اقای محسن جواب من رو در مورد مشکل no signal و استفاده از 4 جهت ندادید! استار مکس که این مشکل رو نداره!
من تصمیم گرفتم بگیرم. فقط اینا داخل کارتنش چیا داره؟ کابل hdmi و دانگل یا هاب و .... چطور؟
و دیگه اینکه از کجا میشه فهمید اکبند هست؟
باسلام دوست عزیز.اگه بالودرمشکل داری بوسیله فلش ممو.ری انتقال بده:با سلام
خواستم دستگاه رو با لودر آبگرید کنم ولی پیغام های زیر رو میده و به مرحله بعد نمیره!از سالم بودن کابل مطمئن هستم.ضمنا از کابل آبگرید استرانگ 4622استفاده مکنم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
مشاهده فایلپیوست 66628مشاهده فایلپیوست 66629
با سلام
خواستم دستگاه رو با لودر آبگرید کنم ولی پیغام های زیر رو میده و به مرحله بعد نمیره!از سالم بودن کابل مطمئن هستم.ضمنا از کابل آبگرید استرانگ 4622استفاده مکنم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
سلام شما تنظیمات ipsetting را دستکاری نکنید فقط گزینه را روی on بزارید تا رسیور خودش ایپی بگیرهسلام دوستان من هنگام واردکردم سرورهای سی سی کم وخروج ازبخش آیپی ستینگ با پیغام زیرمواجه میشم.اگه ممکنه بگیدمشکل ازکجاست؟
سلام عیرضاجان.یعنی وقتی گذاشتم روحالت روشن صبرکنم تا آیپی بگیره؟
مسیرها رو یکی یکی مستقیم بزن و کانال یابی کن بعد سوییچر رو نصب کن درست میشه اگه پچ آخر رو نصب کردی حتما ریست فکتوری کن و از بک آپ استفاده نکن من همچین مشکلی داشتم و با این کارها و تعویض سوییچر مشکلم حل شدبا سلام دوستان من حدود 2 ماه پیش یه 5000فول گرفتم وصل کردم تا حالا که درست ودرمون کارمیکرد امروز با سویچ بستم دیگه کارنکرد بدون سویچ کارمیکنه
توی همون مدار با استار ست و استرانگ جواب میده از هر 5 تا نرم افزار داخل سایت هم استفاده کردم نشد بدون سویچ داره کارمیکنه
دوستان یک راهنمایی کنند باید بره تعمیرگاه ؟ و کدوم قطعه اش معیوب شده ؟
با تشکر