سوالات و مشکلات خود را درباره نصب و جهت یابی در این تاپیک مطرح فرمایید

nore3

کاربر
2009-06-05
8
23
43
سلام من در مورد ديش گردان moto sat tabreezدر مورد سه تا سوراخ ديش سوال داشتم كسي جواب نداده كه اين سوراخ ها زاويه خاصي داره يا نه راهنمايي مي خام لطفا mer10+10+10

yousef82

کاربر
2009-07-03
2
5
37
دریافت هاتبرد به مرکزیت یوتل ست w3

با سلام خدمت اساتید
من w3 را به مرکزیت hot به راحتی دریافت می کنم . اما مشکل من در حالت دریافت برعکس این ماهواره ها است که به مرکزیت w3 هنوز hot را نتونسته ام بگیرم . آیا چنین چیزی ممکن است و اگر امکان دارد وقتی که از روبرو نگاه می کنیم lnb هاتبرد که پایین تر از w3 قرار می گیرد بالای میله سمت چپ دیش قرار می گیرد یا پایین آن ؟ ممنون از راهنمایی شما

libero

کاربر
2009-05-03
122
303
با سلام خدمت اساتید
من w3 را به مرکزیت hot به راحتی دریافت می کنم . اما مشکل من در حالت دریافت برعکس این ماهواره ها است که به مرکزیت w3 هنوز hot را نتونسته ام بگیرم . آیا چنین چیزی ممکن است و اگر امکان دارد وقتی که از روبرو نگاه می کنیم lnb هاتبرد که پایین تر از w3 قرار می گیرد بالای میله سمت چپ دیش قرار می گیرد یا پایین آن ؟ ممنون از راهنمایی شما
سلام،چون w3 بالای سمت راست قرار میگیره hot پایین میله میگیره :eek:k:

parhamak

کاربر
2010-03-12
1
2
39
گرفتن کانال های دیگر به جز استانی روی اینتل ست

سلام . من زیاد از ماهواره سر در نمی یارم . دیش ما روی اینتل ست تنظیم شده و فقط کانال های استانی جمهوری اسلامی را می گیره . کسی کانال دیگه ای تونسته غیر کانال های استانی و 1و2و3و4و5 و press tv بگیره. آیا اینتل ست ماهواره ی موازی هم داره که بشه همزمان با اون کانال های غیر irib رو گرفت؟ ممنون از راهنمایی تون . در ضمن هر کی تونست بگیره لیست مرتب شده ی اون کانال ها رو قرار بدهد.

arta00

کاربر VIP
2009-05-19
17
17
سلام دوست عزیز در این مسیر جز کانالهای ایرانی کانال دیگری دریفت نمیشه اما اگر دیش خود را یک ذره براست بچرخانی چند کانال روس همزمان بهمراه کانالهای ایرانی دریافت میکنی.کانالهای روس روی ماهواره ایتلست 904

arta00

کاربر VIP
2009-05-19
17
17
با سلامی دیگر.در حالیکه روی یکی از شبکه های ایرانی هستی انتن را انقدر بسمت راست بچرحان که کانال ایرانی قطع نشه حدودا 1 تا 2 درجه.بازم امری هست در خدمتیم

p30speed

کاربر
2008-03-01
37
153
شما با اضافه کردن یک قیچی میتوانید ماهواره ترکست رو هم دریافت کنید

sadegh21807

کاربر
2010-01-30
3
6
37
شما با اضافه کردن یک قیچی میتوانید ماهواره ترکست رو هم دریافت کنید

اگه قیچی بزنه برای گرفتن کانال های ترک تو دریافت برخی کانالای استانی مثل اصفهان به مشکل میخوره. البته بستگی به نیاز طرف داره.
در ضمن برای دریافت کانال های روس بیشتر از 2درجه نباید دیش بچرخه.

yousef82

کاربر
2009-07-03
2
5
37
ممنون libero عزیز
امروز اونو تستش کردم مرکز w3 و قیچی hot جواب داد . ولی اذیت کننده است اونم به این دلیل که hot که قیچی می خوره به دلیل اینکه فاصله lnb ها خیلی نزدیک یه خورده میله سمت راست اونو از حالت اصلی خودش خارج می کنه و من دربهترین فرکانسها حدودا َ 10 درصد افت سیگنال داشتم ولی خب جواب می ده . دلیل این کار این اود که دیش من 85 و می خواهم bbc persian را بگیرم و اگه قیچی باشه خوب سیگنال نمی داد اینکه اونو آوردم توی کانون :eek:k: ممنون

alisaberi123

کاربر
2007-04-01
10
16
سلام.من تمام کانالهای ایرانی هاتبرد را صاف می گیرم به غیر از کلیه فرکانس های 11642 شامل تاپ و live لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنون

mehdi_66

کاربر
2010-03-14
1
2
37
سلام اقا من یه مشکلی دارم ممنون میشم راهنماییم کنی.
من تا دیروز تمام مسیرها و کانال ها رو میگرفتم ولی امروز در هیچ مسیری فرکانس ندارم و مسیر را عوض میکنم دیش میچرخه ولی بازم فرکانس نمیاد.

satt1353

کاربر
2008-02-18
1
0
آخرین ویرایش توسط مدیر:

m.hamidi

کاربر
2010-01-09
3
1
39
کمک در مورد سویچ

با سلام به دوستان
من یه مشکل با سویچم دارم ، پورت های 1 و 4 مشکلی ندارن ولی پورتهای 2 و 3 وقتی که ورودی بهشون میدم نمیشناسه!
یعنی در آن واحد بیشتر از دو جهت رو نمیتونم بهش بدم
!!!!
با سویچ دیگه هم امتحان کردم ولی جواب نداده
بنظرتون چکار کنم؟

Musici@n

کاربر
2010-03-05
10
28
سوال در مورد دایسک

با سلام و عرض تبریک سال نو .
در مورد تنظیم دیشگردان دایسک سوالی برام پیش اومده که اگر دوستان راهنمایی کنند خیلی متشکر میشم.
در بعضی جاها دیدم که درجه موتور رو روی درجه جغرافیایی اون محل تنظیم نمیکنند و حدودا 10 در جه یا 15 درجه با لاتر و یا پایین تر از درجه latitude اون منطقه گذاشته اند . دلیل این مساله چیست ؟

و سوال دیگرم این هست که پیچ بست پشت دیش آفست که رابط دیش و موتور هست روی چه اساسی باید بسته شود و تنظیم آن موقع اسمبل کردن دیش است یا موقع تنظیم دیش در مدار و آیا اصلا تنظیم کردن میخواد یا حدودی بسته میشه ؟در عکس زیر اون رو قرار دادم تا بهتر منظور خودم رو برسونم .
به طور کل منظورم اینه که در چه حالتی باید اون رو سفت و ثابت کرد؟

Musici@n

کاربر
2010-03-05
10
28
با سلام و عرض تبریک سال نو .
در مورد تنظیم دیشگردان دایسک سوالی برام پیش اومده که اگر دوستان راهنمایی کنند خیلی متشکر میشم.
در بعضی جاها دیدم که درجه موتور رو روی درجه جغرافیایی اون محل تنظیم نمیکنند و حدودا 10 در جه یا 15 درجه با لاتر و یا پایین تر از درجه latitude اون منطقه گذاشته اند . دلیل این مساله چیست ؟

و سوال دیگرم این هست که پیچ بست پشت دیش آفست که رابط دیش و موتور هست روی چه اساسی باید بسته شود و تنظیم آن موقع اسمبل کردن دیش است یا موقع تنظیم دیش در مدار و آیا اصلا تنظیم کردن میخواد یا حدودی بسته میشه ؟در عکس زیر اون رو قرار دادم تا بهتر منظور خودم رو برسونم .
به طور کل منظورم اینه که در چه حالتی باید اون رو سفت و ثابت کرد؟

اینم عکسی که گفته بودم.

پیوست‌ها

• 49.3 کیلوبایت بازدیدها: 189

nowdesh

کاربر
2009-07-05
18
15
سلام دوستان کسی میتونه نحوه گرفتن ماهواره آتلانتیک بیرد 3 5 غربی را برام بذاره؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوستان کسی میتونه نحوه گرفتن ماهواره آتلانتیک بیرد 3 5 غربی را برام بذاره؟
با درود دوست گرامي
شما كافيست ماهواره نايلست را بگيريد بعد به اندازه2سانتيمتر به سمت چپ برگرديدپشت ديش هم 1سانتي ميخوابه نسبت به نايلست فركانس هاي نمونه را هم از لينك ماهواره بگيريد:
http://www.lyngsat.com/ab3.html:eek:k:

bhruz

کاربر
2010-03-24
6
7
29
توضیح کامل نصب دیش آفسیت و موتور

عکس در صفحه 3 قرار دارد.:dast:
با سلام خدمت دوستان گرامی من نصابم در این زمینه میتونم کاری رو که خودم انجام میدم برای شما توضیح بدم اول اینکه تمام اتصالات باید درست نصب شود دوم اینکه بهترین راه برای محکم بودن کار یک لوله گوشتی است که به جای پایه ای است که خود دیش دارد و پیچ میشود من از این پایه استفاده نمیکنم به جای آن یک لوله جون دار را روی یک صفحه ستون جوش داده و و موتور را بر روی آن میبندم البته سفت نمکنم تا تنظیم آخر بعد دیش را بر روی موتور پیچ کرده و درجه ها را تنظیم میکنم که در تهران 35.5 است بعد جهت اکسپرس آم 22 را گرفته و تا آنجای که امکان دارد به سمت چپ تنظیم میکنم و بعد تمام پیچ ها رو سفت میکنم بقیه جهت ها رو میتونید از رسیور بگیرید
موفق باشید:eek:ky:

koochooloo

کاربر
2010-03-08
111
213
35
کمککککک

سلام دوستان
میشه طرز گرفتن ماهوارهexpersAM22یاabs در 75درجه شرقی رو بامرکزیت اینتلست902با تصویر وفرکانس بذارین؟ممنون

agostino

کاربر
2009-09-02
9
15
35
سلامدوستان من میخام واسه یه آپارتمان با 6 تا واحد با یه دیش hotbirl و nilsat و واگه بشه w3 رو بگیرممیشه؟به غیر از lnbچند سوزنه راه دیگری هم هست؟یه جا دیده بودم با یه چیه سوییچ مانند این کارو کردنحالا بهترین را چیه؟یه راهنمایی بکننینممنون

بالا