سوالات و مشکلات رسیور starmax 5000 full hd

• نویسنده موضوع K.Engineer
  • تاریخ شروع

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sdsab22

کاربر
2012-05-19
11
27
اقای محسن جواب من رو در مورد مشکل no signal و استفاده از 4 جهت ندادید! استار مکس که این مشکل رو نداره!
من تصمیم گرفتم بگیرم. فقط اینا داخل کارتنش چیا داره؟ کابل HDMI و دانگل یا هاب و .... چطور؟
و دیگه اینکه از کجا میشه فهمید اکبند هست؟

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
اقای محسن جواب من رو در مورد مشکل no signal و استفاده از 4 جهت ندادید! استار مکس که این مشکل رو نداره!
من تصمیم گرفتم بگیرم. فقط اینا داخل کارتنش چیا داره؟ کابل hdmi و دانگل یا هاب و .... چطور؟
و دیگه اینکه از کجا میشه فهمید اکبند هست؟

سلام عزیز خیر مشکل سوییچ ندارد شما اخرین ورژن نرم افزاری را استفاده کنید بسیاری از مشکلات حل شده و من باگی ندیدم که اذیت کنه

کابل hdmi داره و دانگل نداره باید سی سی کم بخرید برای باز کردن کانال کارتی در مورد آکبند بودن بستگی به فروشنده داره که انصاف داشته باشه یا نه

babak10000

Banned
2012-07-07
1
1
سلام مشکل من اینه که رسیورم (starmax 5000 hd) وقتی می رم رو شبکه ای که فرکانس داره ،در جستجوی دستی قدرت سیگنال همین کانال رو صفر نشون می ده و جالب اینه که وقتی سرچ رو می زنم تمام کانالهای اون فرکانس رو پیدا می کنه ،در ضمن با آخرین نرم افزار که 19 june است آپگرید هم کردم ریست فکتوری هم کردم و مجددا" کانالها رو جستجو کردم، ولی بازم همین طوره و روی فرکانس دستی سیگنال نداره،به نظر شما مشکل از کجاست؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

amino3000

کاربر
2010-02-10
41
106
45
بخشید یه سوال داشتم ایا این دستگاه قابلیت سه بعدی داره کسی با ان تست کرده کیفیت ان چطوره ممنون می شم اگه به این سوال پاسخ بدهید

• Like

farzad.

کاربر
2007-06-29
57
152
با سلام
خواستم دستگاه رو با لودر آبگرید کنم ولی پیغام های زیر رو میده و به مرحله بعد نمیره!از سالم بودن کابل مطمئن هستم.ضمنا از کابل آبگرید استرانگ 4622استفاده مکنم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
untitled1.jpguntitled.jpg

2009-05-15
0
28,977
با سلام
خواستم دستگاه رو با لودر آبگرید کنم ولی پیغام های زیر رو میده و به مرحله بعد نمیره!از سالم بودن کابل مطمئن هستم.ضمنا از کابل آبگرید استرانگ 4622استفاده مکنم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
مشاهده فایل‌پیوست 66628مشاهده فایل‌پیوست 66629
باسلام دوست عزیز.اگه بالودرمشکل داری بوسیله فلش ممو.ری انتقال بده:
آموزش آپگرید استار مکس 5000 اچدي از طریق usb

پچ را دانلود كرد و از حالت فشرده در مي آوريم و فقط پچ رو بدون اينكه داخل پوشه اي باشه داخل صفحه اول فلش ميريزيم بعد فلش را به دستگاه متصل مي كنيم.
حالا وارد منو شده
وارد منوي TOOLS( ابزارها) شده
بر روي گزينه (ارتقا به وسيله يو اس بي) اكي ميكنيم

سطر اول مد نوسازي را برروي گزينهmaincode مي گذاريم (با دكمه هاي چپ و راست ولوم مي توانيد مد نو سازي را تغيير بديد)
تذكر:
(اگر در مد نو سازي گزينه maincode را انتخاب بكنيم بعد از آپگريد ليست كانال ها پاك نمي شود اما اگر گزينه allcode+bootloaderانتخاب بكنيد بعد از آپگريد دستگاه تمام كانال ها پاك مي شود و دوباره بايد كانال يابي بكنيد كه بنظر من هنگ ريسيورتون كمتر ميشه)
سطر دوم فايل آپگريد مشخص مي شود و مي توانيد نام فايل را ببينيد كه همون نرم افزاريست كه داخل فلش ريختين
سطرسوم بر روي شروع كليك ميكنيد تا دستگاه آپگريد شود بعد از پايان يافتن عمليات آپگريد منتظر بمانيد تا دستگاه خودش اتوماتيك ريستارت شود

farzad.

کاربر
2007-06-29
57
152
با سلام وتشکر
این روش رو بلد هستم ولی میخواستم بدونم علت این که با لودر آپگرید نمیشه چیه ضمنا تو بعضی موارد شنیدم که آپگرید با لودر بهتر از آپگرید با usbهستش

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با سلام
با تشکر

با سلام.
دوست گرامی در تصویری که شما قرار دادید پیغام خطای نشان داده شده مربوط به انتخاب اشتباه شماره پورت سریال هستش.
opening serial port is failed.
از سالم بودن کابل و انتخاب صحیح شماره پورت سریال مطمئن بشید و مجدد با لودر امتحان کنید.

بارانی

کاربر
2012-01-31
46
112
سلام دوستان من هنگام واردکردم سرورهای سی سی کم وخروج ازبخش آیپی ستینگ با پیغام زیرمواجه میشم.اگه ممکنه بگیدمشکل ازکجاست؟

پیوست‌ها

• Like

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام دوستان من هنگام واردکردم سرورهای سی سی کم وخروج ازبخش آیپی ستینگ با پیغام زیرمواجه میشم.اگه ممکنه بگیدمشکل ازکجاست؟
سلام شما تنظیمات ipsetting را دستکاری نکنید فقط گزینه را روی on بزارید تا رسیور خودش ایپی بگیره

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام عیرضاجان.یعنی وقتی گذاشتم روحالت روشن صبرکنم تا آیپی بگیره؟

سلام شما به نظرم یک بار ریست کن و تنظیمات ایپی ستینگ را از نو انجام بده فقط گزینه سی سی کم را فعال کن و گزینه dhcp را on کن کاری دیگری انجام نده چون امکان داره ایپی را عوض کنی

بارانی

کاربر
2012-01-31
46
112
علیرضا جان ممنون ازراهنمائی شما .من اول یکبارتنظیم کارخانه ای رسسیور روبزنم بعدبوسیله نرم افزار نوت پد سرورها روکانفینگ کنم.بعدفقط واردآیپی ستینگ بشم و گزینه سی سی کم روفعال وگزینه اول روonکنم؟نمیخاد دوقسمت سرورهاوارشم وتوقسمت لاگین پائین واردشم؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1 person

mostafamim

کاربر
2008-03-23
102
517
با سلام بنده به تازگی این رسیور برای یکی از آشنا ها خریدم
منتها یک مشکلی که هست اون بنده خدا تلویزیون معمولی سامسونگ دارند
و ورودی hdmi ندارند
و به ناچار از کابل سوزنی استفاده شد
وقتی رو فرکانس اچ دی مثل 11881 استانی میرم تصویر با تاخیر میاد اما هیچ صدایی وجود نداره؟؟؟
آیا را ه حلی هست که صدا وتصویر رو برای کانال های اچ دی داشته باشیم بر روی تلویزیرون؟؟؟؟
ولی بر روی کانال های sd هیچ مشکلی وجود نداره و صدا و تصویر درست هست

• Like

mostafamim

کاربر
2008-03-23
102
517
در ضمن با استفاده کابل تبدیل hdmi به سوزنی مشکل حل نمیشه؟؟؟؟
یعنی
ورودی رسیور hdmi
ورودی تلویزیزون کابل سوزنی سه سر

• Like

EHSAN+2

کاربر
2012-03-15
0
23
من این رسیور رو دارم و از کابل سوزنی و تلویزیون قدیمی استفاده میکنم همچین مشکلی ندارم شما پچ آخر رو نصب و ریست فکتوری و کانال یابی مجدد

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
مشکل با سویچ

با سلام دوستان من حدود 2 ماه پیش یه 5000فول گرفتم وصل کردم تا حالا که درست ودرمون کارمیکرد امروز با سویچ بستم دیگه کارنکرد بدون سویچ کارمیکنه
توی همون مدار با استار ست و استرانگ جواب میده از هر 5 تا نرم افزار داخل سایت هم استفاده کردم نشد بدون سویچ داره کارمیکنه
دوستان یک راهنمایی کنند باید بره تعمیرگاه ؟ و کدوم قطعه اش معیوب شده ؟

با تشکر

EHSAN+2

کاربر
2012-03-15
0
23
با سلام دوستان من حدود 2 ماه پیش یه 5000فول گرفتم وصل کردم تا حالا که درست ودرمون کارمیکرد امروز با سویچ بستم دیگه کارنکرد بدون سویچ کارمیکنه
توی همون مدار با استار ست و استرانگ جواب میده از هر 5 تا نرم افزار داخل سایت هم استفاده کردم نشد بدون سویچ داره کارمیکنه
دوستان یک راهنمایی کنند باید بره تعمیرگاه ؟ و کدوم قطعه اش معیوب شده ؟

با تشکر
مسیرها رو یکی یکی مستقیم بزن و کانال یابی کن بعد سوییچر رو نصب کن درست میشه اگه پچ آخر رو نصب کردی حتما ریست فکتوری کن و از بک آپ استفاده نکن من همچین مشکلی داشتم و با این کارها و تعویض سوییچر مشکلم حل شد

amino3000

کاربر
2010-02-10
41
106
45
ایا کسی با این دستگاه کانال سه بعدی نگاه کرده ایا این قابلیت رو به خوبی ساپورت مکند ممنون

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا