سوالات و مشکلات خودتون رو در این تاپیک اعلام کنید مباحث ويندوز

heshes

کاربر
2006-10-03
6
3
با سلام دوباره درضمن این را هم بگویم که یکبار دیگر ویندوز به من اخطار تقلبی بودن را داده بود ولی با ریختن نرم افزار مشکل حل شد ولی اینبار دیگر نرم افزار را قبول نمی کند . خواهشمندم که در صورت امکان هر چه سریعتر برایم نرم افزاری بگذارید که دیگر ویندوز اخطار تقلبی بودن را ندهد .

jac

کاربر
2008-04-20
6
5
کامپيوتر من ويروسي شذه بود که با نود 32
ويروس کشيش کردم ولي الان بعضي از پوشه ها
رو از بين برده وقتي هم از درايو ها پروپرتيس
ميگيري نشون ميده که اين پوشه ها هستن چون ظرفيت
قبل از ويروس کشي رو نشون ميده

morteza451

کاربر
2008-01-06
41
24
کامپيوتر من ويروسي شذه بود که با نود 32
ويروس کشيش کردم ولي الان بعضي از پوشه ها
رو از بين برده وقتي هم از درايو ها پروپرتيس
ميگيري نشون ميده که اين پوشه ها هستن چون ظرفيت
قبل از ويروس کشي رو نشون ميده
--------------------------------------------------------------------------
به احتمال 99 در صد پوشه هاي شما وجود دارن فقط مخفي شدن و به احتمال زياد ويروس فولدر آپشن شما رو حذف كرده و شما نمي تونيد آيتمهاي مخفي رو ببينيد .سريع ترين راه براي دسترسي به پوشه نوشتن يك بك اسلش در انتهاي نوار آدرس و ذكر نام پوشه و زدن اينتر است .مثلا فرض كنيد پوشه اي بنام بازي در درايو دي داريد كه مخفي شده براي دسترسي بايستي اين عبارت را در نوار آدرس نوشته و اينتر بزنيد:
D:\Bazi
براي اينكه فولدر آپشن رو ظاهر كنيد را ههاي مختلفي وجود داره كه تو همين سايت چند تاش اومده.موفق باشيد

ENN

کاربر
2009-08-02
3
4
من مشکل آن چنانی ندارم فقط می خواستم بدونم باید از کجا بفهمم سیستم من چند بیتی است؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون فقط زود جواااااااب بدی ممنونت میشم

ENN

کاربر
2009-08-02
3
4
من سیستمم هنگام نصب ویندوزهای{{ویستا-سون}}هنگ میکنه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشخصات سیستم::::cpu3000Intel---m bord:msi---graphic:128---ram512---hd:80

ناون

کاربر
2009-07-21
0
0
37
لطفا مرا راهنمایی کنید برای خریدن رسیوری که هم تصویردرتصویر باشه یعنی دوتصویر زنده همزمان پخش بشه هم درگاه کامپوننت داشته باشه هم قابلیت ضبط روی فلش .حیف که استرانگ xii4620 تصویردرتصویر نیست .خواهشمندم هرچه سریعتر مارا راهنمائی فرمائید.[/QUOTE]

NIGHTSTAR

کاربر
2006-10-16
130
256
دوستان سلام
من در نصب ویندور به مشکل برخوردم به اینگونه که هنگام نصب تا مرحله ای که میخوایم پارتیشن مورد نظر جهت نصب ویندور را مشخص کنیم پیش میرود و همونجا هنگ میکنه
مشکل چی میتونه باشه ؟؟؟
ممنون

Sn!p3R

کاربر
2007-06-12
210
764
33
من سیستمم هنگام نصب ویندوزهای{{ویستا-سون}}هنگ میکنه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشخصات سیستم::::cpu3000intel---m bord:msi---graphic:128---ram512---hd:80
دوستان سلام
من در نصب ویندور به مشکل برخوردم به اینگونه که هنگام نصب تا مرحله ای که میخوایم پارتیشن مورد نظر جهت نصب ویندور را مشخص کنیم پیش میرود و همونجا هنگ میکنه
مشکل چی میتونه باشه ؟؟؟
ممنون

در اکثر موارد مشکل از هارد دیسک است باری اینکار:چند راه دارید
که به یکی از راه ها اکتفا میکنم
هارد دیگری به کامپیتر خود وصل کرده و با هارد دیگر بوت شوید سپس ویندوز را روی کامپیوتر خود نصب کنید
پس ا زنصب اگر به قسمت هارد دیسک بروید مشاهده میکنید که حداکثر تا 2 درایو قابل مشاهده است
پس روی آنها راست کلیک
سپس فرمت
امیدوارم مشکل حل بشه

NIGHTSTAR

کاربر
2006-10-16
130
256
در اکثر موارد مشکل از هارد دیسک است باری اینکار:چند راه دارید
که به یکی از راه ها اکتفا میکنم
هارد دیگری به کامپیتر خود وصل کرده و با هارد دیگر بوت شوید سپس ویندوز را روی کامپیوتر خود نصب کنید
پس ا زنصب اگر به قسمت هارد دیسک بروید مشاهده میکنید که حداکثر تا 2 درایو قابل مشاهده است
پس روی آنها راست کلیک
سپس فرمت
امیدوارم مشکل حل بشه

دوست عزیز ممنون
منظورت اینه که 1 هارد دیگه رو سیستم بزارم - روش ویندوز نصب کنم و با اون ویندوز بالا بیام سپس پارتیشن اول هارد مشکوک رو فرمت کنم و روش ویندوز نصب کنم؟

Sn!p3R

کاربر
2007-06-12
210
764
33
دوست عزیز ممنون
منظورت اینه که 1 هارد دیگه رو سیستم بزارم - روش ویندوز نصب کنم و با اون ویندوز بالا بیام سپس پارتیشن اول هارد مشکوک رو فرمت کنم و روش ویندوز نصب کنم؟
در این مورد که گفتی مطمئن نیستم

نه منظورم چیزه دیگست
از همون اول که بوت میشی باید این کارو بکنی

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام به همه دوستان
برنامه هاي زيادي وجود داره كه بدون احتياج به ويندوز ميتونه پاراتيشن بسازه حذف كند و بكاپ بگيره و.....
مثل master boot

amirir3

کاربر
2009-11-02
6
7
42
با سلام
دوستان لطفا کمکم کنید خواهشا یک هارد استرنال دارم که در ویندوز 7 با برنامه bitluoker قفلش کردم بعد از مدتی دیگه رمز را قبول نمیکنه فایل recovery پاک شده. برنامه هارد را لازم دارم از مدیران و دوستان عزیز خواهش می کنم کمک کنند

slamslam

کاربر
2008-02-18
20
7

سلام
دوست عزیز وقتی من از سایتی توسط برنامه download accelerator plus دانلود می کنم پیغام authentication required می دهد که یوزر و پسورد می خواهد باید چی بنویسم
ممنون

BEHROOZ

مدیر بازنشسته
2010-01-01
2,398
13,727

سلام
دوست عزیز وقتی من از سایتی توسط برنامه download accelerator plus دانلود می کنم پیغام authentication required می دهد که یوزر و پسورد می خواهد باید چی بنویسم
ممنون

برنامه شما خراب ویا احتمالا توسط سازنده اکسپایر شده
شما می توانید برنامه را به طور کامل انیستال نموده سیستم رو ری استارت نمایید
و از این ادرس نرم افزار به همراه کرک را دانلود نمایید
idm هم براتون قرار دادم که خیلی عالیست

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=40335
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=40951

کد دهی به این نرم افزار فعلی شما تنها برای دو سه دانلود پاسخگوست وباز این پیغام ظاهر خواهد شد

slamslam

کاربر
2008-02-18
20
7
سلام
من برنامه download accelerator را نصب کردم ولی بازم مشکل قدیمی را پیدا کردم
وidm را که نصب کردم پیغام می ده که سریال جعلی می باشد میدهد
لطفا بگوئید چکار کنم
ممنون

BEHROOZ

مدیر بازنشسته
2010-01-01
2,398
13,727
سلام
لطفا بگوئید چکار کنم
ممنون

من احتمال میدم نرم افزار قبلی به طور کامل پاک نشده
از یک uninstaller قوی برای remove کردن نرم افزار استفاده کن ومجدد امتحان کن

+Ehsan

کاربر
2010-06-27
89
292
35

سلام
ممنون

با درود
این هم پچ نرم افزار Internet Download Manager (IDM نرم افزار پاک کن و از نوع نصب کن نیاز به سریال نداره !!!فقط بعد از نصب نرم افزار در گوشه راست نوار ابزار رویه آیکونش راست کلیک کن و Exit بزن بعد پچ اجرا کن و روی patch کلیک کن تمام.

sina4312

مدیر بازنشسته
2010-01-27
1,427
5,840
سلام
لطفا بگوئید چکار کنم
ممنون

با درود
این هم پچ نرم افزار Internet Download Manager (IDM نرم افزار پاک کن و از نوع نصب کن نیاز به سریال نداره !!!فقط بعد از نصب نرم افزار در گوشه راست نوار ابزار رویه آیکونش راست کلیک کن و Exit بزن بعد پچ اجرا کن و روی patch کلیک کن تمام.

دوست خوبم slamslam
با راهنمایی دوست خوبمون ehsan+ مشکل شما حل میشه
می تونید از این پست شماره 2 نرم افزار را با پچ دانلود کنید
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=41718
موفق باشید

بالا