سوالات و مشکلات خودتون رو در این تاپیک اعلام کنید مباحث ويندوز

hossein_ok

کاربر
2006-10-24
443
650
با سلام
دوستان سوالات و مشکلات در رابطه با نرم افزار را فقط در این تاپیک اعلام کنند در غیر این صورت تاپیک آنها حذف خواهد شد.

rashedin

کاربر
2006-10-03
14
7
با سلام :
دوستان و ياران فني كامپيوتر لطفاً بگوئيد ويندوزي كه من نصب كرده ام چيست ؟
قبلاً از ويندوز 2003xp استفاده مي كردم چون سيستمم پنتيوم 3 مي باشد كند بود ولي اخيراً در داخل يك D/CDبه اسمMRT MAGIC يك ويندوزي نصب كرده ام كه در ليست داخل CD نوشته بود WINDOWS SERVER 2003 STANDARD EDITION SETUP خيلي از اين ويندوز راضيم سرعت پاسخگويي سيستم مانند يك پنتيوم 4 شده البته ناگفته نماند هنوز چند روزي بيش نگذشته و نمي دانم تا آخر چگونه خواهد ماند . ...............................با تشكر

halt

مدیر بازنشسته
2007-05-01
563
65
چه طوری میشه تمام تغییرات سیستم را به حالت اولیه بر گردوند؟؟؟

hossein_ok

کاربر
2006-10-24
443
650
با سلام :
دوستان و ياران فني كامپيوتر لطفاً بگوئيد ويندوزي كه من نصب كرده ام چيست ؟
قبلاً از ويندوز 2003xp استفاده مي كردم چون سيستمم پنتيوم 3 مي باشد كند بود ولي اخيراً در داخل يك D/CDبه اسمMRT MAGIC يك ويندوزي نصب كرده ام كه در ليست داخل CD نوشته بود WINDOWS SERVER 2003 STANDARD EDITION SETUP خيلي از اين ويندوز راضيم سرعت پاسخگويي سيستم مانند يك پنتيوم 4 شده البته ناگفته نماند هنوز چند روزي بيش نگذشته و نمي دانم تا آخر چگونه خواهد ماند . ...............................با تشكر

با سلام دوست عزیز و گرامی معذرت میخوام که جوابتون دیر شد آخه چند روزه که نتونستم به بخش کامپیوتر سر بزنم

ویندوز شما همان ویندوز server 2003 میباشد که توسط شرکت MRT تغییراتی در سورس و برنامه های آن ایجاد شده و اکثرا ویندوزهایی که این شرکت ایرانی ارائه داده است به علت اینکه از رم کمتر استفاده میکند سرعت قابل توجهی دارد

برای دیدن سایت mrt به این لینک مراجعه کنید.

http://www.win2farsi.com

hossein_ok

کاربر
2006-10-24
443
650
چه طوری میشه تمام تغییرات سیستم را به حالت اولیه بر گردوند؟؟؟
با سلام دوست عزیز
برای این کار راههای زیادی وجود دارد بهترین راه گرفتن یک BackUp از ویندوز سالم است تا وقتی ویندوز خراب شد آنرا به حالت اول در آورد . برنامه های زیادی در این زمینه وجود دارد که بهترین برنامه از نظر من norton ghost میباشد که تحت سیستم عامل dos اجرا میشود

البته نا گفته نمونه که خود ویندوز یک برنامه به نام system resetor دارد که با آن تا حدی میتوانید ویندوز را به عقب بر گردانید که از مسیر زیر اجرا میشود
c:\start\all programs\Accessories\System Tools\System Restore

موفق باشید.

rashedin

کاربر
2006-10-03
14
7
شبكه كردن دو كامپيوتر

با سلام : مي خواهم دو كامپيوتر پنتيوم 4 و پنتيوم 3 را باهم به صورت شبكه داشته باشم لطفاً چگونگي انجام اين كار را در اين تاپيك توضيح دهيد . متشكرم

hossein_ok

کاربر
2006-10-24
443
650
با سلام : مي خواهم دو كامپيوتر پنتيوم 4 و پنتيوم 3 را باهم به صورت شبكه داشته باشم لطفاً چگونگي انجام اين كار را در اين تاپيك توضيح دهيد . متشكرم

با سلام خدمت شما دوست عزیز این مطلبو قبلا آموزش دادم میتونید به این تاپیک مراجعه کنید .
موفق باشید.

rashedin

کاربر
2006-10-03
14
7
شبكه كردن دو رايانه

با سلام : دوست عزيز تمام اين كارهايي كه فرمودهايد انجام داده ام اما بازم نشد نمي دانم مشكل چيست لطفاً راهنمايي كنيد . متشكرم

hossein_ok

کاربر
2006-10-24
443
650
مشخص کنید که تا چه مراحلی پیش روی کرده اید؟

1-آیا هر دو ویندوز xp میباشد

2-در قسمت پایانی آموزش آیا برای هر دو کامپیوتر ip تعریف کرده اید؟

درایور کارت شبکه را نصب کرده اید؟پ

برای اینکه بهتر بتونم راهنماییتون بکنم . مشکلتون رو کاملا با جزئیات تشریح کنید.

IRANCITY

مدیر بازنشسته
2007-04-03
488
85
در ضمن سعی کنید deviceبا هم مچ باشن
اما مهم هم نیست که چه مدلی باشه مهم اینه که از قطعات و کابل هایی استفاده کنید که در کامپیوتر های 3 معمولا جواب میدن با این کار کام÷یوتر پیشرفته تر میتونه خودشو مچ کنه ولی بر عکس امکان پذیر نیست

hossein_ok

کاربر
2006-10-24
443
650
در ضمن سعی کنید deviceبا هم مچ باشن
اما مهم هم نیست که چه مدلی باشه مهم اینه که از قطعات و کابل هایی استفاده کنید که در کامپیوتر های 3 معمولا جواب میدن با این کار کام÷یوتر پیشرفته تر میتونه خودشو مچ کنه ولی بر عکس امکان پذیر نیست

با سلام مدیر عزیز لطفا در جوابهاتون از نقل قول استفاده کنید تا مشخص شود به چه کسی جواب داده اید.

titanium2007

کاربر
2007-07-29
6
2
با عرض سلام ;)

من ویندوز xp2 را نصب کردم ولی حالا در مدیپلیر11 که گذاشتم برنامه های آموزشی نشان نمی دهد مثلا آموزش ویدیو استودیو
یا غیره نشان نمی دهد با فرمتهای مختلف امتحان کردم اما بازهم کار نکرد ویندوز را عوض کردم باز هم کار نکرد مدیپلیرهای مختلف امتحان کردم بازهم باز نشد
این هم بگم که قبل از تعویض ویندوز کاملا درست کار می کرد:}:کمکم کنید لطفا:}:

hossein_ok

کاربر
2006-10-24
443
650
با عرض سلام ;)

من ویندوز xp2 را نصب کردم ولی حالا در مدیپلیر11 که گذاشتم برنامه های آموزشی نشان نمی دهد مثلا آموزش ویدیو استودیو
یا غیره نشان نمی دهد با فرمتهای مختلف امتحان کردم اما بازهم کار نکرد ویندوز را عوض کردم باز هم کار نکرد مدیپلیرهای مختلف امتحان کردم بازهم باز نشد
این هم بگم که قبل از تعویض ویندوز کاملا درست کار می کرد:}:کمکم کنید لطفا:}:

دوست عزیز برنامه های آموزشی شما قبلا با چه برنامه ای پخش میشد؟؟ و پسوند فایلهای آموزشی شما چیست؟

titanium2007

کاربر
2007-07-29
6
2
با برنامه مدیپلیر 10 پخش می شد بدون هیچ مشکلی ولی حالا نمی شه

پسوندش هم هست Avi

کمکم کنید دیگر نمی دانم چه بکنم :}:

titanium2007

کاربر
2007-07-29
6
2
سلام باز مزاحم شدم:eek:
یه سوال راحت که می دونم همه می دونند غیر از من

برای پسورد گذاشتن روی پوشه بدون استفاده از برنامه خاصی مثل نگهبان پوشه یا غیره نباشد بلکه همین جوری میشود ؟:hed:

یا چگونه زیپ پوشه را ببندم که کسی نتواند استفاده کند

ممنون:D

der de vil 2006

کاربر
2006-10-22
3
4
با سلام خدمت اساتيد محترم.pc من p3 800 كه در مورد نصب winxp چه sp1 و sp2 وچه بدون سرويس پك داراي مشكلي شده كه پس از نصب win هر 10 ثانيه يك بار صدايي از case مياد و قطع ميشه وديگه اينكه پيغام temp2.exe در اول بالا آمدن win مياد و دو گزينه dontsend و send report error مياد كه چي كار كنم كه پيغام ديگه ظاهر نشه؟ماهيت اين پيغام چيه؟

hossein_ok

کاربر
2006-10-24
443
650
با سلام خدمت اساتيد محترم.pc من p3 800 كه در مورد نصب winxp چه sp1 و sp2 وچه بدون سرويس پك داراي مشكلي شده كه پس از نصب win هر 10 ثانيه يك بار صدايي از case مياد و قطع ميشه وديگه اينكه پيغام temp2.exe در اول بالا آمدن win مياد و دو گزينه dontsend و send report error مياد كه چي كار كنم كه پيغام ديگه ظاهر نشه؟ماهيت اين پيغام چيه؟

با سلام خدمت شما دوست عزیز کامپیوتر شما ویروس گرفته
اين ويروس تو تمام درايو ها دو تا فايل مخفي سيستمي به نام هاي copy.exe , host.exe مي سازه و يه فايل هم به نام autorun.inf که باعث ميشه درايو حالت اتورا پيدا کنه ، آيکون درايو عوض بشه و به منوي راست کليک درايو گزينه ي AutoRUn اضافه بشه
میتونید با نصب این برنامه مشکلتون رو حل کنید .

hossein_ok

کاربر
2006-10-24
443
650
با برنامه مدیپلیر 10 پخش می شد بدون هیچ مشکلی ولی حالا نمی شه

پسوندش هم هست Avi

کمکم کنید دیگر نمی دانم چه بکنم :}:

سلام دوست عزیز معذرت میخوام که جوابتون 1 کم دیر شد

برنامه ای رو که قرار میدم دانلود کنید و نصب کنید با این برنامه شما میتونید برنامه های ویدیویی خودتون رو با هر پسوندی که هست رو مشاهده کنید

دانلود

موفق با شید.

savaziri

کاربر
2006-10-22
1
0
با عرض سلام، چندی پیش کامپیوترم crash شد و مجبور شدم تا سیستمعامل(Windows XP 2003 with SP2 )آنرا دوباره نصب کنم، منتها تعدادی فایل و فولدر داشتم که در سیستم عامل قبلی با نرم افزار security آنها را lockکرده بودم. با نصب سیستم عامل جدید این فایل ها و همچنین فولدرها غیرقابل دسترسی شده اند و پیغام "شما اجازۀ دسترسی به این فایل و یا فولدر را ندارید" میگیرم. میخواستم بدانم آیا راهی وجود دارد تا این فایل ها و فولدرها دوباره برای من در این سیستم جدید (که عین سیستم عامل قبلی میباشد) قابل دسترسی شوند. پیشاپیش از راهنمایی شما کمال امتنان و سپاسگزاری را دارم.

بالا