amin202020
کاربر
- 2010-03-18
- 18
- 44
سلام
مرسی از جواب مفیدتون مشکل مرتفع شد
با تشکر فراوان .
مرسی از جواب مفیدتون مشکل مرتفع شد
با تشکر فراوان .
میشه یه عکی برام بزارید به مرکزیت ترکست میخوام یوروبرد 33 درجه بگیرم.ممنون
اصلا کانال بدر بخوری تو این یوروبرد هست؟مر30
سلام دوستان .من درطبقه همکف یه ساختمان 5 طبقه هستم .طبیعتا طول سیم ماهواره من بسیارطولانی است .من درماهواره هاتبردفرکانس ضعیف یورونیوزفارسی وجام جم ایران رادارم وتصویربدون فریزاست ولی چند کانال ازجمله iranmoneوچندکانال دیگه مثل کانالهای شب خیز باداشتن کیفیت سیگنال لازم ولی تصویرفریزداردارم.علت چیست ؟آیا ارتباطی باطول سیم داره ؟اگرآره راهکارآن چیست؟ممنون
با سلام من یک نصاب هستم چند روز هست یک مشکل در شهر ما پیش اومده
من یک دستگاه فروختم بعد که رفتم نصب کنم یک ساعت هر کار کردم نتونستم تنظیم کنم ردیاب اصلا نشون نمیداد صدای بوق ردیاب با همیشه فرق می کرد و به زحمت تونستم کانال pmc رو بگیرم بقیه کانال ها نمی گرفت دیش روی پشت بام بود بعد دیش رو بردم داخل حیاط خیلی راحت گرفت
همون روز چند نفر زنگ زدن گفتن با مشکل پایین اومندن سیگنال مواجعه هستن
امروز هم رفتم یک چایی راحت تمام کانالها رو تنظیم کردم البته روی پشت بام بود اما جلوش دیوار بود
اما یک جای دیگه رفتم کانالهای iranmusic , pmc, ava میگرفتم اما کانال gem ************** داشت هر کار کردم درست نشد
ماهواره نیلست هم کانالهای mbc ************** داشت
farsi1 هم ************** داشت
تا چند روز پیش همه این کانالها می گرفته کمک کنید نمی دونم چیکار کنم
سلام دوستان .من درطبقه همکف یه ساختمان 5 طبقه هستم .طبیعتا طول سیم ماهواره من بسیارطولانی است .من درماهواره هاتبردفرکانس ضعیف یورونیوزفارسی وجام جم ایران رادارم وتصویربدون فریزاست ولی چند کانال ازجمله iranmoneوچندکانال دیگه مثل کانالهای شب خیز باداشتن کیفیت سیگنال لازم ولی تصویرفریزداردارم.علت چیست ؟آیا ارتباطی باطول سیم داره ؟اگرآره راهکارآن چیست؟ممنون
با سلام من یک نصاب هستم چند روز هست یک مشکل در شهر ما پیش اومده
من یک دستگاه فروختم بعد که رفتم نصب کنم یک ساعت هر کار کردم نتونستم تنظیم کنم ردیاب اصلا نشون نمیداد صدای بوق ردیاب با همیشه فرق می کرد و به زحمت تونستم کانال pmc رو بگیرم بقیه کانال ها نمی گرفت دیش روی پشت بام بود بعد دیش رو بردم داخل حیاط خیلی راحت گرفت
همون روز چند نفر زنگ زدن گفتن با مشکل پایین اومندن سیگنال مواجعه هستن
امروز هم رفتم یک چایی راحت تمام کانالها رو تنظیم کردم البته روی پشت بام بود اما جلوش دیوار بود
اما یک جای دیگه رفتم کانالهای iranmusic , pmc, ava میگرفتم اما کانال gem ************** داشت هر کار کردم درست نشد
ماهواره نیلست هم کانالهای mbc ************** داشت
farsi1 هم ************** داشت
تا چند روز پیش همه این کانالها می گرفته کمک کنید نمی دونم چیکار کنم
دوست من این دستگاه چه قیمتی داره؟دوست عزيز اول از سيم مرغوب استفاده كنيد
بهتره از ال ان بي و سويچ مرغوب استفاده كنيد مشكل حل ميشود
وسيله اي به نام لاين آمپليفاير وجود دارد كه افت سيم را برطرف ميكند
قبل از تهيه لاين با يك دستگاه ديگر نيز تست كنيدk:
دوست من این دستگاه چه قیمتی داره؟
دوست گرامی شما باید طبیعتا تو این زمینه با تجریه باشی
اگه بوق ردیاب و فایندر شما غیر از حالت عادی بوده و مداوم نویز داشته مال **************ه!!!
در مورد نصبای قبلیتم عرض کنم **************ا وسیگنال های مزاحم زمان مشخص ندارند گاه 2 3 ماه رو یک منطقه هستن بعد از مدتی می بینی مدت طولانی خبری از ************** نیست طیف مشخصی ندارند
تا اونجایی که من مطلعم این کانالایی هم که اسمشون آوردی هیچ کدوم تو مسیر ************** نیستند بجز gem
اگه دستگاهاتم نو اند بعید مشکل از نسخه نرم افزاری دستگاه باشه حالا در صورتی که مطمئنی از ************** با آخرین و استاندارد ترین نرم افزار آپگریدش کن
برای امتحانم میتونی صبح زود قبل از ساعت 10 که خبری از ************** نیست تست کنید
موفق باشیk:
هیچ راهی نداره اخه بعضی جاها داخل حیاط هم نمی گیره
سلام دوستان .شایداین سوالی که میپرسم خنده دارومسخره بیاد.من به تازگی یه دیش دیسکاوری100وموتورپریمیوم3000گرفتم.آیامیشه یه ال ان بی سه سوزنه بزارم برای استفاده سه خانه.آخه مثلااگه من بخوام برم روشبکه هاتبردشایدداداشم توخونشون بخوادشبکه های نایلست رونگاه کنه.ازدیش موتوردارفقط برای یه رسیورمیشه استفاده کرد.ممنونم.
سلام امروز نايلم قطع شد همه کانال ها. رفتم فايندر انداختم هيچ عکس العملي نشون نداد. ال ان بي رو عوض کردم بازم سر سوزني فايندر تکون نخورد اعصابم خورد شد مستقيم کردم بازم نشد هر ماهواره اي رو فايندر انداختم بازم عقريه تکون نخورد . فايندرم هم سالمه چون ولومش و باز و بسته مي کنم عقربه ميره و مياد تا ته. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام و تبریک سال نو آیا دو کانال pb و pg روی فرکانس 12111 هنوز باز است؟