سوالات و مشکلات خود را درباره نصب و جهت یابی در این تاپیک مطرح فرمایید

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
شما ميتوانيد از اسپيلتر استفاده كنيد

ممنون
غیر از ال ام بی دو سوزنه وسیله ای هست که سیم رو از پایین بشه به دو رسیور وصل کرد؟
شما ميتوانيد از اسپيلتر استفاده كنيد
ولي فقط همزمان ميتوانيد كانالهاي ورتيكال يا هريزنتال را ببينيد

ضمنن خروجي لوپ دستگاه هم كارش شبيه اسپيلتره با يكم تفاوت

sonofmoon

کاربر
2010-08-07
8
6
دوستان من تا زمانیکه 2تا ال ان بی داشتم هیچ مشکلی نداشتم .اما یه ال ان بی دیگه که واسه w3 گذاشتم مشکل دار شدم.وقتی خروجی ال ان بی رو به سوییچر میدم ال ان بی روشن نمیشه . تک تک ال ان بی هام سالمن و اگه تنها وصل شن کار میکنن اما با هم که وصل میشن مچ نمیشن . سوییچر رو عوض کردم اما فرقی نکرد . آیا لم خاصی داره ؟ باید رسیورمو تنظیم کنم ؟ کجاشو ؟ آیا قانونی برای وصل کردن به سوییچر وجود داره ؟ خیلی کلافه و گیج شدم . رسیورم هیویون 9696 . مرسی

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوستان من تا زمانیکه 2تا ال ان بی داشتم هیچ مشکلی نداشتم .اما یه ال ان بی دیگه که واسه w3 گذاشتم مشکل دار شدم.وقتی خروجی ال ان بی رو به سوییچر میدم ال ان بی روشن نمیشه . تک تک ال ان بی هام سالمن و اگه تنها وصل شن کار میکنن اما با هم که وصل میشن مچ نمیشن . سوییچر رو عوض کردم اما فرقی نکرد . آیا لم خاصی داره ؟ باید رسیورمو تنظیم کنم ؟ کجاشو ؟ آیا قانونی برای وصل کردن به سوییچر وجود داره ؟ خیلی کلافه و گیج شدم . رسیورم هیویون 9696 . مرسی
با درود
دوست گرامی از لیست کانالهای اماده استفاده نکنید
در منوی تنظیم انتن درگاه ورودی سوییچ را برای هر کدام از جهتها در خط اول سوییچ1.0 تعیین کنید از 1 برای هاتبرد مثلا 2برای نایلست 3 برای دبلیو3
بعد سیم هر انتن مستقیم به رسیور متصل وکانالها را سرچ کنید بعد سوییچر را انطور که تعریف کردید وارد مدار کنید:eek:k:

sonofmoon

کاربر
2010-08-07
8
6
شهرام جان ببین درست متوجه شدم یا نه .... من باید هر ال ان بی رو به هر ورودی سوییچرم که میدم بعدش تو رسیورم تنظیم کنم که کدوم ورودی مال کدوم ماهوارست. درسته یا اشتباه میکنم ؟
سوال بعدی اینکه در قسمت نصب آنتن وقتی نوع سوییچر رو از هیچکدام به diseq تغییر میدم 2تا گذینه برام میاره به نامهای diseq1 و diseq1.1 . کدومشو باید تنظیم کنم و چجوری ؟
مرسی از کمک:eek:ky:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
شهرام جان ببین درست متوجه شدم یا نه .... من باید هر ال ان بی رو به هر ورودی سوییچرم که میدم بعدش تو رسیورم تنظیم کنم که کدوم ورودی مال کدوم ماهوارست. درسته یا اشتباه میکنم ؟
سوال بعدی اینکه در قسمت نصب آنتن وقتی نوع سوییچر رو از هیچکدام به diseq تغییر میدم 2تا گذینه برام میاره به نامهای diseq1 و diseq1.1 . کدومشو باید تنظیم کنم و چجوری ؟
مرسی از کمک:eek:ky:
با درود
دوست گرامي همينطور است ورودي سوييچر بايد توس دستگاه معرفي بشود
براي سوييچر 4تايي از همان خط اول استفاده كنيد توضيح دادم:eek:k:

sonofmoon

کاربر
2010-08-07
8
6
سلام میخواستم طریقه نصب آسیاست 3رو بدونم موقعیتش کجاست چطوری میشه گرفت آیا ال ان بی مخصوص میخواد اگه میشه عکسی برام بزارید ببینم کجا میشه ممنون

ال ان بی خاصی نمیخاد . تو لینکی که واست میذارم لیست همه ماهواره ها همراه با موقعیت و کانال هاشون اومده . اونجا مبیینی که آسیاست 3 در 105.5 درجه شرقیه .
http://www.flysat.com/satlist.php

kamran_ir3at_70

کاربر
2009-06-14
97
88
33
سلام مجدد.اقا من رفتم که دیش افستم رو با موتورش تنظیم کنه که ناموفق بودم.ماهواره مبدا رو که اکسپرس am 22 هست را گرفتم و 0/5 سانت هم به راست رفتم که دیش بیوفته رو 0 درجه. ولی تنظیمشو در ریسیور که x95 هست بلد نیستم.مثلا" روی ماهواره ترکست رفتم و با دست هی دکمه east روی موتور را زدم تا پیدا کرد ترکستو.ولی نمیدونم چرا ذخیره نمیشه تا از منو خارج میشم موتور سر از خود به یه سمت میگرد و بعد از چند ثانیه وای میسه بدون اینکه بش دستوری بدم.اگه میشه یه توضیحی بدین. همچنین راجع به منو usals که نمیدونم تنظیمش چطوریه.
با تشکر

sonofmoon

کاربر
2010-08-07
8
6
دوستان من روی یه دیش هاتبرد و w3 رو قیچی کردم . من تو مشهد هستم و محله ما خیلی ************** داره.دیشم رو بین کولرها مخفی کردم و خوشبختانه ************** خنثی شد.الان خیلی خوب و با سیگنال بالا این دو ماهواره رو دارم.اما نمیتونم nile رو هم قیچی کنم.تا اونجایی که من میدونم قیچیه هاتبرد و نایل اینکه فاصله ال ان بی حدود 20 تا 25 سانت باشه.ساعت هاشون یکین.و اینکه ال ان بی نایل نسبت به هاتبرد ساعت 1ونیم یا 2 رو نشون بده.اما هرکاری میکنم نمیشه.هاتبردم حدود 10تا از ترانسپاندرهای نایل رو همراه با کانالهاش گرفته مثل کانالهای ایران روی نایل از جمله جام جم رو. اما خیلی هارو هم نگرفته که ازش انتظلریم نیست !هرچی باشه هاتبرده دیگه !! اما من mbc ها و fox هارو میخام.اینم بگم که وقتی ال ان بی سوم رو میزنم w3 افت سیگنال داره. نمیتونم یه دیش دیگه هم بذارم چون جای بی ************** دیگه ندارم .
به نظرتون چیکار کنم ؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوستان من روی یه دیش هاتبرد و w3 رو قیچی کردم . من تو مشهد هستم و محله ما خیلی ************** داره.دیشم رو بین کولرها مخفی کردم و خوشبختانه ************** خنثی شد.الان خیلی خوب و با سیگنال بالا این دو ماهواره رو دارم.اما نمیتونم nile رو هم قیچی کنم.تا اونجایی که من میدونم قیچیه هاتبرد و نایل اینکه فاصله ال ان بی حدود 20 تا 25 سانت باشه.ساعت هاشون یکین.و اینکه ال ان بی نایل نسبت به هاتبرد ساعت 1ونیم یا 2 رو نشون بده.اما هرکاری میکنم نمیشه.هاتبردم حدود 10تا از ترانسپاندرهای نایل رو همراه با کانالهاش گرفته مثل کانالهای ایران روی نایل از جمله جام جم رو. اما خیلی هارو هم نگرفته که ازش انتظلریم نیست !هرچی باشه هاتبرده دیگه !! اما من mbc ها و fox هارو میخام.اینم بگم که وقتی ال ان بی سوم رو میزنم w3 افت سیگنال داره. نمیتونم یه دیش دیگه هم بذارم چون جای بی ************** دیگه ندارم .
به نظرتون چیکار کنم ؟
با درود
دوست گرامی دیشی که هاتبرد رابشودبا نیلست قیچی زد حتما دور وبرش باز باشد نه بین کولرها بهتره با همان دبلیو3 وهاتبرد بسازید:eek:k:

robben

کاربر
2009-10-11
44
64
با سلام
من ميخواستم ديش استانيم رو به تركست تبديل كنم بايد چه كار كنم
بعد اگه ممكن يك عكس از نحوه ي گرفتن استاني ها با قيچي به مركزيت تركست بگذاريد
29 درجه مي شه چند سانتيمتر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
من ميخواستم ديش استانيم رو به تركست تبديل كنم بايد چه كار كنم
بعد اگه ممكن يك عكس از نحوه ي گرفتن استاني ها با قيچي به مركزيت تركست بگذاريد
29 درجه مي شه چند سانتيمتر
با درود
به مرکزیت استانی ها راحت میتوانید ترکست 42درجه را داشته باشید نیاز به تغییر جهت نیست تصویر هم دربخش موجود است:eek:k:

saman365

کاربر
2008-05-23
14
5
ماهواره آسترا در 19 درجه شرقی رو با قیچی چجوری باید بگیرم به مرکزیت هاتبرد
روی بابلم بیم داره؟

icon4.gif
لطفا از پرسيدن يک سوال در چند تاپيک خودداري کنيد . در لينک زير به سوال شما پاسخ داده شده.

http://1.irantks.biz/showthread.php?p=166592#post166592

-

آخرین ویرایش توسط مدیر:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
لطفا راهنمايي كنيد كه چطور بگيرم اگه ممكنه يك عكس بگذاريد
با تشكر

lمن بخش رو گشتم ولي پيدا نكردم لطفا لينكش رو قرار بديد

با درود

دوست گرامي به دو صورت شما ميتوانيد اين دو ماهواره با هم داشته باشيد:

1- اينتل ست به مرکزيت ترکست

2- ترکست به مرکزيت اينتل ست

عکس هر دو حالت را براي شما قرار دادم تصاوير بخوبي گويا هست. از فرکانسهاي نمونه که در بخش موجود است براي جهت يابي استفاده کنيد.:eek:k:

پیوست‌ها

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
باعرض سلام وخسته نباشي به همه دوستان
اول اگه كسي ميتونه كليه سايتهايي كه به مركزيت هاتبرد باشه رو همراه با عكس و اندازه فاصله كانوني بين دو ال ان بي رو كه به راحتي بشه توي خوزستان بگيره رو براي من و دوستان ديگه علاقمند بزاره ممنون ميشم
دوم اينكه كدوم از سايتها بيشترين كانال ورزشي كه فوتبال اروپا رو ميشه از اون سايت به راحتي نگاه كرد رو هم بگه ممنون ميشم
مثل اينكه زيادي سوال كردم ولي اگه كسي هست لطفا جواب بده

aliameri18

کاربر
2010-03-22
7
4
سلام دوستان من ماهواره یوتل ست سه رو دریافت کردم با فایندر منتها شبکه های ایرانی اون رو به محض جدا سازی سیم از فایندر و وصل اون بهسوییچ از دست میدهم لطفا راهنمایی کنید

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
باعرض سلام وخسته نباشي به همه دوستان
اول اگه كسي ميتونه كليه سايتهايي كه به مركزيت هاتبرد باشه رو همراه با عكس و اندازه فاصله كانوني بين دو ال ان بي رو كه به راحتي بشه توي خوزستان بگيره رو براي من و دوستان ديگه علاقمند بزاره ممنون ميشم
دوم اينكه كدوم از سايتها بيشترين كانال ورزشي كه فوتبال اروپا رو ميشه از اون سايت به راحتي نگاه كرد رو هم بگه ممنون ميشم
مثل اينكه زيادي سوال كردم ولي اگه كسي هست لطفا جواب بده

دوست گرامي منظور شما از سايت ماهواره هست؟

در مورد نحوه دريافت کليه ماهواره هاي قابل دريافت به مرکزيت هاتبرد به لينک زير مراجعه کنيد آموزش کامل بصورت تصويري:

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=380

سلام دوستان من ماهواره یوتل ست سه رو دریافت کردم با فایندر منتها شبکه های ایرانی اون رو به محض جدا سازی سیم از فایندر و وصل اون بهسوییچ از دست میدهم لطفا راهنمایی کنید

دوست عزيز کاملا مشخص هست که يا سوييچر مشکل دارد يا در منو تنظيم آنتن رسيور سوييچ را معرفي نکرده ايد.

آخرین ویرایش:

aliameri18

کاربر
2010-03-22
7
4
دوست گرامی هم سوییچ رو عوض کردم و هم درمنو رسیور سوییچ رو تعریف کردم اما باز هم درست نشد لطفا بگویید مشکل از کجاست با تشکر.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
دوست گرامی هم سوییچ رو عوض کردم و هم درمنو رسیور سوییچ رو تعریف کردم اما باز هم درست نشد لطفا بگویید مشکل از کجاست با تشکر.

اگر فرکانس اين کانالها در منطقه شما پارا زيت دارد امکان اينکه در صورت اتصال به سوييچر به دليل افت سيگنال چند درصدي کاملا قطع شوند هست. ولي اگر با درصد سيگنال بالا داريد و با اتصال به سوييچ کاملا قطع ميشود 100% مشکل سوييچر هست .

بالا