سوالات و مشکلات شما در مورد انواع سيستم هاي کدگذاري dcw - nagra - seca - biss - viaccess و...

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
من اين كار را هر زمان كه كد ارائه مي شد انجام مي دادم ولي باز نميشد

:sadwalk:​

علت اين هست که کدهاي اين کانال خيلي زود ميسوزند و معمولا زماني هم که در فروم هاي ايراني ارائه مشوند خيلي دير شده . احتمالا کليد سوخته بوده. کليد هاي فعال با روشي که گفتم باز ميشود:eek:k:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سپاس از شما دوست عزیز . این نرم افزار رو میشه با usb هم انتقال داد یا فقط از طریق کابل امکانش هست؟

با usb به راحتي انتقال دهيد بدون نياز به هيچ کار ديگري کانالهايي که گفتيد باز خواهند شد .

sasan_a2009

کاربر
2009-09-08
4
4
علت اين هست که کدهاي اين کانال خيلي زود ميسوزند و معمولا زماني هم که در فروم هاي ايراني ارائه مشوند خيلي دير شده . احتمالا کليد سوخته بوده. کليد هاي فعال با روشي که گفتم باز ميشود:eek:k:

خيلي ممنون
سوال آخر من اين كليد ها رو از كجا مي شه سريعا قبل از اينكه بسوزن تهيه كرد

erfan138721

کاربر
2010-07-28
11
10
با سلام اگه امکان داره نحوه شیرینگ با hv 9797 xs رو کامل توضیح دهید واینکه آیا ارزش داره اکانت تهییه کنم یعنی کانالها موقع باز شدن با این دستگاه فریز ندارن و آیا این دستگاه شیرینگ ccam رو بهتر ساپورت میکنه یا newcam.

با تشکر

calaway

کاربر
2010-03-13
21
14
35
با سلام خدمت اساتید من برای باز شدن پکیج primafila کدهای negravision را به صورت دستی وارد کردم اما هیچ کدوم از کانال های پکیج باز نشد مشکل از کجاست؟hivion 9696 xpvr

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
hivion 9696xpvr دارم و میخوام کدهای ccw & dcw واردش کنم

با سلام خدمت اساتید من برای باز شدن پکیج primafila کدهای negravision را به صورت دستی وارد کردم اما هیچ کدوم از کانال های پکیج باز نشد مشکل از کجاست؟hivion 9696 xpvr

با درود

سوال اول شما به بخش برنامه هاي آموزشي آيکلاس در سايت مراجعه کنيد کد هاي dcw بايد در قسمت biss اين رسيورها وارد شوند. اما در مورد آن سيستم ناگرا که براي کانالهاي prima fila گفتيد!!

دوست عزيز آن کاربر از روي نا آگاهي کد اشتباه و اطلاعات غلط در آن قسمت گذاشته بود که حذفش کردم . اين پکيج هنوز هک نشده و حتي با شرينگ اينترنتي هم به سختي قابل دريافت. سيستم کد گذاري videoguard که مورد استفاده اين کانالها هست بعد از سالها هنوز هک نشده و بسيار قدرتمند.

gog2000

کاربر
2008-06-18
10
26
برای وارد کردن کدهای biss باید حتما از نرم افزار استفاده کرد؟؟؟؟ و یا با انداختن فایل key.bin داخل فلش و اتصال به رسیور هم میشه این کار را کارد و نیازی به کامپیوتر و نرم افزار نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تفاوت این دو روش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تعدادی کد biss در این تایپیک و تایپیک های دیگه پیدا کردم چطور می تونم انها را به یک فایل key.bin تبدیل و به داخل رسیور بریزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون وارد کردن تک تک انها خیلی مشکله

در ضمن رسیور من استار مکس 1*1 است

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917

برای وارد کردن کدهای biss باید حتما از نرم افزار استفاده کرد؟؟؟؟ و یا با انداختن فایل key.bin داخل فلش و اتصال به رسیور هم میشه این کار را کارد و نیازی به کامپیوتر و نرم افزار نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تفاوت این دو روش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تعدادی کد biss در این تایپیک و تایپیک های دیگه پیدا کردم چطور می تونم انها را به یک فایل key.bin تبدیل و به داخل رسیور بریزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون وارد کردن تک تک انها خیلی مشکله

در ضمن رسیور من استار مکس 1*1 است

با درود

حتما نيازي نيست با نرم افزار انتقال دهيد بصورت دستي هم بسيار راحت ميتوانيد وارد کنيد . هيچ تفاوتي بين انتقال سافتکم با کابل يا فلش مموري نيست. راحت ترين راه براي شما استفاده از سافتکم next 2000 superplus براي اين رسيور هست. در بخش سوپرمکس نکست موجود است پس از دانلود از حالت زيپ خارج کرده و يا با لودر يا با usb انتقال دهيد.

calaway

کاربر
2010-03-13
21
14
35
با درود

سوال اول شما به بخش برنامه هاي آموزشي آيکلاس در سايت مراجعه کنيد کد هاي dcw بايد در قسمت biss اين رسيورها وارد شوند. اما در مورد آن سيستم ناگرا که براي کانالهاي prima fila گفتيد!!

دوست عزيز آن کاربر از روي نا آگاهي کد اشتباه و اطلاعات غلط در آن قسمت گذاشته بود که حذفش کردم . اين پکيج هنوز هک نشده و حتي با شرينگ اينترنتي هم به سختي قابل دريافت. سيستم کد گذاري videoguard که مورد استفاده اين کانالها هست بعد از سالها هنوز هک نشده و بسيار قدرتمند.
با سلام خدمت دوست عزیز همونطور که امر فرمودید به قسمت آموزشی هایوین مراجعه کردم ولی چیزی دست گیرم نشد از شما خواهش می کنم بازم در مورد این کدها منو راهنمایی کنید به تشکر

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام خدمت دوست عزیز همونطور که امر فرمودید به قسمت آموزشی هایوین مراجعه کردم ولی چیزی دست گیرم نشد از شما خواهش می کنم بازم در مورد این کدها منو راهنمایی کنید به تشکر

در بخش برنامه هاي آموزشي آيکلاس بطور کامل مطلب را قرار دادم ميتوانيد استفاده کنيد
.:s13:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام کد negravision2 چیه؟hivion 9696

nagra2 از جمله سيستم هاي کد گذاري هست که الان کاملا هک شده قبلا پکيج polsat هاتبرد از اين سيستم استفاده ميکرد ولي الان کمتر کانالي در حال استفاده از اين سيستم ميباشد فقط digi tv هست که ظاهرا در ايران قابل دريافت نيست.nagra2 الان به nagra3 ارتقا پيدا کرده که ايمن تر هست. ولي باز گفته ميشود که اين سيستم هم هک شده!!!

کاربران عزيز توجه کنيد لطفا در مورد رسيورها اينجا سوال نپرسيد و در بخش خودش مطرح کنيد تا جواب بگيريد اينجا فقط در مورد سيستم هاي کد گذاري و کدها اگر مشکلي هست مطرح شود.

آخرین ویرایش:

calaway

کاربر
2010-03-13
21
14
35
با سلام کلیدهای ثابت cw که اعلام شده بود را به صورت:کد 16رقمی-06-0500 وارد کردم و در خط بعدی از 0510 استفاده کردم اما کانال RTVi باز نشد آیا اشتباه وارد کردم ؟یا مشگل از جای دیگس؟

reza_026

کاربر
2010-08-01
1
0
34
دردد بر دوستان من کدهای بیس رو رو سوپرمکس 9200 cxt s به صورت دستی زدم اما کانالها رو 5 ثانیه باز میکنه بعد میبنده و به همین روال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
Seca
Ident: 0030
Dec: 000 048

Update 05.08.2010

Key0C: 3B 18 F5 67 1A A9 CB 9D <--- August (Active 28/07/2010)
Decimal: 059 024 245 103 026 169 203 157

با سلام خدمت اساتید گرامی اقا ایوب و Tiesto.sat عزیز. من هنوز با وارد کردن کدهای سکا مشکل دارم. بطور مثال الان در کدهای بالا جلوی key0C تعداد کدها 16 عدد میباشد اما در جلوی Decimal تعداد 24 کد وجود داره. اینها رو به چه صورت باید وارد کنیم؟ و منظور از decimal چیه؟

بالا