سوالات و مشکلات خودتون رو در این تاپیک اعلام کنید مباحث ويندوز

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
من در کامپسوترم میخواستم چاپگر را نصب کنم که چند بار پیغام داد باید سیستم بوت شود و ریستات شود وپیغام دیگری که اول باید پرینتر از دکمه پاور خاموش شود و کابل Usb نصب شود و پاور کنید و در اخرین مرتبه که سیستم ریستارت شد دیگر سیسم بالا نیامد یعنی اول موقع بالا امدن سیستم یک صدای بوق از بلندگو داخلی سیستم شنیده میشد و بعد از اعلان داس به ویندوز میرفت ولی الان اصلان با داس هم بالا نمیاد و بعد از ده ثانیه سیستم خاموش میشود و ختی مانیتور هم روشن نمیشود من رم و هاردم را امتحان کردم روی یک سیستم دیگه مشکلی نداشت و Cpu را نیز امتخان کردم روی سیستم دیگر به صورت داس بالا امد ولی به ویندوز نرفت اما روی سیستم خودم خواب نمیدهد لطفا مرا جهت رفعاین مشکل راهنمایی کنید ممنونم

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام من تازه سیستمم را ارتقا دادم و مادر بورد و سی پی یو و رم و هاردم را تعویض کردم که مادربوردم به مدل گیگابایت AMD 12DC1-690AM2-111R و گرافیک ان نیز ATI 256 ON Board است ورم نیز یک گیگ حال هر وقت ویندوز سرویس پک دو را نصب میکنم مشکلی از نظر سیستم ندارم و سی دی مادر بورد کامل و بدون خطا نصب میشود اما وقتی ویندوز سرویس پک سه را نصب میکنم و درایو گرافیک را نصب نکنم صفحه مانیتور کمی کند است و انگار فریم به فریم زمانی که با موس صفحه را میکشم نمایش میدهد و زمانی هم درایو گرافیک رانیز نصب میکنم سیستم قاطی میکند وگاهی هنگ میکنه و یا سیستم بالا نمیاد لطفا مشکل کار مرا توضیح دهید من روی چند سیدی مختلف سرویس پک سه امتحان کردم اما نشد
با تشکر

majidfx

کاربر
2006-10-21
37
7
ویندوز sp2 بعد نصب فارسی ساز از کار می افته مشکل چیه؟
آیا فارسی سازی ساز گار با این ویندوز هست
لطفا لینک دانلود؟

fariborz tehrani

کاربر
2006-10-11
103
174
سلام با کدام نرم افزار میتوان برای هر درایو به طور جداکانه یک بک گراند قرار داد به طوری هر وقت داریو سی را باز کرد زیر پوشه ها عکس دلخواه را قرار داد تا جای که شنیدم اسمش شهوار است لطفا توضیح دهید

mehdi50

کاربر
2007-02-05
5
2
با سلام خدمت دوستان عزیز من به خاطر مسائل امنیتی یک سری از فایل های روی هاردمو Encrypt کردم. یک مدت خونه نبودم ! ویندوزم مشکل پیدا میکنه و برادرم چون اطلاع نداشته یک ویندوز جدید نسب میکنه بدون اینکه فایل ها رو از Encrypt خارج کنه ! حالا اون فایل ها دیگه باز نمیشن آیا راهی است که من اون فایل ها رو بتونم باز کنم با تشکر از دوستان.

morteza451

کاربر
2008-01-06
41
24
با برنامه مدیپلیر 10 پخش می شد بدون هیچ مشکلی ولی حالا نمی شه

پسوندش هم هست Avi

کمکم کنید دیگر نمی دانم چه بکنم :}:
------------------------سلام دوست من مشكل شما نداشتن Codec تصويري
Media هستش . هر فايل تصويري ميتونه يه سيستم كد گذاري يا كدينگ داشته باشه معمولا برنامه هاي آموزشي كه فايل AVI توليد ميكنند از يك كدينگ خاص استفاده ميكنند . شما در ويندوز قبليتون برنامه كدينگ رو خواه يا ناخواه نصب كرده بوديد و لي در ويندوز جديد اينكار انجام نشده . اشتباه شما در اين بوده كه فكر كرديد با نصب مديا 11 قدرت بيشتري واسه پخش داريد . در حاليكه نسخه 3000 مديا هم اگه بياد هيچ ربطي به *Codec نداره . من اجازه آپلود ندارم اگه ميتونستم يه فايل رو آپلود ميگردم كه Codec مخصوص فايلهاي Avi هستش و مشكل شما رو كامل برطرف ميكرد ميتونيد به ايميل teacher_451@yahoo.com يه پيغام بفرستيد تا من در Reply فايل رو واستون ارسال كنم . موفق باشيد

morteza451

کاربر
2008-01-06
41
24
با سلام خدمت دوستان عزیز من به خاطر مسائل امنیتی یک سری از فایل های روی هاردمو Encrypt کردم. یک مدت خونه نبودم ! ویندوزم مشکل پیدا میکنه و برادرم چون اطلاع نداشته یک ویندوز جدید نسب میکنه بدون اینکه فایل ها رو از Encrypt خارج کنه ! حالا اون فایل ها دیگه باز نمیشن آیا راهی است که من اون فایل ها رو بتونم باز کنم با تشکر از دوستان.
------------------
اگه بگيد دقيقا به چه شكلي فايلها رو Encypt كرديد من ميتونم راهنمائيتون كنم

morteza451

کاربر
2008-01-06
41
24
سلام با کدام نرم افزار میتوان برای هر درایو به طور جداکانه یک بک گراند قرار داد به طوری هر وقت داریو سی را باز کرد زیر پوشه ها عکس دلخواه را قرار داد تا جای که شنیدم اسمش شهوار است لطفا توضیح دهید
-------------
سلام دوست من شما بدون استفاده از هيچ برنامه اي فقط توسط چند اسكريپت ويندوز ميتونيد اينكار رو انجام دهيد اگه اينو مي خواهيد بفرمائيد تا من راهنمائيتون كنم . موفق باشيد .

morteza451

کاربر
2008-01-06
41
24
ویندوز sp2 بعد نصب فارسی ساز از کار می افته مشکل چیه؟
آیا فارسی سازی ساز گار با این ویندوز هست
لطفا لینک دانلود؟
--------------
---------------------فارسي ساز هيچ ارتباطي با SP2 نداره . مشكل احتمالا از جاي ديگه فارسي ساز هستش . اگه امكان داره بفرمائيد منظورتون از فارسي ساز چيه تا من راهنمائيتون كنم در واقع هدف شما از نصب فارسي ساز چيه ؟

morteza451

کاربر
2008-01-06
41
24
با سلام من تازه سیستمم را ارتقا دادم و مادر بورد و سی پی یو و رم و هاردم را تعویض کردم که مادربوردم به مدل گیگابایت AMD 12DC1-690AM2-111R و گرافیک ان نیز ATI 256 ON Board است ورم نیز یک گیگ حال هر وقت ویندوز سرویس پک دو را نصب میکنم مشکلی از نظر سیستم ندارم و سی دی مادر بورد کامل و بدون خطا نصب میشود اما وقتی ویندوز سرویس پک سه را نصب میکنم و درایو گرافیک را نصب نکنم صفحه مانیتور کمی کند است و انگار فریم به فریم زمانی که با موس صفحه را میکشم نمایش میدهد و زمانی هم درایو گرافیک رانیز نصب میکنم سیستم قاطی میکند وگاهی هنگ میکنه و یا سیستم بالا نمیاد لطفا مشکل کار مرا توضیح دهید من روی چند سیدی مختلف سرویس پک سه امتحان کردم اما نشد
با تشکر
--------------------------------
سلام دوست من آخرين ورژن كارت گرافيك رو ازسايت ATI دانلود كن مشكل حل ميشه صد در دصد

morteza451

کاربر
2008-01-06
41
24
با سلام
من در کامپسوترم میخواستم چاپگر را نصب کنم که چند بار پیغام داد باید سیستم بوت شود و ریستات شود وپیغام دیگری که اول باید پرینتر از دکمه پاور خاموش شود و کابل Usb نصب شود و پاور کنید و در اخرین مرتبه که سیستم ریستارت شد دیگر سیسم بالا نیامد یعنی اول موقع بالا امدن سیستم یک صدای بوق از بلندگو داخلی سیستم شنیده میشد و بعد از اعلان داس به ویندوز میرفت ولی الان اصلان با داس هم بالا نمیاد و بعد از ده ثانیه سیستم خاموش میشود و ختی مانیتور هم روشن نمیشود من رم و هاردم را امتحان کردم روی یک سیستم دیگه مشکلی نداشت و Cpu را نیز امتخان کردم روی سیستم دیگر به صورت داس بالا امد ولی به ویندوز نرفت اما روی سیستم خودم خواب نمیدهد لطفا مرا جهت رفعاین مشکل راهنمایی کنید ممنونم
-------------
سلام دوست من اگه وقت روشن شدن سيستم هيچ چي رو صفحه نشون نميده و هيچ بوقي هم به صدا در نمياد مشكل فقط ميتونه از 3 جا باشه
1-مين بورد (تخليه بايوس سيستم)
2-CPU
3-رم يا گارت گرافيكي براي كارت گرافيكي سيستم يه بوق چند ثانيه وبلند ميكشه وبراي رم بوق ممتد ولي از نظر زماني كوتاه ميكشه كه شما ميگيد اصلا بوق نميزنه احتمال 99 درصد مشكل از بايوس مين بود هستش با توجه به اينكه قطعات ديگه رو تست كرديد . براي حل مشكل بايد مين بورد رو از سيستم ورداريد و اونرو به تهران ببريد و بديد از نو پروگرامش كنن يايوسش رو . موفق باشيد

morteza451

کاربر
2008-01-06
41
24
با عرض سلام، چندی پیش کامپیوترم crash شد و مجبور شدم تا سیستمعامل(Windows XP 2003 with SP2 )آنرا دوباره نصب کنم، منتها تعدادی فایل و فولدر داشتم که در سیستم عامل قبلی با نرم افزار security آنها را lockکرده بودم. با نصب سیستم عامل جدید این فایل ها و همچنین فولدرها غیرقابل دسترسی شده اند و پیغام "شما اجازۀ دسترسی به این فایل و یا فولدر را ندارید" میگیرم. میخواستم بدانم آیا راهی وجود دارد تا این فایل ها و فولدرها دوباره برای من در این سیستم جدید (که عین سیستم عامل قبلی میباشد) قابل دسترسی شوند. پیشاپیش از راهنمایی شما کمال امتنان و سپاسگزاری را دارم.
--------------------
مجددا نرم افزار PCSecurity را نصب كنيد و كلمه رمز آنرا همان قبلي بديد سپس از برنامه سكوريتي روي همون پوشه ها يك بار قفل گذاري و قفل گشائي كنيد مشكل حل ميشود

1362542

کاربر
2008-01-14
1
0
با سلام من یک ریسیور usbx30cu دارم میخواستم بدانم چگونه میتوانkey dat را داخل این ریسیور ریخت از لودر 1.9.3 استفاده کردم ولی کانالهای ÷لست باز نشد اگر میشه یک توضیح کامل از تبدیل سافتکم به کیدات و ریختن ان درون این ریسیور بدهید همراه با نرم افزارهای ان با تشکر

morteza451

کاربر
2008-01-06
41
24
دوست عزيز سوال خود رو در تايپيك مربوطه مطرح كنيد تا پاسخ داده شود اينجا انجمن سيستم عامل هستش .ولي رسيور شما نيازي به سافتكم نداره و برنامه 301 علي آقا كه تو سايت هست ميتونيد پلست رو باز كنيد .موفق باشيد

morteza451

کاربر
2008-01-06
41
24
لطفا در مورد قرار دادن بک گراند بر روی هر در درایو توضیح دهید
---------------------
سلام دوست عزيز براي قرار دادن پس زمينه روي هر درايو ؛ در درايو مربوطه يك فايل بنام Desktop.ini بسازيد سپس اين اسكريپت ها رو كه پائين نوشتم در اونجا درج كنيد (ميتونيد براحتي كپي پيست كنيد) سپس بجاي عبارت c:=\2.jpg آدرس عكس مورد نظر را بنويسيد . موفق باشيد .
[ExtShellFolderView]
{BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}={BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}

[{BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}]
Attributes=1
IconArea_Image=c:\2.jpg

[ShellClassInfo.]
ConfirmFileOp=0

amiric

سرپرست فروشگاه امیر آی سی
2007-09-29
670
6,121
سلام وتبريك سا ل نو . اخيرا ويندوزمن به مشگلي برخورده كه حسابي كلافه ام كرده هرچند دقيقه اين پيام ظاهر ميشود كه عكس پيام ضمينه ميگردد .لطفا براي رفع عيب راهنمايي نماييد در ظمن حتي ويندوز راهم عوض كردم اما مشگل حل نشد. باتشكر

morteza451

کاربر
2008-01-06
41
24
سلام وتبريك سا ل نو . اخيرا ويندوزمن به مشگلي برخورده كه حسابي كلافه ام كرده هرچند دقيقه اين پيام ظاهر ميشود كه عكس پيام ضمينه ميگردد .لطفا براي رفع عيب راهنمايي نماييد در ظمن حتي ويندوز راهم عوض كردم اما مشگل حل نشد. باتشكر
+
----------------------------------------------------
سلام دوست عزيز سال نو شما هم مبارك . من با اين مشكل كاملا آشنائي دارم . سيستم شما ويروسي هستش خوب به اون عكسي كه داديد نگاه كنيد .ويندوز چنين فايلي با اين نام نداره .systems.exe شما بايد يه ضد ويروس قوي و بروز نصب كنيد تا مشكلتون حل بشه . اما علت اينكه بعد از عوض كردن ويندوز باز هم مشكل داريد بخاطر اينه كه ويروس پاك نميشه .مثلا ممكنه ويروس خودشو بصورت آتوران در هر درايو كپي كنه بعد شما كافيه روي يك درايو ديسكتون دابل كليك كنيد و سريع ويندوز تازتونم آلوده بشه هزار بار هم ويندوز عوض كنيد بزم اين مشكلو خواهيد داشت . براي انتخاب ضد ويروس هم ميتونيد به تايپيك مربوطه بريد ولي من براتون Kasper version 7.1 رو پيشنهاد ميكنم . موفق باشيد .

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
با سلام خدمت دوست عزیز من هم فکر می کنم ویندوز شما ویروسی است و کاسپر بهترین پیشنهاد است چون هم آپدیت میشه و هم زمان کمی برای اسکن کردن میگیره و هم توانایی بالایی داره.

البته بهتر است شما قبل از اسکن درایو ویندوز را فرمت کرده و ویندوز را از ابتدا نصب کنید ولی بعد از نصب وارد هیچ یک از درایوهای خود نشوید و اول آنتی ویروس را نصب و حتما آپتودیت کنید بعد از ویروس کشی میتونید وارد درایوهای دیگر شوید.

اگر آنتی ویروس هم ندارید کارهای زیر را انجام دهید:
1-از قسمت tools-folder options-view تیک گزینه
hide protected operation system files​
را بردارید سپس گزینه​
show hidden file and folders​
را هم تیک بزنید

2- روی درایوهای غیر ویندوز راست کلیک کرده و open*را بزنید دقت کنید که هرگز مستقیما بر روی آن کلیک نکنید. حال هر فایل autorun.ini را که دید پاک کنید این کار را برای درایوهای دیگر را هم تکرار کنید

3- در درایوهای غیر ویندوز هر فایل مشکوکی را که نمیشناسید و دید پاک کنید (فایلهای
مشکوکی که در پوشه های مختلف تکرار شده حتما ویروس است)

به اینگوه ویندوزی که دوباره نصب کردید دیگر ویروسی نخواهد شد منتها ممکنه فایلهایی که با اجرا ویندوز را ویروسی میکنند در پوشه های مختلف باقی بمونه. برای این کار هم باید فایلهایی ویروسی را که شناختید سرچ کنید و پاک کنید و فایلهایی را که نمی دونید ویروس هست یا خیر در هیچ پوشه های اجرا نکنید

5-تنظیمات ویندوز را به حالت قبل برگردانید
4-و حتما در اولین فرصت ویروس کش نصب و آپتودیت کنید

heshes

کاربر
2006-10-03
6
3
با سلام خواهشمند است نرم افزاری برای قانونی کردن ویندوز ایکس پی بگذارید .

بالا