سوالات و مشکلات در رابطه با رسیورهای CubeRevo - IPBox

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

reza388

عضو جدید
2006-10-09
95
881
با سلام
دوستان ريسيور cuberevo 250 hd كيفيت تصوير هم در اسكارت و هم در hdmi پايين امده و تصوير خط خطي است چند ايميج هم تست كردم كسي ميتونه راهنمايي كنه.
ممنون

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام
دوستان ريسيور cuberevo 250 hd كيفيت تصوير هم در اسكارت و هم در hdmi پايين امده و تصوير خط خطي است چند ايميج هم تست كردم كسي ميتونه راهنمايي كنه.
ممنون

سلام دوست عزیز مهدی بهتر هست که ابتدا کابلهای ارتباطی رو چک کنین و از جنس خوب استفاده کنین.
واز ایمیجهای جدید استفاده کنید موفق باشید ..

ali10001

کاربر
2010-01-20
6
8
سلام من اخرین ورزن 13651 برای 900اچ دی نصب کردم.ولی هر کاری میکنم هاتبرد رو سرچ کنم تا 81 کانال به بعد هنگ می کنه وبعد از اینکه روی کانال اج دی ایران در عرب می رم دستگاه هنگ می کنه وباید اون رو از کلید پشت دستگاه خاموش کنم ولی دوباره می رم تو کانال ایران اچ دی هنگ می کنه و بعضی ار کانال های ماهواره یوربور9 نیز همین ط.وری میشه ووقتی می خوام کانال دستی هم بدم بعد از جند تا کانال دستی که دادم سیگنال نمیده تو هیچ یک از کانلها وباید دوباره خاموش وروشن ارپشت انجام بشه وار جلوی دستگاه اگه خاموش وروشن کنم پنون حواب میده ووباره خودش ریست می شه وباید حتما از پشت دستگاه خاموش کنم آیا اشکال از نرم افزاره یا سخت افزار از شما می خوام که ببینم مشکل چیه باتشکر

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
درود دوست عزیز رسیور شما مشکلی ندارد نرم افزار اراعه شده دارای یک سری مشکلات از قبیل هنگ کردن میباشد که با نرم افزار جدید از طرف شرکت برطرف خواهد شد من به شما پیشنهاد میکنم که از ورژن دیگری استفاده کنید

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام من اخرین ورزن 13651 برای 900اچ دی نصب کردم.ولی هر کاری میکنم هاتبرد رو سرچ کنم تا 81 کانال به بعد هنگ می کنه وبعد از اینکه روی کانال اج دی ایران در عرب می رم دستگاه هنگ می کنه وباید اون رو از کلید پشت دستگاه خاموش کنم ولی دوباره می رم تو کانال ایران اچ دی هنگ می کنه و بعضی ار کانال های ماهواره یوربور9 نیز همین ط.وری میشه ووقتی می خوام کانال دستی هم بدم بعد از جند تا کانال دستی که دادم سیگنال نمیده تو هیچ یک از کانلها وباید دوباره خاموش وروشن ارپشت انجام بشه وار جلوی دستگاه اگه خاموش وروشن کنم پنون حواب میده ووباره خودش ریست می شه وباید حتما از پشت دستگاه خاموش کنم آیا اشکال از نرم افزاره یا سخت افزار از شما می خوام که ببینم مشکل چیه باتشکر
سلام .
شما باید فایل satellites.xml رو دانلود و در var/etc/enigma2 یا پوشه etc کپی کنید سپس یکبار ایمیج رو ریستارت کنید.جهت اطمینان در تمام مسیر هایی که گفتم کپی کنید.
http://satellites-xml.eu/

http://ipbox900.dyndns.tv/release/in...dir=INDB6v006/

ali10001

کاربر
2010-01-20
6
8
سلام دوست عزیز من این روش که دادی انجام دادم ولی ریسیور درست نشد روی کانال dvb-s2 سیگنال نداره ووفتی سیگنال دستی میدم این سیگنال ها رو دستگاه کل سیگنال قطع میشه وباید دوباره خاموش وروش کنم تا دستگاه روش بشه آیا از تیونر دستگاه هست یا اگه باشه باید کل کانالها سیگنال نداشته باشه میشه راهنمایی درست کیند متشکرم

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوست عزیز من این روش که دادی انجام دادم ولی ریسیور درست نشد روی کانال dvb-s2 سیگنال نداره ووفتی سیگنال دستی میدم این سیگنال ها رو دستگاه کل سیگنال قطع میشه وباید دوباره خاموش وروش کنم تا دستگاه روش بشه آیا از تیونر دستگاه هست یا اگه باشه باید کل کانالها سیگنال نداشته باشه میشه راهنمایی درست کیند متشکرم

سلام دوست عزیز شما عزیز از لیست امروز ویو پلاس استفاده کن مشکلی نخواهی داشت..
استفاده از سوئيچ 8 به 1 و تعريف ان در ايميج انيگما 2

1.تغییرات لیست کانال ها (satellites.xml ) که دارای حهت های مورد(مثلا اون 8 جهت) نظر شما هست رو دریافت و در مسیر /etc/tuxbox قراز بدید

2.بعد در منو ریسیور به این مسیر رفته
menu -> setup -> service searching -> tuner configuration -> tuner A

در قسمت تنظیمات ( configuration mode ) گزینه advanced رو انتخاب کنید

3. قسمت های بولد زیر رو در اون منو تغییر بدید

کد:
Configuration Mode advanced
Satellite 8.0W TELECM/ATL.BIRD
LNB LNB 1
Priority Auto
LOF Universal LNB
Voltage mode Polarization
Increased voltage no
Tone mode Band
DiSEqC mode 1.1
Toneburst None
Committed DiSEqC command AA
Fast DiSEqC no
Sequence repeat no
Command order committed,uncommitted,toneburst
Uncommitted DiSEqC command Input 1
DiSEqC repeats None
کد:
Satellite 0.8W THOR2
LNB LNB 2
Priority Auto
LOF Universal LNB
Increased voltage no
Tone mode Band
DiSEqC mode 1.1
Toneburst None
Committed DiSEqC command AB
Fast DiSEqC no
Sequence repeat no
DiSEqC repeats None
کد:
Satellite 4.8E SIRIUS
LNB LNB 3
Priority Auto
LOF Universal LNB
Increased voltage no
Tone mode Band
DiSEqC mode 1.1
Toneburst None
Committed DiSEqC command BA
Fast DiSEqC no
Sequence repeat no
DiSEqC repeats None
کد:
Satellite 13.0E HOTBIRD
LNB LNB 4
Priority Auto
LOF Universal LNB
Increased voltage no
Tone mode Band
DiSEqC mode 1.1
Toneburst None
Committed DiSEqC command BB
Fast DiSEqC no
Sequence repeat no
DiSEqC repeats None
کد:
Satellite 16.0E EUTELSATW2
LNB LNB 5
Priority Auto
LOF Universal LNB
Increased voltage no
Tone mode Band
DiSEqC mode 1.1
Toneburst None
Committed DiSEqC command AA
Fast DiSEqC no
Sequence repeat no
Uncommitted DiSEqC command Input 2
DiSEqC repeats None
کد:
Satellite 19.2E ASTRA
LNB LNB 6
Priority Auto
LOF Universal LNB
Increased voltage no
Tone mode Band
DiSEqC mode 1.1
Toneburst None
Committed DiSEqC command AB
Fast DiSEqC no
Sequence repeat no
DiSEqC repeats None
کد:
Satellite 28.2E ASTRA2ABD
LNB LNB 7
Priority Auto
LOF Universal LNB
Increased voltage no
Tone mode Band
DiSEqC mode 1.1
Toneburst None
Committed DiSEqC command BA
Fast DiSEqC no
Sequence repeat no
DiSEqC repeats None
کد:
Satellite 26.0E Badr
LNB LNB 8
Priority Auto
LOF Universal LNB
Increased voltage no
Tone mode Band
DiSEqC mode 1.1
Toneburst None
Committed DiSEqC command BB
Fast DiSEqC no
Sequence repeat no
DiSEqC repeats None
البته به علت پیچیدگی زیاد در تنظیم 8 lnb وبا توجه به نوع دایسیک شما ( مثلا اگر دایسیک از نوع uncommitted + committed
باشه و با تنظیم بالا جواب نگرفتید میتونید
1. خط Command order committed,uncommitted,toneburst
رو در همه جهت ها به Command order uncommitted,committed,toneburst تبدیل کنید

.2 اگر سیگنال بلافاصله نیومد Sequence repeat yes تبدیل کنید
3."این آموزش با این مدل از دایسیک EMP Centauri 8/1 تست شده و جواب گرفته شده"

diseqc mode 1.2 استفاده میکنید باید uscals رو No انتخاب کنید
اگر از موتور دیش گردون استفاده میکنید تنظیمات در مسیز زیر است
/usr/local/share/enigma2/settings

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: reza 1200

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917

سلام دوست عزیز الان یک چیز دیگر به ذهن من امد که عرض میکنم احتمال داره دیش شما تنظيم نيست وقتي شما dvb-s2 سيگنال نداريد ديگه تو انيگما 2 كه افت سيگنال زيادم هست كه ديگه هيچي ! الان در ايميج DGS كيفيت سيگنال اين شبكه 78 درصد هستش و بدون مشكل تمام شبكه ها رو در انيگما2 دارم شما يا بايد ديشتون رو تنظيم كنيد يا بي خيال انيگما2 شوید چون واقعا باید حرفه ایی باشی ..

ببین روی سيگنالت رو شبكه hd suisse چنده .

12398 27500 H

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: reza 1200

ali10001

کاربر
2010-01-20
6
8
سلام اینجانب از موتور 3000 استفاده می کنم وقبلابنده تمام سیگنال رو از dvb-s2داشتم .به راحتی تمام فرکانس ها رو می گرفتم همین با این موتور
diseqc mode 1.2 روی ایمیج پایه سیف تیم استفاده می کردم ولی نمی دنم چرا این طوری شده نه کانال اچ دی ایران رو میگیره نه کانال های که با سیگنال dvb-s2 رو میگیره مشکل کجاست متشکرم

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام اینجانب از موتور 3000 استفاده می کنم وقبلابنده تمام سیگنال رو از dvb-s2داشتم .به راحتی تمام فرکانس ها رو می گرفتم همین با این موتور
diseqc mode 1.2 روی ایمیج پایه سیف تیم استفاده می کردم ولی نمی دنم چرا این طوری شده نه کانال اچ دی ایران رو میگیره نه کانال های که با سیگنال dvb-s2 رو میگیره مشکل کجاست متشکرم

سلام تنظيمات كارخانه ايي كن سپس از يك ايميج ديگه استفاده كن اگر مشكل بود به تعمير كار حرفه ايي مراجعه كن ..

ali10001

کاربر
2010-01-20
6
8
سلام من تنظیم تات کارخانه ای انجام دادم جند نوع ایمیج یایین تر وبالاتر ریختم کانال سوسیس اج دی رو هم میگره سیگنالش میباشدq100 L63

ali10001

کاربر
2010-01-20
6
8
فقط سیگنال dvb-s2 رونمیگیره وکانالهای مربوط به این سیگنال رو مشکل به نظر شما تیونر هست

ubb

کاربر
2010-08-06
20
12
با سلام

میخواستم بپرسم که وقتی اکانت که در cccam.cfg است میخواهم کپی کنم توسط نرم افزار dcc ورژن 1.60 به var/eta کپی نمیشه علت از چه میتونه باشه ؟ در صورتیکه فایل cccam.cfg برای بار اول کپی میشه . با تشکر از راهنمایی

habib10

کاربر
2012-07-31
18
14
این برنامه dccبه استار ست 7000 میخوره . میخوام فیلم زیرنویس کنم.اگه لطف کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام

میخواستم بپرسم که وقتی اکانت که در cccam.cfg است میخواهم کپی کنم توسط نرم افزار dcc ورژن 1.60 به var/eta کپی نمیشه علت از چه میتونه باشه ؟ در صورتیکه فایل cccam.cfg برای بار اول کپی میشه . با تشکر از راهنمایی
اینجا محل پرسش نیست اول
الان کی باید علم غیب داشته باشه دستگاه شما چه مدلی چه مارکی هست چه نرم افزاری روش نصب هست؟

این برنامه dccبه استار ست 7000 میخوره . میخوام فیلم زیرنویس کنم.اگه لطف کنید
​دستگاه شما متن بسته هست واجازه دسترسی به لینوکسش نمی ده

ubb

کاربر
2010-08-06
20
12
با سلام
دستگاه رسیور کاب ریوو 250 است ورژن 904.r13791 سیفتیم بر پایه dgs است . اقا شهرام دعوا منو نکن قلب من نازک است با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام

با سلام
دستگاه رسیور کاب ریوو 250 است ورژن 904.r13791 سیفتیم بر پایه dgs است . اقا شهرام دعوا منو نکن قلب من نازک است با تشکر
درود
پستها به تاپیک مربوطه منتقل شد
شما از آخرین ورژن برای انتقال فایل کانفیگ سی سی کم استفاده کنید بیاد داشته باشید باید حتما امولاتور سی سی کم استاد شهروز یعنی cccam1 را روی دستگاه 250 خودتون نصب کرده باشید تا این فایل براتون کارایی داشته باشه
چون هر امولاتوری با فایل کانفیگ اکانت مخصوص به خودش کار میکنه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا