سوالات و مشکلات خود را درباره نصب و جهت یابی در این تاپیک مطرح فرمایید

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
ببخشید پست بالا ناقص شد!
منظورم اینه که منw 3 a رو میگیرم نمیتونم اینو رو دیش بذارم و حتما باید یه دیش دیگه بذارم؟
با سلام
با توجه به نزدیک بودن دو ماهواره w3 و سایروس شما نمیتونین هر دو جهت را با قیچی روی هاتبرد داشته باشین و باید از دیش مجزا استفاده کنین.

oky

کاربر
2010-01-19
33
76
44
دوست مگه درصد100 بگیری اتفاق خاصی صورت میگیره من تو گیلان زیر سقف با دیش86 سیگنال در ماهواره اینتلست بروی فرکانس11555 به 96 درصد رسوندم

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام خدمت اساتید من دو روز پیش استانی ها 902 را گرفتم
با رسیور ای کلاس و دیش 98 cm بعد هم اینکه طول سیم 20 متر می باشر و سویچ راهم از مدار خارج نمودم
اما هر کاری کردم درصدش از 98!!!! بیشتر نشد که نشد این 100% سیگنال گرفتن به یکجور جنون برای من تبدیل شده آیا راهی وجود راره که من یه بار این 100% را ببینم یا نه ؟
تا حالا کسی تونسته بگیره ؟ هر جهتی باشه قبوله
مکان جغرافیایی من 47 درجه است ولی روی ترکست و نایل هم به این اندازه سیگنال ندارم

دوست گرامی سقف نشان دادن درصد سیگنال در این رسیور همانند سری x95 استارست 98 درصد میباشد و بیشتر از آن برای رسیور تعریف نشده است.
attachment.php

RezaN0

کاربر
2010-07-08
1
0
34
سئوال درمورد ساخت دیش سفارشی!

با سلام خدمت کاربران و مدیران سایت
من میخوام یه دیش سفارشی بسازم با قطر 200 سانتیمتر تنها قسمتی که برام سئوال هستش میزان عمق دیشه
آیا برای میزان عمق دیش فرمول ویا کمیتی هست؟
یعنی در ازای چند سانت از قطر دیش باید به عمق دیش افزود...
خودم یه حدس دارم... که به وسیله نسبت ... با یه دیش 90 حساب کنم
مثلا دیش 90 عمقش حدودا 9سانته
حالا دیش 200 به نسبت دیش 90 برابر میشه با 20سانت___در این صورت فاصله کانونی میشه 125 سانتیمتر !
__90__|_200__
9 | 20
به نظرتون درسته؟:sadwalk:

لطفا جواب بدید

hamedd

کاربر
2010-07-09
4
0
با عرض سلام،خواهش می کنم با توجه با توضیحاتی که میدم راهنماییم کنید
یک رسیور استارست مدل200ایکس و یک ال ان بی استارست تک سوزنه دارم و وقتی دی وی بی خریدم(کیوباکس اچ دی8920)چون اطلاع زیادی نداشتم از سیم ال ان بی که به رسیور وصل می شه(15متر)از رو پشت بوم یه شعبه واسه دی وی بی گرفتم(25متر).
حدود 3هفته اینجور بود که کلا هم نه از رسیور و نه از دی وی بی استفاده انچنانی نمی کردم و در ضمن از رسیور و دی وی بی به طور هم زمان استفاده نمی کردم(به جز یه بار که رسیور روشن بود و من هم حواسم نبود و برنامه دی وی بی دریم را باز کردم که سریع بستم تا یادم اومد).
یکی از دوستان(که خیلی هم از دی وی بی و ماهواره اطلاعات دارن)گفتن که این کار می تونه هم به دی وی بی هم به رسیور شما اسیب بزنه(گفتن که ممکن تیونر رسیور یا دی وی بی تون را ضعیف کنه)
حالا اینه که من یکم حساس شدم و چندتا سوال دارم که می خوام دوستان باتجربه جواب بدن،البته من دقیقا نمی دونستم این سوالاتا باید کجا مطرح کنم و اگه اینجا جای درستی نیست عذر می خوام
1-من پیش خودم فکر می کردم که وقتی من از رسیور و دی وی بی به طور همزمان استفاده نمی کنم مثل اینه که این سیمی که شعبه گرفتم به هیچ جا وصل نیست اما حالا نمی دونم چه طور مشکل ایجاد می کنه و دلیلش چیه؟(شما حدودا چند درصد احتمال می دین که این کار اسیب زده باشه؟)
2-از کجا بفهمم که تو این مدت مشکلی ایجاد کرده برای دی وی بی یا رسیور؟
3-ایا این کار من فقط می تونه به دی وی بی یا رسیور اسیب بزنه یا اینکه می تونه باعث مشکل برای ال ان بی هم شده باشه؟(اخه می خوام بدونم الان که می خوام ال ان بی دو سوزنه بگیرم می تونم از ال ان بی قبلیم واسه یه جهت دیگه استفاده کنم یا نه؟)
4-فرض می کنیم که رسیور من دچار مشکل شده باشه(به قول دوستمون تیونرش ضعیف شده باشه)و دی وی بی سالم باشه یا برعکس دی وی بی تیونرش ضعیف شده باشه و رسیور سالم باشه،حالا می خوام بدونم استفاده از ال ان بی دوسوزنه باعث نمی شه که رسیور یا دی وی بی ای که براش مشکل ایجاد شده روی ال ان بی تاثیر بزاره و چون دی وی بی و رسیور به یک ال ان بی وصله روی دستگاه دیگه که سالمه تاثیر بزاره و براش مشکل ایجاد کنه؟
5-ایا نیازه که سیم انتنها را هم عوض کنم یا نه(منظورم اینه که ممکن کیفیت سیمها پایین اومده باشه؟)
6-از سیمی که واسه کارت تی وی استفده می شده می شه واسه دیش استفاده کرد؟
با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935

1-من پیش خودم فکر می کردم که وقتی من از رسیور و دی وی بی به طور همزمان استفاده نمی کنم مثل اینه که این سیمی که شعبه گرفتم به هیچ جا وصل نیست اما حالا نمی دونم چه طور مشکل ایجاد می کنه و دلیلش چیه؟(شما حدودا چند درصد احتمال می دین که این کار اسیب زده باشه؟)ر
بادرود دوست گرامی
حتما اینکار به سیستم ها ضربه خواهدزد وبه همین خاطر ال ان بی 2-4-8-خروجی ساخته شده است!
اگر سیم به جایی وصل نباشه که کار نمیکنه پس لابد یکجوری 2سیستم به lnb وصل شده اند.
برای تست سیم هرکدام را مجزا به انتن وصل کنید وبرای مدتی استفاده کنید
یکبار رسیور یکبار کارت را اگر مشکلی نبود که شانس اورده اید 2خروجی بخرید وجایگزین کنید
lnb قدیمی را هم با 1قیچی میتوانید رو دیش هاتبرد برای جهت دیگه ای بکار ببرید:eek:k:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
کسی نبود جواب بده ؟؟؟
با درود
شما برای انکار نیاز به محاسبات فنی برای قوس وکانون دارید فله ای نمیشودواحتمالا کسی اینکار را نکرده که بشما کمک کنه
بهتره با سرچ عنوان های مورد نیاز در گوگل به تحقیق بپردازید:eek:k:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
كار شما اشتباه بوده

با عرض سلام،خواهش می کنم با توجه با توضیحاتی که میدم راهنماییم کنید
یک رسیور استارست مدل200ایکس و یک ال ان بی استارست تک سوزنه دارم و وقتی دی وی بی خریدم(کیوباکس اچ دی8920)چون اطلاع زیادی نداشتم از سیم ال ان بی که به رسیور وصل می شه(15متر)از رو پشت بوم یه شعبه واسه دی وی بی گرفتم(25متر).
حدود 3هفته اینجور بود که کلا هم نه از رسیور و نه از دی وی بی استفاده انچنانی نمی کردم و در ضمن از رسیور و دی وی بی به طور هم زمان استفاده نمی کردم(به جز یه بار که رسیور روشن بود و من هم حواسم نبود و برنامه دی وی بی دریم را باز کردم که سریع بستم تا یادم اومد).
یکی از دوستان(که خیلی هم از دی وی بی و ماهواره اطلاعات دارن)گفتن که این کار می تونه هم به دی وی بی هم به رسیور شما اسیب بزنه(گفتن که ممکن تیونر رسیور یا دی وی بی تون را ضعیف کنه)
حالا اینه که من یکم حساس شدم و چندتا سوال دارم که می خوام دوستان باتجربه جواب بدن،البته من دقیقا نمی دونستم این سوالاتا باید کجا مطرح کنم و اگه اینجا جای درستی نیست عذر می خوام
1-من پیش خودم فکر می کردم که وقتی من از رسیور و دی وی بی به طور همزمان استفاده نمی کنم مثل اینه که این سیمی که شعبه گرفتم به هیچ جا وصل نیست اما حالا نمی دونم چه طور مشکل ایجاد می کنه و دلیلش چیه؟(شما حدودا چند درصد احتمال می دین که این کار اسیب زده باشه؟)
2-از کجا بفهمم که تو این مدت مشکلی ایجاد کرده برای دی وی بی یا رسیور؟
3-ایا این کار من فقط می تونه به دی وی بی یا رسیور اسیب بزنه یا اینکه می تونه باعث مشکل برای ال ان بی هم شده باشه؟(اخه می خوام بدونم الان که می خوام ال ان بی دو سوزنه بگیرم می تونم از ال ان بی قبلیم واسه یه جهت دیگه استفاده کنم یا نه؟)
4-فرض می کنیم که رسیور من دچار مشکل شده باشه(به قول دوستمون تیونرش ضعیف شده باشه)و دی وی بی سالم باشه یا برعکس دی وی بی تیونرش ضعیف شده باشه و رسیور سالم باشه،حالا می خوام بدونم استفاده از ال ان بی دوسوزنه باعث نمی شه که رسیور یا دی وی بی ای که براش مشکل ایجاد شده روی ال ان بی تاثیر بزاره و چون دی وی بی و رسیور به یک ال ان بی وصله روی دستگاه دیگه که سالمه تاثیر بزاره و براش مشکل ایجاد کنه؟
5-ایا نیازه که سیم انتنها را هم عوض کنم یا نه(منظورم اینه که ممکن کیفیت سیمها پایین اومده باشه؟)
6-از سیمی که واسه کارت تی وی استفده می شده می شه واسه دیش استفاده کرد؟
با تشکر

سلام
كار شما اشتباه بوده
شما يا بايد از لوپ دستگاه يا اسپليتر يا lnb 2 خروجي استفاده ميكرديد
ضمنن حتي اگر برنامه dvb روشن نباشه dvb شما ولتاژ داره و روشن هست
lnb 2 خروجي خوب تهيه كنيد 2 سيگنال يكسان بهتون ميده كه رو هم تاثير ندارند حتي اگه يكي اتصال باشه

سيم اينطوري خراب نميشه
اگه مرغوب و از آهن نيست و اكسيد نيست همون رو استفاده كنيد
از lnb قبلي ميتونيد براي جهت ديگه استفاده كنيد

agostino

کاربر
2009-09-02
9
15
35
سلام دوستان
من برا گرفتن شبکه های استانی دیش رو تنظیم کردم.جالبه که شبکه های استانی همه رو میگیره ولی شبکه هایه 1.2.3.4.5 و کلا فرکانس 11555 رو نمیگیره جریان چیه؟

reza 1200

کاربر افتخاری
2009-07-12
697
1,768
36
سلام خدمت دوستان آیا میشه جهت w6 با فرکانس 11449 رو با سیگنال بالا بگیرم برای استفاده از اینترنت ماهواره ای ممنون میشم اگه مرا کمک کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوستان
من برا گرفتن شبکه های استانی دیش رو تنظیم کردم.جالبه که شبکه های استانی همه رو میگیره ولی شبکه هایه 1.2.3.4.5 و کلا فرکانس 11555 رو نمیگیره جریان چیه؟
با درود برخي مناطق دوست گرامي
برروي اين فركانس بارازيت هست بهتره در ساعت اوليه روز7-8 صبح امتحان كنيد:eek:k:

isat

کاربر
2009-06-11
45
35
راهنمایی

با توجه به راه افتادن شبكه dvb-t در تهران و گرفتن كانال هاي ديجيتال توسط تلويزيون هاي داراي تيونر ديجيتيال از طريق آنتن UHF-VHF مي خواستم بدونم آيا ميشود از رسيور بدون ديش استفاده كرد يعني سيم آنتن را به ورودي آنتن رسيور داده و از طريق رسيور كانال ها را دريافت كنيم

در بعضی مناطق نويز بسيار بالا است به طوري كه در بيشتر جهت ها تاثير مي گذارد مي خواستم بدونم ايا راهي يا وسيله اي براي رفع نويز وجود دارد

اگر کسی اطلاعاتی دارد لطفا کمک کند؟!

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
با توجه به راه افتادن شبكه dvb-t در تهران و گرفتن كانال هاي ديجيتال توسط تلويزيون هاي داراي تيونر ديجيتيال از طريق آنتن UHF-VHF مي خواستم بدونم آيا ميشود از رسيور بدون ديش استفاده كرد يعني سيم آنتن را به ورودي آنتن رسيور داده و از طريق رسيور كانال ها را دريافت كنيم

در بعضی مناطق نويز بسيار بالا است به طوري كه در بيشتر جهت ها تاثير مي گذارد مي خواستم بدونم ايا راهي يا وسيله اي براي رفع نويز وجود دارد

اگر کسی اطلاعاتی دارد لطفا کمک کند؟!

براي سوال خود پست جدا نزنيد:busted_red:

ممكن نيست
icon2.gif

براي دريافت امواج dvb-t و تريستال شما احتياج به دستگاه dvb-t و آنتن هوايي و روميزي مناسب داريد
البته به تازگي رسيور هاي وارد بازار شده كه يك ورودي براي ديش مثل رسيور هاي معمولي و يك ورودي براي dvb-t براي دريافت كانالهاي 1 تا 14 ديجيتال را دارد
ولي براي دريافت ماهواره مانند رسيورهاي ديگر احتياج ه ديش وlnb دارد

abolfazl.rahime

کاربر
2010-07-09
28
28
33
سلام.

من یه کارت دی وی بی skystart 2tv گرفتم حالا دیش و ال ان بی و کارت رو تنظیم کردم یعنی وصل کردم اما دی وی بی وی ویر هیچی نمیاره برای اینکه تنظیمات درست نرم افزار رو انجام بدم چیکار کنم کلا مشکل از کجاست

hamedd

کاربر
2010-07-09
4
0
با عرض سلام و تشکر
با توجه با توضیحاتی که جناب ارش و اقا شهرام دادن من یکسری نتیجه گیری کردم که اگه هر کدوم اشتباه بگین
1-ممکن رسیور و یا دی وی بی من اسیب دیده باشه ولی ال ان بی مشکلی نداره و می تونم واسه یه جهت دیگه ازش استفاده کنم
2-با فرض اینکه یکی از دستگاهها دچار مشکل شده باشه و دستگاه دیگه سالم باشه،با استفاده از ال ان بی دوسوزنه ال ان بی و دستگاه سالم دچار مشکل نمیشه؟
3-رسیور یا دی وی بی که مشکل داشته باشه (البته منظورم از مشکل دار همین جریانی هست که خودم پیش اوردم نه مسائل دیگه) مشکلی برای ال ان بی ایجاد نمی کنه همین طور برعکس ال ان بی دچار مشکل دی وی بی یا رسیور را دچار مشکل نمی کنه
خوب حالا یعنی دیگه دوسوزنه بگیرم حله؟پرمیوم سوپر اچ دی خوبه؟
فقط جای ال ان بی را عوض کنم درسته،دیگه دیشم که تنظیماتش به هم نمی ریزه؟
راستی حالا بالاخره من از کجا بفهمم که دستگاهام اسیب دیده یا نه؟من با رسیور روی شبکه پی ام سی 95درصد قدرت سیگنال و 65درصد هم کیفیت سیگنال دارم اما بعضی شبکه ها را شطرنجی نشون می ده(به طوری که اصلا قابل دیدن نیست)حالا به نظر شما دیشم تنظیم نیست یا این که همین کارم این مشکل را درست کرده؟
راستی منظور از اسپلیتر چیه؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
با عرض سلام و تشکر
با توجه با توضیحاتی که جناب ارش و اقا شهرام دادن من یکسری نتیجه گیری کردم که اگه هر کدوم اشتباه بگین
1-ممکن رسیور و یا دی وی بی من اسیب دیده باشه ولی ال ان بی مشکلی نداره و می تونم واسه یه جهت دیگه ازش استفاده کنم
2-با فرض اینکه یکی از دستگاهها دچار مشکل شده باشه و دستگاه دیگه سالم باشه،با استفاده از ال ان بی دوسوزنه ال ان بی و دستگاه سالم دچار مشکل نمیشه؟
3-رسیور یا دی وی بی که مشکل داشته باشه (البته منظورم از مشکل دار همین جریانی هست که خودم پیش اوردم نه مسائل دیگه) مشکلی برای ال ان بی ایجاد نمی کنه همین طور برعکس ال ان بی دچار مشکل دی وی بی یا رسیور را دچار مشکل نمی کنه
خوب حالا یعنی دیگه دوسوزنه بگیرم حله؟پرمیوم سوپر اچ دی خوبه؟
فقط جای ال ان بی را عوض کنم درسته،دیگه دیشم که تنظیماتش به هم نمی ریزه؟
راستی حالا بالاخره من از کجا بفهمم که دستگاهام اسیب دیده یا نه؟من با رسیور روی شبکه پی ام سی 95درصد قدرت سیگنال و 65درصد هم کیفیت سیگنال دارم اما بعضی شبکه ها را شطرنجی نشون می ده(به طوری که اصلا قابل دیدن نیست)حالا به نظر شما دیشم تنظیم نیست یا این که همین کارم این مشکل را درست کرده؟
راستی منظور از اسپلیتر چیه؟
1 سالم ميباشد الان تصوير نداري ؟
2 مشكلدار نميشه
3 حله . خوبه
4 اگه عوض كني ديشت تكون نخوره تصوير داري !
5 ممكن pmc روش پاررازيت باشد براي اطمينان با رسيور ديگه تست كن
اگر ديش تنظيم باشد و فركانس 12437 و 11075 رو تصوير داري دستگاه سالمه !
اسپلتر در قسمت انتن مركزي توضيح داده ميشود

cat24h

کاربر
2008-07-16
30
41
سلام میخواستم با قیچی استرا ست را بگیرم و هاتبرد و نایل ست را هم دارم.چگونه باید بگیرم؟
ایا کانال های کانال ست که هک شده بود هنوز باز است؟

hamedd

کاربر
2010-07-09
4
0
با سلام
من اگه یک سیم 4متری را به ال ان بی(استارست تک سوزنه)وصل و یک طرف دیگرش را به سوئیچر4به1 قسمت رسیور این،وصل کنم،حالا یک سیم 15متری که به رسیور وصل هست را به قسمت ال ان بی1و یک سیم 25متری که به دی وی بی وصل هست را به قسمت ال ان بی2وصل کنم و وقتی که سیم رسیور به رسیور وصل نیست از دی وی بی استفاده کنم و وقتی هم که سیم دی وی بی به دی وی بی وصل نیست از رسیور استفاده کنم ایا باعث اسیب دیدگی رسیور، دی وی بی یا ال ان بی نمی شود؟و این که ایا لول و کوالیتی سیگنال من نسبت به وقتی که سیم رسیور یا دی وی بی مسقیما به ال ان بی وصل باشند افت نمی کند؟(اگه افت می کنه حدودا چقدر؟)
در ضمن من خیلی کم از رسیور و دی وی بی استفاده می کنم و دلیل این سوالاتم هم یک سری محدودیت ها و مشکلات هست والا مشکل خرید یک ال ان بی دوسوزنه نیست!!!ولی بازهم اگه به نظر شما این کار دردسر درست می کنه می رم دوسوزنه می گیرم
با تشکر

mz711

کاربر
2008-01-11
3
0
سلام
دوستان عزیز طریقه نصب استارا3bردر23درجه شرقی را توضیح دهید

متشکرم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
من اگه یک سیم 4متری را به ال ان بی(استارست تک سوزنه)وصل و یک طرف دیگرش را به سوئیچر4به1 قسمت رسیور این،وصل کنم،حالا یک سیم 15متری که به رسیور وصل هست را به قسمت ال ان بی1و یک سیم 25متری که به دی وی بی وصل هست را به قسمت ال ان بی2وصل کنم و وقتی که سیم رسیور به رسیور وصل نیست از دی وی بی استفاده کنم و وقتی هم که سیم دی وی بی به دی وی بی وصل نیست از رسیور استفاده کنم ایا باعث اسیب دیدگی رسیور، دی وی بی یا ال ان بی نمی شود؟و این که ایا لول و کوالیتی سیگنال من نسبت به وقتی که سیم رسیور یا دی وی بی مسقیما به ال ان بی وصل باشند افت نمی کند؟(اگه افت می کنه حدودا چقدر؟)
در ضمن من خیلی کم از رسیور و دی وی بی استفاده می کنم و دلیل این سوالاتم هم یک سری محدودیت ها و مشکلات هست والا مشکل خرید یک ال ان بی دوسوزنه نیست!!!ولی بازهم اگه به نظر شما این کار دردسر درست می کنه می رم دوسوزنه می گیرم
با تشکر
با دروددوست گرامی
کار سوییچر وصل کردن چند دیش به 1دستگاه هست در نتیجه فقط یک خروجی به دستگاه میرود وبرای یک دستگاه تعریف میشود
شماره های درگاه سوییچ برای ورود سیم از انتن هست نه انتقال به تیونر دستگاه در نتیجه کار شما درست برعکس واشتباه است
میتوانید یک سیم مستقیم به پشت رسیور از دیش ببرید وسیم مربوط به کارت کامپیوتر را هم به خروجی تیونر رسیورLoop وصل کنید
منتهی زمانی که می خواهید از کامپیوتر استفاده کنید باید رسیور برروی استندبای باشه(باکنترل خاموش شده باشد)اتفاقی نمی افتد اگر هیچوقت رسیور وکامپیوتر همزمان روشن نباشد نیاز به سوییچر هم ندارید:eek:k:

بالا