سوالات و مشکلات عمومی کاربران بخش VuPlus

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام ببخشید منظورم نحوه اضافه کردن یک جهت به لیست ماهواره هاست مثلا nss6 در لیست ماهواره ها نیست می خوام اضافه کنم و اسم واسش بزارم و سوال بعدی بعضی از فرکانس ها رو سرچ میکنم میزنه که اضافه شد save میکنه ولی به لیست همان جهت اضافه نمیشه ممنون از پاسخ گویی شما

سلام دوستان همه چیز را امده کرده طلب می کنید اموزش در بخش هست .

روش اضافه کردن ماهواره هایی که در لیست دریم نیستند

آنهایی که از روش usuals برای دریافت سیگنال استقاده می کنند می دانند که فقظ با دادن فرکانس مشکل حل نمیشود و باید حتما آن ماهواره در لیست باشد و برای من ماهواره intelsat 902 در 62 درجه وجود نداشت و با intelsat های دیگر هم قابل دریافت نبود به همین خاطر بدنبال روش اضافه کردن آن در سایت های فارسی گشتم اما چیزی نیافتم تا اینکه در منابع انگلیسی به سایت لینک جدید http://satellites-xml.eu/http://www.dreamboxat.org/forum/redirector.php?url=http://satellites-xml.eu/?gen&1266588628 برخورد کردم و توانستم لیست دریم خود را کامل کنم .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zimax45

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سوال در پیغام خصوصی که دیگر جواب نمی دهم .
من رسيور سلو دارم ميخوام شبكه سوم رو باز كنم؟

سلام

شما ابتدا باید سافتکم را در پوشه usr/keys بریزید و بعد امولاتور mgcamd را استارت کنید

برای پنل انلاین باید اول دکمه سبز و بعد زرد را بزنید و اولین گزینه را انتخاب بکن

diktator

کاربر
2010-11-09
12
9
سلام
ببخشید که این همه سوال می پرسم .
این لیست کانال های مخصوص دیشگردان را من دانلود کردم ولی نمیدونم چطوری باید وارد کنم و ایا می توانم چهار تا از جهت های ان لیست رو نصب کنم اگه میشه چه طوری ؟
ممنون از راهنمایی هایی که کردید .

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام
ببخشید که این همه سوال می پرسم .
این لیست کانال های مخصوص دیشگردان را من دانلود کردم ولی نمیدونم چطوری باید وارد کنم و ایا می توانم چهار تا از جهت های ان لیست رو نصب کنم اگه میشه چه طوری ؟
ممنون از راهنمایی هایی که کردید .

سلام
نحوه تنظیمات و کار با برنامه DREAMBOX Edit

*پس از باز کردن برنامه گزینه Tools را بزنید و options را انتخاب کنید.
*صفحه ای به نام dreambox edit optionsبرای شما باز میشود.در بالای صفحه گزینه profiles را انتخاب کنید.
*در کادر Ip address of dreambox آی پی ریسیور را بنویسید.
*و در 2 کادر Username on dreambox و Password on dreambox به ترتیب یوزر نیم و پسورد دریم را وارد کنید. سپس گزینه save را بزنید.
*حالا در صفحه اصلی برنامه گزینه FTP را انتخاب کنید. ودر قسمت Local Directory محل ذخیره کانال ها بر روی کامپیوتر را مشخص کنید و گزینه Receive files from dreambox را بزنید تا کانال ها به برنامه منتقل شود.
*حالا هر تغییری که میخواهید بر روی کانال ها از جمله (حذف.قفل.انتقال.جابجایی.و...) انجام دهید.این کار بسیار ساده هست با کلیک راست بر روی هر کدام از کانال ها انتخاب های مختلفی برای شما دیده میشود.
*سپس یک بار گزینه save موجود در صفحه اصلی برنامه را بزنید تا تغییرات ذخیره شود.
*در آخر کار گزینه FTP موجود در صفحه اصلی برنامه را بزنید و گزینه Send files to dreambox را انتخاب کنید تا کانال ها به دستگاه منتقل شود.
* حتما گزینه Reload settings on Dreambox را بزنید.(تا تغییرات در لیست کانال ها ایجاد شود).
موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: diktator

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
ليست كانالهاي آماده شده رو چه
جوري روي ايميج بلك هول بريزم دستگام سلو هست؟؟
سلام عزیز پست بالا زده دیگه پیغام نزنید دوستان.

اول برو تو همون دي سي سي و آيپي دستگاهت رسيورت رو بخون ( با هر بار كانكت شدن به اينترنت ممكنه تغيير كنه ) بعد عين همون ايپي رو برو توي برنامه Dreambox edit و تو قسمت option . همون قسمت بالاي option ايپي دستگاه رو زده كه احتمالا اشتبتاه هست. آيپي دستگاه رو اونجا وارد كن و save كن . حالا از خود برنامه برو روي ايكوني كه نوشته Ftp و از اونجا ميتوني ليست كانال ها رو دريافت و يا به رسيور انتقال بدي.واسه دفعه هاي بعد هم همين كار رو بكن چون بالا ذكر كردم كه آيپي رسيور با هر بار وصل شدن به اينترنت ممكنه تغيير كنه
موفق باشيد

• Like

diktator

کاربر
2010-11-09
12
9
write protect

با سلام
تشکر ار کمکهایی که کردید .
به یه مشکل برخوردم که هر کاری میکنم درست نمیشه !
داشتم با رسیور برنامه ای را ضبط میکردم که هنوز ظرفیت فلش تمام نشده بود قطع شد و من فلش را از دستگاه دراوردم بعد که به کامپیوتر وصل کردم (فلش) با ارورر write protect مواجه شدم .
حالا دو سه روزه که اینترنت را زیر روی کردم ولی هیچ کدام از روش های گفته شده جواب نمیده .!
تو سایت www.transcendusa.com هم که رفتم هرچی که به نظرم بدرد بخور بود دانلود کردم ولی چه فایده درست نمیشه که نمیشه !
حالا ممکنه رسیور هم ویروسی شده باشه ؟
یه مشکلی هم با پلاگین subtitle player v3.2 دارم هر از گاهی هنگ میکنه و یه صفحه سبز مییاد که تا 10 ثانیه دیگه stb شما ریست میشه ؟
و چطوری میتونم این فلش را دوباره زنده کنم ایا پلاگینی هست که روی رسیور بریزم و با رسیور فرمت کنمش ؟

آخرین ویرایش:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام
تشکر ار کمکهایی که کردید .
به یه مشکل برخوردم که هر کاری میکنم درست نمیشه !
داشتم با رسیور برنامه ای را ضبط میکردم که هنوز ظرفیت فلش تمام نشده بود قطع شد و من فلش را از دستگاه دراوردم بعد که به کامپیوتر وصل کردم (فلش) با ارورر write protect مواجه شدم .
حالا دو سه روزه که اینترنت را زیر روی کردم ولی هیچ کدام از روش های گفته شده جواب نمیده .!
تو سایت www.transcendusa.com هم که رفتم هرچی که به نظرم بدرد بخور بود دانلود کردم ولی چه فایده درست نمیشه که نمیشه !
حالا ممکنه رسیور هم ویروسی شده باشه ؟
یه مشکلی هم با پلاگین subtitle player v3.2 دارم هر از گاهی هنگ میکنه و یه صفحه سبز مییاد که تا 10 ثانیه دیگه stb شما ریست میشه ؟
و چطوری میتونم این فلش را دوباره زنده کنم ایا پلاگینی هست که روی رسیور بریزم و با رسیور فرمت کنمش ؟

سلام

شما فرمت usb را لینوکسی کنید اگر درست نشد با یکusb دیگر امتحان کنید

پلاگین زیر نویس این مشکلات را داره کرش ممکنه از سرعت اینترنت شما باشه شما بهتره از نسخه استفاده کنید
#1 در ضمن بهتره در قسمت saw به اندازه 256 مگ را انتخاب و فعال کنید با اینکار کرش ریسیور کم میشود

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=45092&p=219170#post219170

آخرین ویرایش:
  • Like

talei

کاربر
2010-01-28
25
38
35
سلام دوستان من تنظيمات ظبط رو مثل اموزش انجام دادم اما بعد از يك دقيقه ضبط كردن رسيور نوشت فلش پر شده است وديگه هم ظبط نكرد حالا هر بار كه وارد منوميشم ميام بيرون يه صفحه سبز مياد ورسيور هنگ ميكنه ومياد روي اولين كانالي كه تونستم يك دقيقه ازش ضبط كنم اگه كسي بتونه يه ادم اماتور رو راهنمايي كنه كه بفهمه خيلي ممنون ميشم واقعا كار با اين رسيور سخته بعضي وقتا از خريدش پشيمون ميشم

x-ray

کاربر
2011-04-22
6
4
سلام

ببخشید چجوری می شه از طریق خود رسیور سولو کانالهای هر ماهواره را در دسته های دلخواه ذخیره نمود و ویرایش کرد.

با تشکر

tario

کاربر
2011-04-12
1
0
icon1.png

سلام

ببخشیداگر امکان دارد پیکونهای مسیر عرب ست یا همان بدر 26 درجه را بگذارید خواهشمندم که به روز باشد
با تشکر

talei

کاربر
2010-01-28
25
38
35
سلام دوستان من تنظيمات ظبط رو مثل اموزش انجام دادم اما بعد از يك دقيقه ضبط كردن رسيور نوشت فلش پر شده است وديگه هم ظبط نكرد حالا هر بار كه وارد منوميشم ميام بيرون يه صفحه سبز مياد ورسيور هنگ ميكنه ومياد روي اولين كانالي كه تونستم يك دقيقه ازش ضبط كنم اگه كسي بتونه يه ادم اماتور رو راهنمايي كنه كه بفهمه خيلي ممنون ميشم واقعا كار با اين رسيور سخته بعضي وقتا از خريدش پشيمون ميشم

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام

ببخشید چجوری می شه از طریق خود رسیور سولو کانالهای هر ماهواره را در دسته های دلخواه ذخیره نمود و ویرایش کرد.

با تشکر

icon1.png

سلام

ببخشیداگر امکان دارد پیکونهای مسیر عرب ست یا همان بدر 26 درجه را بگذارید خواهشمندم که به روز باشد
با تشکر

سلام دوستان اصلا اموزش های مربوط را نمی خوانید به بخش اموزشهای زیر بروید همه چیز اطلاع پیدا خواهید کرد در ضمن همه اموزش ویو پلاس وسلو یکی هست مگر در سری برنامه خاص .

انجمن: برنامه های آموزشی

http://1.irantks.biz/forumdisplay.php?f=801

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: x-ray

diktator

کاربر
2010-11-09
12
9
- پلاگین قدرتمند GP2 DVB time setting که با داشتن سه سرور قدرتمند شما همیشه دارای ساعت و تاریخ صحیح خواهید بود و ربطی هم به کانال و مسیر نداره و جالیه که دقیقا در زمان اعلام شده خودش ساعت سیستم را یک ساعت جلو برد

من هرکجا که گشتم این پلاگین را پیدا نکردم اگه لطف کنید توی سایت بگزارید ممنون می شم .
چون الان ساعت رسور 18:31 را نشان میدهد !

diktator

کاربر
2010-11-09
12
9
- پلاگین قدرتمند GP2 DVB time setting که با داشتن سه سرور قدرتمند شما همیشه دارای ساعت و تاریخ صحیح خواهید بود و ربطی هم به کانال و مسیر نداره و جالیه که دقیقا در زمان اعلام شده خودش ساعت سیستم را یک ساعت جلو برد

من هرکجا که گشتم این پلاگین را پیدا نکردم اگه لطف کنید توی سایت بگزارید ممنون می شم .
چون الان ساعت رسور 18:31 را نشان میدهد !

خودم پیدا کردم مرسی
http://70.38.51.58/index.php?action...l.ipk.zip&directory=Receiver/Dreambox/Plugins

x-ray

کاربر
2011-04-22
6
4

سلام دوستان اصلا اموزش های مربوط را نمی خوانید به بخش اموزشهای زیر بروید همه چیز اطلاع پیدا خواهید کرد در ضمن همه اموزش ویو پلاس وسلو یکی هست مگر در سری برنامه خاص .

انجمن: برنامه های آموزشی

http://1.irantks.biz/forumdisplay.php?f=801

سلام

ببخشید من تاپیک مورد نظر را ندیدم ،من با استفاده از bouquet کانالها را انتقال می دم ولی بعد از سرچ کانالهای هر ماهواره لیست کانالهای اتتقال داده شده و همچنین نشده ماهواره قبلی پاک می شوند هر چند پیغام no را در پاسخ به پاک شدن کانالها می دهم..

البته ببخشید من کمی تازه کارم..

x-ray

کاربر
2011-04-22
6
4
سلام

ببخشید من تاپیک مورد نظر را ندیدم ،من با استفاده از bouquet کانالها را انتقال می دم ولی بعد از سرچ کانالهای هر ماهواره لیست کانالهای اتتقال داده شده و همچنین نشده ماهواره قبلی پاک می شوند هر چند پیغام no را در پاسخ به پاک شدن کانالها می دهم..

البته ببخشید من کمی تازه کارم..

سلام

ببخشید من یک مشکل بزرگ دیگه هم دارم واون اینه که چرا ماهواره پیدا شده در موتور ذخیره نمی شود،به عبارتی من هر بار که با advance ماهواره مورد نظر را پیدا می کنم باید برگردم و advance را به single برگردانم وگرنه در همان حالت advance اگر سرچ کنم دیش شروع به چرخش می کند ،این شناساندن ماهواره و ذخیره ان به موتور دیش در سولو چطوریه که نخوام در هر سرچ advance را به single تغییر بدم..

لطفا کسی کمک کند..

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام

ببخشید من یک مشکل بزرگ دیگه هم دارم واون اینه که چرا ماهواره پیدا شده در موتور ذخیره نمی شود،به عبارتی من هر بار که با advance ماهواره مورد نظر را پیدا می کنم باید برگردم و advance را به single برگردانم وگرنه در همان حالت advance اگر سرچ کنم دیش شروع به چرخش می کند ،این شناساندن ماهواره و ذخیره ان به موتور دیش در سولو چطوریه که نخوام در هر سرچ advance را به single تغییر بدم..

لطفا کسی کمک کند..

سلام دوست عزيز .بعد از انتقال لیست کانالهای اماده لیست قبلی پاک میشه شما بهتره از این لیست استفاده کنید #7

ليست اخري موفق باشي ..

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=43446&p=220740#post220740

talei

کاربر
2010-01-28
25
38
35
افاي toghrol2002 خواهشا جواب ما رو هم بده تو پست اولي ممنونت ميشم

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام

با تشکر

برای دسته بندی لیست کانالها با خود ریسیور باید ابتدا دکمه بالا رو فشار بدید وقتی لیست کانالها اومد دکمه منو رو بزنید و از اونجا درست کنید
موضوع: اموزش ادیت کانالها و ساخت لیست و جابجایی کانالها در انیگما 2

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=43499&pagenumber=

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا