سوالات و مشکلات خود را درباره نصب و جهت یابی در این تاپیک مطرح فرمایید

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
دوستان من مسیر w3 را بصورت قیچی روی هاتبرد دارم که می خواهم مسیر thor را جهت دیتای دانگل بگیرم و مسیر w3 را تغییر دهم به thor . دنبال فرکانس نمونه می گردم اما هر دوستی یک نوع فرکانس اعلام می کند لطفا بهترین و مهمترین فرکانس ( یا دو فرکانس) نمونه مسیرthor را اعلام کنید تا از سردرگمی دربیایم . در ضمن در لیست ماهواره من مسیر thor یا اینتلست 1002 با درجه 0.8درجه شرقی دارم ایا این همان مسیر مورد نظراست؟ یک کمک دیگر هم می خواهم و آنهم اینکه چقدر ال ان بی کنونی w3 را بالاتر ببرم تا تور را دریافت کنم ایا به آسانی دریافت می شود من در خوزستان هستم.

درود
فرکانس نمونه
افقی*11093سمبل ریت 15551
بله دوست من اینتل 1002 با thor یکیست
شما سایروس رو که در نظر بگیرید تقریبا 2سانت
به طرف بیرون دیش میتونید به راحتی این مسیر رو دریافت کنید

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
[h=2]
icon1.png
[/h]
سلام.
دوستان دیش گردون بنده تا آخر به سمت شرق رفته و هر کاری که میکنم دیگه به سمت غرب بر نمیگرده؟؟؟وقتی که با دست به نشیمنگاه پایه دیش فشار میارم و دکمه های زیر موتور(چپ و راست)رو میگیرم ...دیش یکمی به سمت شرق میاد و همون قدر به سمت غرب. دیگه تکون نمیخوره... البته این مسئله موقعی اتفاق افتاد که میخواستم دیش گردون رو در منوی رسیور با دکمه های ریموت به غرب و شرق حرکت بدم که.....مدل موتور پریمیوم 3000 هست.به نظر شما چکارش کنم؟ممنون.

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,406
17,779
40
[h=2]
icon1.png
[/h]
سلام.
دوستان دیش گردون بنده تا آخر به سمت شرق رفته و هر کاری که میکنم دیگه به سمت غرب بر نمیگرده؟؟؟وقتی که با دست به نشیمنگاه پایه دیش فشار میارم و دکمه های زیر موتور(چپ و راست)رو میگیرم ...دیش یکمی به سمت شرق میاد و همون قدر به سمت غرب. دیگه تکون نمیخوره... البته این مسئله موقعی اتفاق افتاد که میخواستم دیش گردون رو در منوی رسیور با دکمه های ریموت به غرب و شرق حرکت بدم که.....مدل موتور پریمیوم 3000 هست.به نظر شما چکارش کنم؟ممنون.

شما باید موتور خود را ریست نمایید

تا درسات شود موفق باشید

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

دوست عزیز موتورها معمولن به دو صورت ریست میشوند
یک موتورهای قدیمی معمولن یک دکمه برای ریست دارند که با یک سورن یا میله باریک ریست میشوند مثل مودم adsl
نوع جدید تر با نگه داشتن همزمان دو دکمه روی موتور به مودت 10 ثانیه که معمولن وقتی ریست میشوند 2 چراغ همزمان چند بار چشمک میزنه...

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام آرش جان دست گلت درد نکنه خیر از عمرت ببینی .من هر دو تا دکمه چپ و راست زیر موتور را طبق فرمایش شما همزمان به مدت 5 ثانیه گرفتم و وقتی دو تا چراغ با هم شروع به چشمک زدن کردن موتور راه افتاد.باز هم ممنون.

sami250

کاربر
2010-11-21
13
19
سلام خدمت دوستان میخواستم بدون ماهواره سایروس در جنوب کشورمیتوان گرفت

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام جناب سامست.خسته نباشيد.
با عرض پوزش ميخواستم بگم اين عكس مشكل داره.اين پوشش واقعي ماهواره سايروس در ايران نيست.چون الان من در خوزستانم و سايروس رو با سيگنال نسبتا خوبي دريافت ميكنم.در حالي كه تو عكس امواج تا خوزستان نميرسن.در جواب دوستمون هم بايد عرض كنم كه با اينكه اين عكس مشكل داره ولي بعيد ميدونم در جنوب اين ماهواره بيم داشته باشه.همچنين در شرق كشور.
ولي براي احتياط هم اين دوستمون ميتونه تست كنه به اين شكل راحت:
ابتدا ماهواره يوتلست w3 رو رصد بكنيد .بعد از فيتاب كامل ديش.دقيقا 2 سانت پايه ديش رو در حالتي كه پشت ديش قرار داريد به سمت راست برده و سپس ميله پشت ديش رو به سمت بالا بكشيد(يعني سر ديش به سمت پايين ميره).در اين موقع اگه ماهواره سايروس در پوشش منطقه اي شما باشه.100%سيگنال نمايان ميشه.براي جهت يابي از فركانس قوي 11766h27500 استفاده كنيد.
موفق باشيد.

(با تشکر از شما دوست گرامی, تصویر قدیمی و مربوط به آرشیو بود که با تصویر پوشش جدید در پست قبل جایگزین شد) samsat

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام جناب سامست.
دوست من يك ديش يورواستار قديمي داره ولي يه چيزش برام خيلي عجيبه.آخه اين ديش بجاي اينكه بيضي باشه كاملا گرد هست و شكلش دقيقا مثل آفست ها هست.
حالا اين برام جاي سواله اين چه نوع ديشي هست؟؟و جزو چه نوع ديش هايي به حساب مياد؟يعني آفست هست؟
همچنين اين ديش با ديشهاي بيضوي آفست چه تفاوتي از نظر كاركرد و كاربرد داره؟و هدف از ساخت اين نوع ديش چي بوده؟؟
متشكرم..
:eek:k:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

دوست عزیز احتمالن دیش سی باند میباشد
سی باند معمولن گرده
ولی کی یو استاندارد بیضی میباشد دلیل به دلیل سیستم ارسال هریزنتال و ورتیکال و تقویت هر دو پلاریته و...
ضمنن دیش حتمن نباید گرد یا بیضی باشه
میتونه مثلث باشه... مربع
که نمونه های زیادی هم هست
شما هر وسیله ای که کانونش رو پیدا کنید حتی بیل کشاورزی میتوانید بجای دیش ازش استفاده کنید حتمن از این بیل عکس میزارم
بعضی دیشها حالا به خاطر منطقه کاربرد زیبایی قیمت سیگنال فرکانس طراحی خاصی دارند

به اینجا سر بزنید عکس و فیلم رو اینجا میزارم
ممنون
[h=3]فيلم مستند از ساخت و توليد ديش ايراني-جالب همه ببينيد و چند فیلم جالب دیگر...[/h]

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
بله استاد من.شما درست ميفرماييد.الزامي دركار نيست كه حتما ديش گرد باشه.ولي من خواستم بدونم اين چه ديش آفستي هست كه گرده؟؟آخه تموم آفست ها بيضوي هستن.ولي فكر كنم ديشش سي باند هم نباشه آخه سايزش 84 هست.و من در جايي خونده بودم كه حداقل سايز ديشهاي باند سي 150 سانتي هست.پس نبايد كه باند سي باشه.حالا شما نظرتون چيه؟يعني ديش باند سي هست؟
من خودم يه ديش 55 سانتي با شيشه درست كردمه و تونستم باش عربست هم بگيرم.رو بقيه جهتها تست نكردمه.ايشالله تو همين سايت در آينده نزديك عكسهاش رو ميزارم.

mahvarelover

کاربر
2010-01-14
483
609

سلام به استادان عزیز

یه سوال داشتم
میخواستم بدونم آیا این ماهواره (Astra 1H/1KR/1L/1M @ 19.2° East) در تهران قابل دریافت هست یا نه؟
و اگر هست به مرکزیت هاتبرد یا ترکست چطوری میشه دریافتش کرد؟

خیلی خیلی ممنون

kianosh14

کاربر افتخاری
2011-05-02
686
2,802

سلام به استادان عزیز

یه سوال داشتم
میخواستم بدونم آیا این ماهواره (Astra 1H/1KR/1L/1M @ 19.2° East) در تهران قابل دریافت هست یا نه؟
و اگر هست به مرکزیت هاتبرد یا ترکست چطوری میشه دریافتش کرد؟

خیلی خیلی ممنون

ASTRA 1M Europe Ku-band wide beam

عکس مربوطه هم samsat عزیز در تاپیک زیر قرار داده اند

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=34584&page=5

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
اموزش زدن سیخ و فینون اضافی روی دیش وطنی

از دوستان عزیز که روی دیشهای سایز بزرگ مثلا 100 و 110 که روشون میله و فیتون اضافی زدن لطفا با عکس توضیح بدن!!چون من مسیرهای نایل یا مثلا ترک رو با قیچی میگیرم به خاطر فاصله زیادشون از مرکز با کوچکترین بادی !! این 4 تا کانالیم که داره خش می افته !!با تشکر از همه بچه ها اگه قلقی حالت خاصی چیزی داره بنویسیر

آخرین ویرایش توسط مدیر:

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
سیگنال در کلاه

دوست عزیز احتمالن دیش سی باند میباشد سی باند معمولن گرده ولی کی یو استاندارد بیضی میباشد دلیل به دلیل سیستم ارسال هریزنتال و ورتیکال و تقویت هر دو پلاریته و... ضمنن دیش حتمن نباید گرد یا بیضی باشه میتونه مثلث باشه... مربع که نمونه های زیادی هم هست شما هر وسیله ای که کانونش رو پیدا کنید حتی بیل کشاورزی میتوانید بجای دیش ازش استفاده کنید حتمن از این بیل عکس میزارم بعضی دیشها حالا به خاطر منطقه کاربرد زیبایی قیمت سیگنال فرکانس طراحی خاصی دارند به اینجا سر بزنید عکس و فیلم رو اینجا میزارم ممنون [h=3]فيلم مستند از ساخت و توليد ديش ايراني-جالب همه ببينيد و چند فیلم جالب دیگر...[/h]
آقا آرش دستتد درد نکنه ولی تا اونجایی که ما توی حجم های هندسی خوندیم فقط بیضی و دایره هضلولوی ها دارای کانون هستند یا ترکیبی از اینها !!! دیشهای مربعی هم که به صورت لوزی قرار می گیرند دارای قوص داخلی هستند که تشکیل بیضی می ده ؟؟ حالا اگه شما از بیل کشاورزی سیگنال گرفتید من نمیدونم چطوری ولی فکر کنم اگه از کلاه سربازی!!! استفاده بشه منطقی تره تا بیل کشاورزی ؟؟ اگه عکس بگذارید ممنون می شم !!

بالا