سلام با عرض خسته نباشيد به مديران
چقدر تاب ديش در نگرفتن مسير هاتبرد يا کلاً مسيرها نقش دارد. ماسه تا پايه ديش خريديم طرف گفت تو 59 کانون تشکيل مي شود خلاصه هم تاب داشت هم ما بلد نبوديم يه راهنمايي مي فرماييد
دوستان من ماهواره های عرب و هاتبرد ویوتل رو دارم. حالا یه دیش اضافه دارم.میخواستم بدونم به نظر شما روی چه ماهواره ای بذارمش..ماهوارهای که فیلم و سریال زیاد داشته باشه
مرسی
سلام
كمك...من فركانس 11054 را نميتونم دريافت كنم .هر كي را اوردم نتونسته تنظيم كنه فقط هاتبرد 9 را دريافت دارم.مشكل چيه؟ چكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
كمك...من فركانس 11054 را نميتونم دريافت كنم .هر كي را اوردم نتونسته تنظيم كنه فقط هاتبرد 9 را دريافت دارم.مشكل چيه؟ چكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین فرکانش 11013 رو داری یا نه ؟؟؟سلام
به مرکزیت ترکست چه ماهوا های که ارزش داشته باشه رو میشه گرفت؟
من عربست و استانی رو دارم.
مر30
به مرکزیت ترکست چه ماهوا های که ارزش داشته باشه رو میشه گرفت؟
من عربست و استانی رو دارم.
مر30
با سلام خدمت استادان گرامي مشكلي كه من داشتم اينه كه يك موتور دايسيك مدل پرميوم 3000 نصب كردم كه هر از چند گاهي موتور قفل ميكنه و بايد از بالا چپ راست كنيم ( به وسيله دكمه هايش ) تا راه بيفته دستگاه را هم عوض كردم اي كلاس بود استرانگ 4620 xii كردم باز هم درست نشد موتور را ريست كردم بازم نشد ايا موتور خرابه ؟ لطفا راهنمايي كنيد متشكرم ..
سلام به همه عزیزان ممنون میشم طریقه کامل دادن کد دستی به رسیور استارست مدل x97usbmega روبهم بگین؟بعد حتما باید دانگل داشت؟
با سلامبا سلام و خسته نباشید :
دوستان من میخوام ترکست رو بگیرم به اضافه اینتلست902 اما در گرفتن ترکست مشکل دارم یه جایی رو گرفتم 4 یا 5 تا کانال بیشتر نداره مثل fox و FOXMOVIES و العراقیه . از دوستان خواهش میکنم منو راهنمایی کنید و لطف کنید فرکانسی رو که برای گرفتن ترکست نیاز دارم به طور کامل واسم بگید در ضمن رسیورم استارست مدل SR-X95usb titanium هستش و این که فایندر هم دارم .
با تشکر .
سلام بچه ها
یک سئوال:من دیش موتور دار گرفتم الان مدتی هست که وقتی از hotbirdبهeutelsat ویاماهواره دگی تغییر کانال می دم فقط روی جهت hotbirdوایستاده.ایا راهی داره که بفهمم موتور سالم هست یا نه
با تشکر