سوالات و مشکلات خودرا در رابطه با رسیورهای استرانگ ( Strong ) در این تاپیک مطرح کنید

babaks

کاربر
2008-02-25
4
7
سلام
من دستگاه استرانگ مدل 4622xiiiدارم متاسفانه نمی دونم چرا بعضی از کانالها مثل منوتو را درست نشون نمی ده ،اول فکر کردم بعلت ******* هستش اما همسایمون همچین مشکلی نداره بعد گفتم شاید سویچر ایراد داره اما کابل را مستقیم به ال ان بی وصل کردم اما باز مشکل حل نشد جالب اینجاست این فرکانس هم در جهت بدر وهم در جهت هاتبرد مشکل داره.سیگنال همش هی قرمز میشه هی سبز میشه یعنی صابت نمی مونه میاد 20 وبعد 40 وبعد 70 برمی گرده فقط با چند تا از فرکانسها این مشکل را داره مثلا" پی ام سی جم را خوب وعالی نشون می ده .
لطفا" راهنمایی کنید.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام
من دستگاه استرانگ مدل 4622xiiiدارم متاسفانه نمی دونم چرا بعضی از کانالها مثل منوتو را درست نشون نمی ده ،اول فکر کردم بعلت ******* هستش اما همسایمون همچین مشکلی نداره بعد گفتم شاید سویچر ایراد داره اما کابل را مستقیم به ال ان بی وصل کردم اما باز مشکل حل نشد جالب اینجاست این فرکانس هم در جهت بدر وهم در جهت هاتبرد مشکل داره.سیگنال همش هی قرمز میشه هی سبز میشه یعنی صابت نمی مونه میاد 20 وبعد 40 وبعد 70 برمی گرده فقط با چند تا از فرکانسها این مشکل را داره مثلا" پی ام سی جم را خوب وعالی نشون می ده .
لطفا" راهنمایی کنید.

سلام عزیز .

مشکل ******* هست عزیز شما ساعت 3 شب تست کن ببین بازهم مشکل داری اگر مشکل داشتی از ال ان بی شما هست از ال ان بی پریمیوم اچدی گلد استفاده کن موفق باشی ...

lvlilani

کاربر
2012-09-08
1
1
سلام
خسته نباشید
الان دیگه تو قسمت خود استرانگ زدم
یکی فایل آپگرید استرانگ 4620x رو بده
خدایی دیگه خسته شدم از بس گفتم . بابا یه فایله دیگه . یه نیم ساعت اینجا بزارید بعد پاک کنید

karimkhani

کاربر
2008-08-30
89
180
باسلام لطفا نرم افزار کارخانهای استرانگ srt4610بدون هیچ گونه پسوند قرار دهید با سپاس فراوان

kiyamast

کاربر
2013-04-06
11
7
من استرانگ 4400 دارم قبلا هم توی انجمن سوال خودمو در رابطه با نحوه آبدیت کردن پرسیدم متاسفانه جواب نگرفتم . میدونم مدل قدیمی هستش بالاخره با این گرونی رسیور اگه بشه به کمک دوستان آبگریدش کرد بهتره .بالاخره باز تا مدتی کار میده . ممنون میشم دوستان کمک کنن و جواب درخواستمو بدن اصلا شدنی هست یا نه . لعنتی دو تا کارت میخوره و یه خشاب که توی ایران کاربرد نداره و یه روزی گل سرسبد استرانگ بود به خاطر همین امکاناتش .در هر حال ممنون میشم کمکم کنید.

kiyamast

کاربر
2013-04-06
11
7
باسلام :

دوستان اگه استرانگ 4400 آبگرید میشه ممنون میشم نرم افزار و آموزش آبگرید کردنش را هم برام بزارید. با تشکر

kiyamast

کاربر
2013-04-06
11
7
با سلام و تشکر از toghrol2002 که خیال منو در خصوص رسیور استرانگ 4400 راحت کردی . ممنونم که راهنمایی کردین موفق و موید باشید

بالا