سلام به همه دوستان
اساتید محترم من یه ریسیور آیکلاس x9595pvr دارم. میخوام کانال 3 رو برای تماشای فوتبال ها باز کنم. ولی هرکار میکنم جدول کدها باز نمیشه. من برای این کار اول وارد منو میشم و یعد روی گزینه تنظیماتstb عدد 1234 رو میزنم ولی هیچ جدولی باز نمیشه. مشکل کجاست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام
مشکلی که باهاش برخورد کردم به این ترتیب هست که اول در فرکانس یوتلست و غیره چند فرکانس گرفته می شد و قدرت و کیفیت بالای ۷۰٪ بود.
به تازگی سیگنال روبه ضعیف شدن رفت تا جایی که بعضی از فرکانس ها قطع شدن، فکر کردم کلا پخش قطع شده ولی چک کردم و متوجه شدم که از سمت فرستنده چیزی تغییر نکرده...
الان فرکانس های جدید رو هم گرفتم ولی نمی تونم دوتا از فرکانس هایی که قبلا داشتم و الان هم پخش دارند رو بگیرم.
چه کاری باید انجام بدم چون وقتی می خواهم اون فرکانس رو وارد کنم و جستجو شروع شود، سیگنال قدرت بالا هست ولی سیگنال کیفیت صفر...
آیا کسی میدونه چکار باید کرد؟ با تشکر
درودبا عرض درود و خسته نباشید.
من قبلا یوتلست را با فایندر عقربه ای تنظیم کرده بودم ولی سر ساعاتی مشخص همه کانالهای فارسیش به جز pmc میرفتند.
الان اومدم ترکمن عالم بگیرم اصلا با این فایندر هم هیچی پیدا نمیشه با اینکه تقریبا جهت درست هست(هم با توجه به دیش همسایه و هم با متر زاویه را اندازه میگیرم جهت درست هست). فقط فایندر روی تقریبا آخرین حد که میزازم صدا میده. البته انتن را که یکم چپ و راست میکنم یا پایه های ال ان بی را را کوچیک بزرگ میکنم اون درجه کم میشه. ولی بیشترین حدش هم باید ولوم را تقریبا تا آخر بچرخونم تا صدا بده. فرکانس ریسیور را هم روی 10804 H میزارم. سیگنال ریسیور هم حدود ۹۵ هست ولی کوالیتی ۰بببربر
ایا اگه ******* باشه همچین اتفاقی برای این فایندرها می افته؟البته شنیدم چون زاویش زیاده حدود ۴۷.۱ درجه پارات کمتر روش تاثیر داره.
ممنون
دست عزیز پستتان را باید در تایپک ریسیورتان بزنید تا مشخص بشه دستگاهتان چیه این تایپک مربوط به تنظیم دیشهزمانیکه آگرید از طریق usb را انجام میدم زمانیکه می پرسه آیا تمیال دارید به روز رسانی انجام شود ؟ من گزینه بله را انتخاب می کنم، سپس پیغام fail! می زنه.
علت چیه ؟