سوالات و مشکلات خود را درباره نصب و جهت یابی در این تاپیک مطرح فرمایید

باتو

Banned
2010-10-26
22
44
سلام دوستان .من درطبقه همکف یه ساختمان 5 طبقه هستم .طبیعتا طول سیم ماهواره من بسیارطولانی است .من درماهواره هاتبردفرکانس ضعیف یورونیوزفارسی وجام جم ایران رادارم وتصویربدون فریزاست ولی چند کانال ازجمله iranmoneوچندکانال دیگه مثل کانالهای شب خیز باداشتن کیفیت سیگنال لازم ولی تصویرفریزداردارم.علت چیست ؟آیا ارتباطی باطول سیم داره ؟اگرآره راهکارآن چیست؟ممنون

jahaname

کاربر
2011-03-07
59
177
با سلام من یک نصاب هستم چند روز هست یک مشکل در شهر ما پیش اومده
من یک دستگاه فروختم بعد که رفتم نصب کنم یک ساعت هر کار کردم نتونستم تنظیم کنم ردیاب اصلا نشون نمیداد صدای بوق ردیاب با همیشه فرق می کرد و به زحمت تونستم کانال pmc رو بگیرم بقیه کانال ها نمی گرفت دیش روی پشت بام بود بعد دیش رو بردم داخل حیاط خیلی راحت گرفت
همون روز چند نفر زنگ زدن گفتن با مشکل پایین اومندن سیگنال مواجعه هستن
امروز هم رفتم یک چایی راحت تمام کانالها رو تنظیم کردم البته روی پشت بام بود اما جلوش دیوار بود
اما یک جای دیگه رفتم کانالهای iranmusic , pmc, ava میگرفتم اما کانال gem ************** داشت هر کار کردم درست نشد
ماهواره نیلست هم کانالهای mbc ************** داشت
farsi1 هم ************** داشت

تا چند روز پیش همه این کانالها می گرفته کمک کنید نمی دونم چیکار کنم

mostafamim

کاربر
2008-03-23
102
517
میشه یه عکی برام بزارید به مرکزیت ترکست میخوام یوروبرد 33 درجه بگیرم.ممنون
اصلا کانال بدر بخوری تو این یوروبرد هست؟مر30

سلام داداش اگه منظورت eurobird 3 که باید خدمتت عرض کنم هزینه اضافی رو خرج این جهت نکن چون ارزششو نداره
frasi 1 با TRT , چند کانال دیگه فقط fta هستن

mostafamim

کاربر
2008-03-23
102
517
سلام دوستان .من درطبقه همکف یه ساختمان 5 طبقه هستم .طبیعتا طول سیم ماهواره من بسیارطولانی است .من درماهواره هاتبردفرکانس ضعیف یورونیوزفارسی وجام جم ایران رادارم وتصویربدون فریزاست ولی چند کانال ازجمله iranmoneوچندکانال دیگه مثل کانالهای شب خیز باداشتن کیفیت سیگنال لازم ولی تصویرفریزداردارم.علت چیست ؟آیا ارتباطی باطول سیم داره ؟اگرآره راهکارآن چیست؟ممنون

در مورد شما دوست عزیز

اول سیم اگه پوسیده شده و نام مرغوب هست حتما عوض کن در مورد کابلای خوب تا 70 متر جواب میده و افت سیگنال ندارد

ساعت النبی رو دقیق رو کانال ها چک کن

در مرحله دوم محل دوم جای دیش و جابه جا کن امکان داره مال سیگنال های مزاحم منطقه شما باشد

اگه تمام این مراحل و امتحان کردی و به نتیجه نرسیدی 100% مال تیونر دستگاهته که ضعیف شده است

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
راهنمایی

من یک دستگاه فروختم بعد که رفتم نصب کنم یک ساعت هر کار کردم نتونستم تنظیم کنم ردیاب اصلا نشون نمیداد صدای بوق ردیاب با همیشه فرق می کرد و به زحمت تونستم کانال pmc رو بگیرم بقیه کانال ها نمی گرفت دیش روی پشت بام بود بعد دیش رو بردم داخل حیاط خیلی راحت گرفت
امروز هم رفتم یک چایی راحت تمام کانالها رو تنظیم کردم البته روی پشت بام بود اما جلوش دیوار بود
اما یک جای دیگه رفتم کانالهای iranmusic , pmc, ava میگرفتم اما کانال gem ************** داشت هر کار کردم درست نشد

--------------------------------------------------------------
دوست عزیز مشکل فقط امواج مزاحمه و منطقه به منطقه فرق داره ؟ یعنی تو بعضی جاها رو پشت بوم زیاده ؟ همون ************** . شما باید بدونید در هر منطقه ************** از چه سمتی فرستاده میشه تا بتونید دیش رو در جایی که ************** کمه نصب کنید ؟ بیشتر نصاب های حرفه ای دیش رو در پشت بام نصب نمیکنند به علت ************** ؟ :eek:k:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

دوست عزيز اول از سيم مرغوب استفاده كنيد
بهتره از ال ان بي و سويچ مرغوب استفاده كنيد مشكل حل ميشود
وسيله اي به نام لاين آمپليفاير وجود دارد كه افت سيم را برطرف ميكند
قبل از تهيه لاين با يك دستگاه ديگر نيز تست كنيد:eek:k:

mostafamim

کاربر
2008-03-23
102
517

دوست گرامی شما باید طبیعتا تو این زمینه با تجریه باشی

اگه بوق ردیاب و فایندر شما غیر از حالت عادی بوده و مداوم نویز داشته مال **************ه!!!

در مورد نصبای قبلیتم عرض کنم **************ا وسیگنال های مزاحم زمان مشخص ندارند گاه 2 3 ماه رو یک منطقه هستن بعد از مدتی می بینی مدت طولانی خبری از ************** نیست طیف مشخصی ندارند
تا اونجایی که من مطلعم این کانالایی هم که اسمشون آوردی هیچ کدوم تو مسیر ************** نیستند بجز GEM

اگه دستگاهاتم نو اند بعید مشکل از نسخه نرم افزاری دستگاه باشه حالا در صورتی که مطمئنی از ************** با آخرین و استاندارد ترین نرم افزار آپگریدش کن

برای امتحانم میتونی صبح زود قبل از ساعت 10 که خبری از ************** نیست تست کنید

موفق باشی
:eek:k:

باتو

Banned
2010-10-26
22
44
دوست عزيز اول از سيم مرغوب استفاده كنيد
بهتره از ال ان بي و سويچ مرغوب استفاده كنيد مشكل حل ميشود
وسيله اي به نام لاين آمپليفاير وجود دارد كه افت سيم را برطرف ميكند
قبل از تهيه لاين با يك دستگاه ديگر نيز تست كنيد:eek:k:
دوست من این دستگاه چه قیمتی داره؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

دوست من این دستگاه چه قیمتی داره؟
دوست عزيز از 10 تا 50 هزار تومان مدلها و با توانهاي مختلف
عكس و مشخصات رو تو اين چند روز ميزارم در قسمت آنتن مركزي

jahaname

کاربر
2011-03-07
59
177
دوست گرامی شما باید طبیعتا تو این زمینه با تجریه باشی

اگه بوق ردیاب و فایندر شما غیر از حالت عادی بوده و مداوم نویز داشته مال **************ه!!!

در مورد نصبای قبلیتم عرض کنم **************ا وسیگنال های مزاحم زمان مشخص ندارند گاه 2 3 ماه رو یک منطقه هستن بعد از مدتی می بینی مدت طولانی خبری از ************** نیست طیف مشخصی ندارند
تا اونجایی که من مطلعم این کانالایی هم که اسمشون آوردی هیچ کدوم تو مسیر ************** نیستند بجز gem

اگه دستگاهاتم نو اند بعید مشکل از نسخه نرم افزاری دستگاه باشه حالا در صورتی که مطمئنی از ************** با آخرین و استاندارد ترین نرم افزار آپگریدش کن

برای امتحانم میتونی صبح زود قبل از ساعت 10 که خبری از ************** نیست تست کنید

موفق باشی

هیچ راهی نداره اخه بعضی جاها داخل حیاط هم نمی گیره

mostafamim

کاربر
2008-03-23
102
517
هیچ راهی نداره اخه بعضی جاها داخل حیاط هم نمی گیره

با سلام
دوست عزیز بهترین راهش کاهش ارتفاع اگه به قول خودت داخل حیاطم بزاری باید جایی نصب کنی که مانع نباشه
اگه خونه حیاط نداشت و مسکونی بود بهترین راهش بینه دو تا مانع باشه مثلا بین 2تا کولر اگر هم ************** از روبرو باشه کاریش نمیشه کرد

روش های فویل آلومینیومی و سینی نیکلم امتحان کن چه بسا به امید خدا نتیجه گرفتی و کارت راه افتاد.
good luck

2009-05-15
0
28,977
سلام دوستان .شایداین سوالی که میپرسم خنده دارومسخره بیاد.من به تازگی یه دیش دیسکاوری100وموتورپریمیوم3000گرفتم.آیامیشه یه ال ان بی سه سوزنه بزارم برای استفاده سه خانه.آخه مثلااگه من بخوام برم روشبکه هاتبردشایدداداشم توخونشون بخوادشبکه های نایلست رونگاه کنه.ازدیش موتوردارفقط برای یه رسیورمیشه استفاده کرد.ممنونم.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

سلام دوستان .شایداین سوالی که میپرسم خنده دارومسخره بیاد.من به تازگی یه دیش دیسکاوری100وموتورپریمیوم3000گرفتم.آیامیشه یه ال ان بی سه سوزنه بزارم برای استفاده سه خانه.آخه مثلااگه من بخوام برم روشبکه هاتبردشایدداداشم توخونشون بخوادشبکه های نایلست رونگاه کنه.ازدیش موتوردارفقط برای یه رسیورمیشه استفاده کرد.ممنونم.

شما ميتوانيد به راحتي از يك ال ان بي 4 خروجي استفاده كنيد
نكته فقط يك رسيور ميتواند به موتور فرمان حركت بدهد رسيوري كه به موتور وصل است
اگر اين رسيور اصلي فرمان حركت روي نايل ست بدهيد هر 4 دستگاه ميتوانند فقط نايل را مشاهده كنند

frantic_ms2003

کاربر
2010-12-12
24
53
سلام امروز نايلم قطع شد همه کانال ها. رفتم فايندر انداختم هيچ عکس العملي نشون نداد. ال ان بي رو عوض کردم بازم سر سوزني فايندر تکون نخورد اعصابم خورد شد مستقيم کردم بازم نشد هر ماهواره اي رو فايندر انداختم بازم عقريه تکون نخورد . فايندرم هم سالمه چون ولومش و باز و بسته مي کنم عقربه ميره و مياد تا ته. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
صرفا جه تاطلاع

سلام امروز نايلم قطع شد همه کانال ها. رفتم فايندر انداختم هيچ عکس العملي نشون نداد. ال ان بي رو عوض کردم بازم سر سوزني فايندر تکون نخورد اعصابم خورد شد مستقيم کردم بازم نشد هر ماهواره اي رو فايندر انداختم بازم عقريه تکون نخورد . فايندرم هم سالمه چون ولومش و باز و بسته مي کنم عقربه ميره و مياد تا ته. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما ماهواره هاتبرد رو که دارید فایندر رو در مسیر هاتبرد قرار داده و از کار کرد کانالها موقع وصل فایند ر مثل وصل مستقیم اطمینان حاصل کنید
چون حرکت ولوم مربوط به ورودی فایندر می باشد ممکن است که خروجی فایندر شما خراب شده باشد
یا اینکه رگولاتور عبور جریان که برای افزایش حرکت عقربه موقع نصب است خراب شده باشد
موفق باشی:eek:

بالا