سوالات و مشکلات خود را درباره نصب و جهت یابی در این تاپیک مطرح فرمایید

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
جل الخالق

سلام
پشت شيشه خيلي جالب نمي******ه تا 30 درصد افت سيگنال داريد
تازه وقتي از شيشه چند متر دور شويد ديگه سيگنال نداريد
اگه شيشه تبديل به طلق بشود افت كمتره
براي ديش هاتبرد به ازاي هر يك متر مانع كه جلوشه بايد 110 سانت فاصله داشته باشيد

مشكل شيشه افت و بازتاب سيگنال ميباشد

بله دوستمان درست می گن شیشه امواج دو ضعیف نمی کنه بلکه منحرف می کنه 6 ماه پیش منزل یکی از دوستانم که ارشد مخابرات است دیش آفستی دیدم نزدیک سقف رو به پنجره
پرسیدم دکوریه کفت نه!! گفت شیشه امواجش رو همون طور که توی دبیرستان خوندن با زاویه 37 درجه می شکنه برای همینه وقتی دور می شی دیگه متمرکز می شه
و با محاسباتی که خودش بلده!!!!
تونسته بود اونجا بگیره
:eek:k:
ولی فکر کنم هزینه دیشهای تخت پشت پنجره ا زهزینه گرفتن ارشد خیلی کمتره:sadwalk:

mahmood11

کاربر
2010-06-29
1
1
34
با سلام یه مشکل برای من پیش اومده اگه کسی میدونه راهنمایی کنه الات چند روزه که شبکه های استانی من قطع شده و فقط کانالهای یک تا شیش سیما رو دارم اگه کسی برای رفع این مشکل کمکم کنه ممنون میشم

aliameri18

کاربر
2010-03-22
7
4
با سلام من ماهواره یوتلست را با فایندر گرفته ام اما به محض جدا کردن فایندر کانالهای ایرانی رو از دست می دهم مشکلم از کجاست با تشکر

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
و ديش تنظيم دقيق نيست

با سلام یه مشکل برای من پیش اومده اگه کسی میدونه راهنمایی کنه الات چند روزه که شبکه های استانی من قطع شده و فقط کانالهای یک تا شیش سیما رو دارم اگه کسی برای رفع این مشکل کمکم کنه ممنون میشم

سلام
احتمال اول جهت ديش شما كمي بهم خورده
و ديش تنظيم دقيق نيست

arash3400

aliameri18

کاربر
2010-03-22
7
4
با سلام مجدد من سوییچر رو هم عوض کردم ولی باز هم نشد نکنه باید در یک ماهواره دیگر یوتل رو تعریف کنم با تشکر از راهنماییتان.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
از سيم مرغوب استفاده كنيد

با سلام من ماهواره یوتلست را با فایندر گرفته ام اما به محض جدا کردن فایندر کانالهای ایرانی رو از دست می دهم مشکلم از کجاست با تشکر
اگر سيم را مستقيم وصل كرديد و سيگنال نداريد ولي با وصل فايندر سيگنال وصل ميشود
شما مشكل افت سيگنال داريد

يا از لاين
arash3400

آخرین ویرایش:

aliameri18

کاربر
2010-03-22
7
4
با تشکر از ارش عزیز من فقط کانالهای ایرانیم رو وقتی سیم رو به سوییچ وصل می کنم از دست می دهم اما کانالهایی مثل تی ار تی ها رادارم و دیگر کانالهای خارجی نمی دانم مشکل از چیست لطفا راهنمایی کنید با تشکر

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
با تشکر از ارش عزیز من فقط کانالهای ایرانیم رو وقتی سیم رو به سوییچ وصل می کنم از دست می دهم اما کانالهایی مثل تی ار تی ها رادارم و دیگر کانالهای خارجی نمی دانم مشکل از چیست لطفا راهنمایی کنید با تشکر
شما مشكل افت سيگنال داريد
و به احتمال خيلي كم تيونر ضعيف شده
ميتونيد با تعويض سيم مطمئن شويد
يا از لاين
arash3400

aliameri18

کاربر
2010-03-22
7
4
ارش عزیز من با فایندر کانالهای ایرانیم رو با سیگنال بالا میگیرم به محض جدا سازی از فایندر و وصل ان به سوییچ دیگر سیگنالی ندارم لاین هایم رو هم امتحان کردم اما مشکل حل نشد یک نکته یادم امد وقتی فارسی وان رو با فایندر رو فیک سه چهارم میگیرم کانال رو دارم اما روی فیک یک دوم ایرانیها رو ندارم با تشکر

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
تست كنيد سيگنال هست يا نه!

ارش عزیز من با فایندر کانالهای ایرانیم رو با سیگنال بالا میگیرم به محض جدا سازی از فایندر و وصل ان به سوییچ دیگر سیگنالی ندارم لاین هایم رو هم امتحان کردم اما مشکل حل نشد یک نکته یادم امد وقتی فارسی وان رو با فایندر رو فیک سه چهارم میگیرم کانال رو دارم اما روی فیک یک دوم ایرانیها رو ندارم با تشکر
بافايندر ديجيتال ؟
غير از مشكل سيم و ضعيف شدن تيونر ؟....
با يك دستگاه ديگه امتحان كنيد
اگر فايندر ديجيتال داريد از پايينو انتهاي سيم سيگنال بگيريد
تست كنيد سيگنال هست يا نه!

aliameri18

کاربر
2010-03-22
7
4
فایندر من هایویزن عقربه ایست نوع سیم من کرمان درجه یک است و دستگاهم استارست x5 هست ممنون از راهنماییهایتان

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
90% سيم 10% تيونر دستگاه....

فایندر من هایویزن عقربه ایست نوع سیم من کرمان درجه یک است و دستگاهم استارست x5 هست ممنون از راهنماییهایتان
اگر امكان هست با چند متر سيم غير از سيم خودتون در كنار ديش تست كنيد

90% سيم 10% تيونر دستگاه....

zadis

مدیر بازنشسته
2010-01-17
355
1,364
سلام

با سلام من یک مشکلی دارم اونم اینه که هر کاری میکنم رسیورمون تصویر نداره همه چیزم درسته احتمال میدم از سیم سیاهی که وسط سوئیچر میزنن باشه شما هم همین فکرو میکنید چون مشکل از هیچی نبود فقط از سیم سیاه وسط سوئیچر مطمئن نیستم در ضمن این پیام رو میده
با تشکر از شما
short occured to lnb connection make lnb connection correct then restart the machine

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام من یک مشکلی دارم اونم اینه که هر کاری میکنم رسیورمون تصویر نداره همه چیزم درسته احتمال میدم از سیم سیاهی که وسط سوئیچر میزنن باشه شما هم همین فکرو میکنید چون مشکل از هیچی نبود فقط از سیم سیاه وسط سوئیچر مطمئن نیستم در ضمن این پیام رو میده
با تشکر از شما
short occured to lnb connection make lnb connection correct then restart the machine

دوست عزيز اين پيغام نشان دهنده اتصال کوتاه سيم ال ان بي ميباشد. لطفا اتصالات سيم ها و سرپيچ ها از هردو طرف چک کنيد. ميتواند ايراد از سوييچر هم باشد که بايد تعويض کنيد.

zadis

مدیر بازنشسته
2010-01-17
355
1,364
دوست عزيز اين پيغام نشان دهنده اتصال کوتاه سيم ال ان بي ميباشد. لطفا اتصالات سيم ها و سرپيچ ها از هردو طرف چک کنيد. ميتواند ايراد از سوييچر هم باشد که بايد تعويض کنيد.
مشکل از سوئیچرم نیست چون عوض کردم درست نشد منظورتون از اتصال کوتاه چیست ؟؟؟؟؟؟ممنون از راهنماییتون

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
مشکل از سوئیچرم نیست چون عوض کردم درست نشد منظورتون از اتصال کوتاه چیست ؟؟؟؟؟؟ممنون از راهنماییتون

چک کنيد ببينيد سر سيمها به هم اتصالي نکرده باشد. اگر تمام موارد و سويچچر چک کرديد و درست هست باز هم با اين پيغام مواجه ميشويد احتمال مشکل سخت افزاري مثلا ايراد تيونر رسيور هم هست. آيا با سيم تکي بدون سوييچر بزنيد باز هم همين مشکل داريد؟

zadis

مدیر بازنشسته
2010-01-17
355
1,364
چک کنيد ببينيد سر سيمها به هم اتصالي نکرده باشد. اگر تمام موارد و سويچچر چک کرديد و درست هست باز هم با اين پيغام مواجه ميشويد احتمال مشکل سخت افزاري مثلا ايراد تيونر رسيور هم هست. آيا با سيم تکي بدون سوييچر بزنيد باز هم همين مشکل داريد؟

نه بدون سوئیچر درسته کاملا

اگه مشکل از سیم وسطی سوئیچر باشه باید برید اون رو سر فیش نشصب کرد بهش؟؟؟؟؟؟ممنون

آخرین ویرایش:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
نه بدون سوئیچر درسته کاملا

اگه مشکل از سیم وسطی سوئیچر باشه باید برید اون رو سر فیش نشصب کرد بهش؟؟؟؟؟؟ممنون

پس ايراد سخت افزاري نيست . 100% سوييچر . چون سيم سالم هست بدون مشکل ميگوييد تصوير از همان سيم دريافت ميکنيد ولي با وصل به سوييچ اون پيغام اتصالي نمايش داده ميشود. :eek:k:

zadis

مدیر بازنشسته
2010-01-17
355
1,364
از سیم وسطی سوئیچر هست فکر کنم چون سوئیچر رو عوض کردم بازم خراب بود قبلشم کاری به سیم وسطی سوئیچر نداشتیم که درست بود

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549

می دونی fec
مختلف مربوط به نرخ اطلاعات است اگه ایرانیها رو تنزیم کنی فارسی وان را هم خواهی داشت

بالا