با سلام ،فلش رو با فت 32 فرمت کن ببین نتیجه چی میشه
با سلام،
مشکل در ورژن 1.72:
من این رسیور رو با کابل hdmi به lcd وصل کردم و خروجی صدای رسیور رو هم به ضبط،lcd دارای گیرنده دیجیتال میباشد،با آپدیت نرم افزار رسیور به ورژن 1.72،وقتی lcd رو از hdmi به گیرنده آنتن خود تلویزیون سوییچ میکنم،در حالیکه رسیور روشنه،صدای خروجی از رسیور که از ضبط پخش میشه دچار مشکل میشه،به اینصورت که تقریبا هر 2-3 ثانیه یه مکث 1 ثانیه ای در صدای خروجی از ضبط به وجود میاد درحالیکه قبل از آپدیت نرم افزار رسیور این مشکل وجود نداشت و من به راحتی مثلا صدای موسیقی شبکه ای از رسیور رو از طریق ضبط گوش میکردم و از اونطرف مثلا تله تکست رو نیگاه می کردم. الآن انگار یه جورایی تیونر دیجیتال تلویزیون رو رسیور تاثیر میزاره.
موفق باشید
سلامباسلام خدمت اساتید دستگاه بنده istar 20000 8m بوده که 14مسیربادیش گردان که حدود4000کانال سرچ کرده ودردستگاه موجودمیباشد.ولی درهنگام سرچ مجددواوردن کانالهای جدید چندلحظه بعدازسرچ مینوسدprogram full نمیدانم این دستگاه تاچندکانال رامیتواندذخیره کند لطفااگرموردخاصی هست راهنمایی بفرمایید.باسپاس
باسلام خدمت اساتید دستگاه بنده istar 20000 8m بوده که 14مسیربادیش گردان که حدود4000کانال سرچ کرده ودردستگاه موجودمیباشد.ولی درهنگام سرچ مجددواوردن کانالهای جدید چندلحظه بعدازسرچ مینوسدprogram full نمیدانم این دستگاه تاچندکانال رامیتواندذخیره کند لطفااگرموردخاصی هست راهنمایی بفرمایید.باسپاس
باسلام وسپاس ازجواب شمامثل اینکه مشکل ازنرم افزار1.64بوده بازدن نرم افزار1.69 مشکل دستگاه بنده حل شدوتعدادکانالهامحدودنشد. باسپاسسلام
غیر از اون 4000کانال باید شبکه های رادیو هم در نظر بگیرید
یادم نیست فکر کنم حدود 6 هزارتا باید باشه که جمع رادیو +تلویزیون هست
با سلام
دوستان یک رسیور istar 2000 full hd پیغام ash میده لطفا راهنماب کنید.
برنامه فلشم زدم .
روی رسیور یک آیسی به شماره 24c16 هستش که با پرگرامر شناسایی نمیشه کسی میدونه با چه شماره ای رد میشه و برنامشا کسی داره.
با تشکر