast:

amir_york

Banned
2010-11-04
18
14
multi LNB FOR ISTAR X20000

سلام دوست گرامي
بله سي سي كم را ساپورت ميكند
1080P را ساپورت ميكند از نظر كيفيت تصويري فوق العاده ميباشد
اين رسيور لينوكسي نيست
نه تنها مدل فول اچ دي بله ساير مدل هاي Istar از نظر كيفيت تصويري واقعا عالي ميباشد
رسيور i star x 20000 مي شه بيش از چهار ال ان بي بست مثلا 7 يا 8 ال ان بي چون در منوي اينيستال تا 16 ال اب بي وجود داره اگر مي شه لطفا طريقه وصل بيش از چهار ال ان بي را توضيح بدين
:dast:

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
موارد مغایر با قوانین سایت

با سلام. دوست عزیز طبق قوانین سایت , توهین به کاربران و یا مدیران و استفاده از الفاظ زشت و زننده , جایز نیست. وجود ایراد نرم افزاری و یا سخت افزاری در تعدادی از رسیورها انکار نمیشه , اما دلیل بر توهین نمیشود.اگر گلایه و انتقادی داری بصورت منطقی با مدیر محترم بخش مطرح کنید تا در زمان مناسب, پاسخ مناسب دریافت کنید. موفق باشی.

I

Istar-Korea

Guest
با سلام. دوست عزیز طبق قوانین سایت , توهین به کاربران و یا مدیران و استفاده از الفاظ زشت و زننده , جایز نیست. وجود ایراد نرم افزاری و یا سخت افزاری در تعدادی از رسیورها انکار نمیشه , اما دلیل بر توهین نمیشود.اگر گلایه و انتقادی داری بصورت منطقی با مدیر محترم بخش مطرح کنید تا در زمان مناسب, پاسخ مناسب دریافت کنید. موفق باشی.

سلام و سپاس گذاري از شما بابت مديريت خوبتون.
بارها گفته شده است سوالات و مشكلات را درست اعلام فرمائيد قطعا پاسخ درستي دريافت خواهيد كرد . نه اينكه با خشونت بخواهيد جو بخش را خراب كنيد . من با عرض پوزش از همگي اگر پستي را ببينم كه محتواي درستي نداشته باشد حذف خواهم كرد.
موفق و پيروز باشيد

I

Istar-Korea

Guest
سلام دوست گرامي
ديروز يك ورژن توسط تيم ساپورت به صورت محرمانه ارائه گرديد ( متاسفانه مشكلاتي داشت كه تاييد نشد در سايت رسمي ) سعي بر اين است تا آخر هفته ورژن نهايي ارائه گردد.
موفق و پيروز باشيد

بالا