سوالات و مشکلات خودتون رو در این تاپیک اعلام کنید مباحث ويندوز

Reza_Sadeghi

کاربر
2007-01-29
23
65
توی ویندوز 7 مثل همه کاربران فارسی زبان از دو زبان English و Persian استفاده می کنم.
همیشه منوی Language در Taskbar کنار ساعت ویندوز وجود داشت و زبان جاری رو نشون میداد.
اما الان مدتی هست که اون Language Bar که با حروف EN یا FA ظاهر بود دیگه دیده نمیشه.
زبان رو با کلیدهای Shortcut می تونم تغییر بدم اما نیاز هست که همیشه نیم نگاهی به اون Language Bar داشته باشم.
از Control Panel گزینه Region and Language برای ظاهر کردن دوباره اش اقدام کردم.
اون گزینه های مربوطه رو علامت دار کردم یا علامتش رو برداشتم. حتی زبان فارسی رو حذف و دوباره Add کردم.
اما همچنان Langauge Bar با وجود اینکه تیک مربوط به نمایش اش در Region and Language فعال هست اما باز هم نمایش داده نمیشه.

راهکار چیست؟
چه کنم؟

BEHROOZ

مدیر بازنشسته
2010-01-01
2,398
13,727
توی ویندوز 7 مثل همه کاربران فارسی زبان از دو زبان English و Persian استفاده می کنم.
همیشه منوی Language در Taskbar کنار ساعت ویندوز وجود داشت و زبان جاری رو نشون میداد.
اما الان مدتی هست که اون Language Bar که با حروف EN یا FA ظاهر بود دیگه دیده نمیشه.
زبان رو با کلیدهای Shortcut می تونم تغییر بدم اما نیاز هست که همیشه نیم نگاهی به اون Language Bar داشته باشم.
از Control Panel گزینه Region and Language برای ظاهر کردن دوباره اش اقدام کردم.
اون گزینه های مربوطه رو علامت دار کردم یا علامتش رو برداشتم. حتی زبان فارسی رو حذف و دوباره Add کردم.
اما همچنان Langauge Bar با وجود اینکه تیک مربوط به نمایش اش در Region and Language فعال هست اما باز هم نمایش داده نمیشه.

راهکار چیست؟
چه کنم؟

درود دوست گلم
در قسمت change keyboard ودر تب language bar
این گزینه
docked in the task bar
رو تیک بزن وapply کن سپش ok
ok !

Reza_Sadeghi

کاربر
2007-01-29
23
65

در قسمت change keyboard ودر تب language bar
این گزینه
docked in the task bar
رو تیک بزن وapply کن سپش ok
ok !
متشکرم از پاسخ شما.
دقیقا همین مسیر رو طی کرده بودم و کاری رو که گفتید انجام دادم.
علاوه بر Docked in Taskbar سایر گزینه ها از جمله Roating in Desktop و Show Additional Language Bar Icons in Taskbar و هر چی اونجا بود رو تست کردم.
فعال یا غیرفعال شون کردم.
سیستم رو Restart کردم.
اما Language Bar به شکل یک مربع با حروف EN و FA ظاهر نشد که نشد.

BEHROOZ

مدیر بازنشسته
2010-01-01
2,398
13,727
متشکرم از پاسخ شما.
دقیقا همین مسیر رو طی کرده بودم و کاری رو که گفتید انجام دادم.
علاوه بر Docked in Taskbar سایر گزینه ها از جمله Roating in Desktop و Show Additional Language Bar Icons in Taskbar و هر چی اونجا بود رو تست کردم.
فعال یا غیرفعال شون کردم.
سیستم رو Restart کردم.
اما Language Bar به شکل یک مربع با حروف EN و FA ظاهر نشد که نشد.

در قسمت general یک بار زبانهای انگلیسی و فارسی رو remove کن بعد دوباره نصب کن ببین ایکون ظاهر نمیشه
ری استارت فراموش نشه

Reza_Sadeghi

کاربر
2007-01-29
23
65
با سپاس از دوستان عزیزی که راهنمایی کردند.
راه حل رو پیدا کردم.
اینجا هم بگم شاید به درد کسی خورد.

اولین راه حل این بود که در فضای خالی از Taskbar کلیک راست کنم و از قسمت Toolbars گزینه Language Bar رو انتخاب کنم.
من این کار رو چند بار امتحان کردم اما نشد. چنین گزینه ای اصلا در اونجا وجود نداشت.

راه حل دوم این بود که از مسیر زیر :

Control Panel-->Region and Language-->Keyboard and Languages-->Change Keyboards-->Language Bar-

یکی از گزینه های Docking in the Taskbar یا Roating on Desktop رو فعال کنم.
هر دو رو امتحان کردم. سیستم رو Restart کردم. اما با وجود فعال بودن Docking in the Taskbar اما باز هم هیچ Language Bar ای (همون مربع EN/FA) در نوار وظیفه کنار ساعت مشاهده نکردم.
ضمنا مطمئن بودم که هر دو زبان English و Persian رو در قسمت Installed Languages نصب کرده ام.

ناگفته نماند مسیر بالا با تایپ عبارت region در کادر Search در منوی Start ویندوز 7 هم قابل اجرا است.

راه حل سوم و نهایی که موفقیت آمیز بود اینکه :
متوجه شدم Service مربوط به Language Bar که همیشه موقع Start ویندوز در پس زمینه همراه با سایر Service های ویندوز اجرا می شود، در منوی StartUp از System Configuration ام وجود نداره. (وجود داشته اما با نصب نرم افزار جانبی و عدم دقت

اینجانب حذف شده) . برنامه System Configuration با تایپ عبارت msconfig در منوی RUN قابل اجرا است.
نام این سرویس که مربوط به Language Bar ویندوز ها است CTFMON.exe است.

برای دوباره فعال کردنش این کارو کردم :
از داخل رجیستری ویندوز (تایپ عبارت regedit در منوی RUN ) این مسیر رو طی کردم :

HKEY_Local_Machine\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RUN

با کلیک راست کردن و گزینه New یک کلید رشته ای (String Key) ایجاد کردم با نام CTFMON ایجاد کردم.
مقدارش رو هم عینا نوشتم :
"ctfmon"="CTFMON.EXE"

بعدش هم رجیستری رو بستم و سیستم رو Restart کردم.
حالا Langauge Bar دوباره کنار ساعت ام ظاهر شده و با کلیک راست کردن و گزینه Toolbar می تونم ببینمش در حالی که قبلا چنین گزینه ای نبود.

اشتباهی که انجام داده بودم نصب نرم افزاری جهت ویرایش فایل هایی بود که در منوی startup ویندوز وجود داشتند. سعی داشتم با حذف بعضی از اون فایل هایی که نمی شناختم سرعت بالا اومدن ویندوز رو به حداکثر برسونم.
فایل ctfmon برام ناشناخته بود. بنابراین تیک فعال بودنش رو بداشته بودم و نرم افزار هم به طور خودکار اون رو حذف کرده بود و دیگه از وجودش خبر نداشتم.
تا اینکه با کلی پرس و جو راه حل این مشکل رو در sysprobs.com دیدم.

متشکرم.

slamslam

کاربر
2008-02-18
20
7
سلام چطور می شود url اصلی دانلود فایل های flv رادر سایت هایtube برای دادن به برنامه dap یا idm به دست آورد ممنون

Reza_Sadeghi

کاربر
2007-01-29
23
65
سلام چطور می شود url اصلی دانلود فایل های flv رادر سایت
هایtube برای دادن به برنامه dap یا idm به دست آورد ممنون

به این منظور من اینطور عمل می کنم :

از Firefox نسخه 3 به بالا استفاده می کنم.
Internet Download Manager نسخه 5 به بالا رو نصب کردم.
بعد از اینکه IDM نصب شد، موقع باز کردن Firefox در قسمت Add on ها (Tools-->Add-ons) دیدیم که آیکونی با نام IDM CC نصب شده.
در توضیحات زیرش نوشته :
Internet Download Manager integration module for Mozilla

حالا هر وقت که به صفحه ای در You.T.U.be مراجعه می کنم، نشانگر Mouse رو که بدون هیچ عمل کلیک کردن روی اون کلیپ نگه می دارم، یک آیکون شبیه آیکون خود IDM همون حوالی ظاهر میشه.
روی اون آیکون که کلیک می کنم، اون کلیپ به عنوان یک فایل با پسوند FLV برام Download و ذخیره میشه.

گاهی اوقات هم اون فایل داخل IDM قرار می گیره اما به دلیل ف.ل.یت.ر بودن Yo.u.tu.b,e اون فایل دانلود نمیشه.
که به این منظور باید از روش هایی که خودتون می دونید استفاده کنید.

-------------------
راه حل دومی هم وجود داره :
می تونید به بخش Add-ons ها در سایت Mozilla.org مراجعه کنید.
در قسمت Search عبارت کلیدی Y.O.U.T.ube رو وارد کرده و Search کنید.
حالا لیستی از Add on ها یا به اصطلاح افزونه هایی نمایش داده خواهد شد که با نصب هر کدام از آن ها امکان دانلود کلیپ های نه تنها You.tub.e بلکه سایت های مشابه هم توسط Firefox عزیز به راحتی امکان پذیر خواهد شد.

موفق باشید.

rezaalber

کاربر
2009-06-19
47
100
47
با سلام خدمت همه دوستان عزیز من ویندوز 7 را روی سیستمم نصب کردم و بوسیله اینترنت اپدیتش هم کردم میخواستم اپدیت را برای سیستم دیگه ای که دارم استفاده کنم لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر

2009-07-16
60
141
49
سلام
چند روز پیش سوالی در مورد اشکال در نصب ویندوز xp در این سایت نوشتم اما کسی جواب نداد.دوباره به روشی دیگر میپرسم. اگر کسی اطلاع دارد لطف کرده وپاسخ دهد.مشکل من این است که ویندوز xpمن دیگر بالا نمی اید .از کنسول ریکاوری ویندوز هم استفاده کردم(BOOT CFG)ولی نتیجه نداد. مجبور به نصب دوباره ویندوز هستم .چون ویندوزم دیگر بالا نمی اید ،باید برای نصب دوباره ویندوز XP از روش BOOT از روی سی دی استفاده کنم . پس کامپیوتر را ری استارت میکنم، تنضیمات بوت را انجام می دهم(بوت اول از سی دی بوت دوم از روی هارد بوت سوم سی دس ).بعد از همه اینها وقتی که واردتنضیمات نصب می شوم ، هنگاهی که در صورت موافقت یا قرار داد مربوط به نصب، باید دکمه F8را فشار دهم، هر چه که این دکمه را فشار میدهم هیچ عکس العملی را نمی بینم و در صحفه قرارداد نصب ویندوز فقط دکمه های پیج اپ و پیج داون و اگزیت کار میکنند . مشکل از کجاست؟

2009-07-16
60
141
49
سلام
چند روز پیش سوالی در مورد اشکال در نصب ویندوز xp در این سایت نوشتم اما کسی جواب نداد.دوباره به روشی دیگر میپرسم. اگر کسی اطلاع دارد لطف کرده وپاسخ دهد.مشکل من این است که ویندوز xpمن دیگر بالا نمی اید .از کنسول ریکاوری ویندوز هم استفاده کردم(BOOT CFG)ولی نتیجه نداد. مجبور به نصب دوباره ویندوز هستم .چون ویندوزم دیگر بالا نمی اید ،باید برای نصب دوباره ویندوز XP از روش BOOT از روی سی دی استفاده کنم . پس کامپیوتر را ری استارت میکنم، تنضیمات بوت را انجام می دهم(بوت اول از سی دی بوت دوم از روی هارد بوت سوم سی دس ).بعد از همه اینها وقتی که واردتنضیمات نصب می شوم ، هنگاهی که در صورت موافقت یا قرار داد مربوط به نصب، باید دکمه F8را فشار دهم، هر چه که این دکمه را فشار میدهم هیچ عکس العملی را نمی بینم و در صحفه قرارداد نصب ویندوز فقط دکمه های پیج اپ و پیج داون و اگزیت کار میکنند . مشکل از کجاست؟

frantic_ms2003

کاربر
2010-12-12
24
53
باسلام سال جدید و تبریک میگم
یک سوال دارم تایپیکی مربوطی ندیدم مجبورم ایجا بپرسم
یک عدد ویندوز سون دانلود کردم که فایلها اون نه iso و نه image هست معمولی معمولی. لطفاً اگر میشه توضیح بدهید با چه برنامه ای باید اون رو بصورت بوتیبل روی دی وی دی بریزم.

D.RICHI

کاربر
2012-02-09
17
31
با درود دوست عزیز اول ببین با چه فرمتی دانلود کردی ایا بصورت فشرده از نوع rar هست یا zip بعدش با استفاده از برنامه nero 11 (وقتی نرم افزار nero)رو نصب کردی یه dvd خام بزار تو دی وی دی رام برو رو اون فایل و کلیک راست کن سپس burn whit nero رو کلیک کن و با سرعت 4x اونو رایت کن و تمام

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
درود بر دوستان

سلام

درود
دوست عزیز یک بار بایوس رو رسیت کن
بهتره با در آوردن باطری انجام بدهید

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
باسلام وخسته نباشیدخدمت اساتیدمحترم
لب تاب hp g62دارم قبل ازتعویض ویندوز روی قسمت لمسی موس دوبارکلیک میکردی دکمه قرمزرنگی روشن میشدوموس قفل میشد
بعدازاینکه ویندوزم روعوض کردم دکمه قرمزرنگ همیشه روشنه وهیچ کارایی نداره ممنون میشم راهنمایی کنید ویندوزم هم سون است

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
درود
دوست عزیز درایو های مربوط را آپدیت کنید
ممکنه در سی دی همراه لپتاپ باشه نباشه سری به سایت سازنده بزنید

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
درود
دوست عزیز درایو های مربوط را آپدیت کنید
ممکنه در سی دی همراه لپتاپ باشه نباشه سری به سایت سازنده بزنید
استادوسرورگلم خسته نباشید
کلیه درایورهام رواپدیت کردم روی لب تابم هم سی دی وجودنداره مشکل این بود که ازویندوزم بک اب گرفته بودم که متاسفانه دی وی دی هاش ازبین رفت حالا که ویندوزروعوض کردم درایورهاروکلاازسایت اپدیت کردم اما متاسفانه باز دکمه قرمزرنک قفل موس همیشه روشنه وغیرفعال

2009-05-15
0
28,977
- تهيه Recovery
نوت بوک ها داراي سيستم عامل اصل شرکت مايکروسافت مي باشند که نشانه آن زير دستگاه نصب است که همراه درايوهاي مربوطه خاص آن دستگاه بر روي آن نصب گرديده و چنانچه به هر علتي از بين بروند، نصب دوباره آن، بسيار مشکل است. به همين دليل در دستگاه هاي جديد، در يک قسمت از هارد دستگاه که معمولا 10 درصد ظرفيت آن بوده (به همين علت مقدار ظرفيت هارد کمتر از مقدار اسمي آن مشاهده مي گردد) و بطور مخفي مي باشد، قسمتي بنام Recovery وجود دارد که کل سيستم عامل، درايوها و برنامه هاي کاربردي در آن مي باشد. اين برنامه در All Program و Control Panel وجود دارد. جهت تهيه نسخه پيشتيبان از آن Recovery را اجرا، سپس گزينه اول که Create Recovery است باز کنيد. چنانچه دستگاه داراي DVD-RW بوده، با تهيه 1 يا 2 دي وي دي خام و چنانچه داراي CD-RW بوده و با تهيه حداقل 6 سي دي خام (تعداد در هر دستگاهي ذکر مي گردد) و به ترتيبي که اعلام مي شود، از Recovery يک نسخه پشتيبان تهيه کنيد و آن را در آرشيو خود نگه داريد. اين کار بايد همان روزهاي ابتداي خريد دستگاه انجام گردد. هرگاه به علتي ويندوز از بين رفت يا مشکل پيدا کرد، مي توانيد از آن استفاده کنيد و دقت کنيد که هيچ گاه نبايد هارد را فرمت (Format) کرد چون پارتيشن Recovery از بين مي رود و در ضمن قبل از Recovery دستگاه، از اطلاعات شخصي خود حتماً نسخه پشتيبان تهيه کنيد.

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
- تهيه Recovery
نوت بوک ها داراي سيستم عامل اصل شرکت مايکروسافت مي باشند که نشانه آن زير دستگاه نصب است که همراه درايوهاي مربوطه خاص آن دستگاه بر روي آن نصب گرديده و چنانچه به هر علتي از بين بروند، نصب دوباره آن، بسيار مشکل است. به همين دليل در دستگاه هاي جديد، در يک قسمت از هارد دستگاه که معمولا 10 درصد ظرفيت آن بوده (به همين علت مقدار ظرفيت هارد کمتر از مقدار اسمي آن مشاهده مي گردد) و بطور مخفي مي باشد، قسمتي بنام Recovery وجود دارد که کل سيستم عامل، درايوها و برنامه هاي کاربردي در آن مي باشد. اين برنامه در All Program و Control Panel وجود دارد. جهت تهيه نسخه پيشتيبان از آن Recovery را اجرا، سپس گزينه اول که Create Recovery است باز کنيد. چنانچه دستگاه داراي DVD-RW بوده، با تهيه 1 يا 2 دي وي دي خام و چنانچه داراي CD-RW بوده و با تهيه حداقل 6 سي دي خام (تعداد در هر دستگاهي ذکر مي گردد) و به ترتيبي که اعلام مي شود، از Recovery يک نسخه پشتيبان تهيه کنيد و آن را در آرشيو خود نگه داريد. اين کار بايد همان روزهاي ابتداي خريد دستگاه انجام گردد. هرگاه به علتي ويندوز از بين رفت يا مشکل پيدا کرد، مي توانيد از آن استفاده کنيد و دقت کنيد که هيچ گاه نبايد هارد را فرمت (Format) کرد چون پارتيشن Recovery از بين مي رود و در ضمن قبل از Recovery دستگاه، از اطلاعات شخصي خود حتماً نسخه پشتيبان تهيه کنيد.
مرسی گلم مشکلم این نیست ریکاوری من پرید حالا ویندوزروعوض کردم ریکاوری هم دیگه ندارم
مشکلم باچراغ قرمزرنگ روی قسمت لمسی موس لب تابه قبل ازتعویض ویندوز دوکلیک لمسی می کردی موس قفل کودک می شدودکمه قرمزفقط دراین حالت روشن بود حال بعدازتعویض ویندوز دکمه قرمزمرتباروشنه وخاموش نمیشه درضمن غیرفعاله وکار نمیکنه

بالا