vahid 6630
معاونت انجمن
- 2010-07-29
- 4,405
- 17,775
- 40
سلام خسته نباشید رسیور 9900 دارم مشکل داره چراغ قرمزش روشنه ولی بالا نمیاد فلش هم .زدم خوب نشد راهنمای کنید
اگر با فایل کار خانه نشد
بدید به تعمیرکار
سلام خسته نباشید رسیور 9900 دارم مشکل داره چراغ قرمزش روشنه ولی بالا نمیاد فلش هم .زدم خوب نشد راهنمای کنید
فایل ریکاوری دستگاه 9900WIFI HD PVR 1- نرم افزار rom.binرا دانلود کنید. 2- یک فلش مموری را بصورت fat32 فرمت کنید و فایل را داخل ان بریزید 3- فلش مموری را به ریسیور خاموش بزنید 4- کنترل را به سمت دستگاه گرفته و دکمه قرمز (دکمه F1) روی کنترل دستگاه را نگه دارید (ول نکنید) و همزمان برق دستگاه را روشن کنید. دکمه خاموش و روشن نه ... دکمه قرمز که رویش F1 نوشته روی صفحه تلویزیون عملیات اپگرید را خواهید دید. متوجه میشوید که به چه صورت براحتی می توان دستگاه را ریکاوری کرد
با سلام و عرض تشکر و خسته نباشید ، متاسفانه پس از نصب (و حتی انجام ریست فکتوری) مشکل تعویض اتفاقی کانالها بر طرف نشد ، لطفا راهنمایی بفرمایید.
با سلام و عرض تشکر و خسته نباشید ، متاسفانه پس از نصب (و حتی انجام ریست فکتوری) مشکل تعویض اتفاقی کانالها بر طرف نشد ، لطفا راهنمایی بفرمایید.
چرا تو قسمت dish setup نمیتونم تیونر 2 را انتخاب کنم ؟
گزینه انتخاب تیونر غیر فعال شده
سلام چرا کانالهای 9900خود به خود دور میزنن
با سلام
لودر 9900 وای فای فقط فایل با پسوند sgnرا شناسایی میکند.راه حل چیست؟
دروددرود
دوستان دستگاه ایکلاس 9900 وای فای به دستم رسیده که روشن می شود ولی لود نمی شود صفحه نمایش lood می آید و دیگه تو این تصویر باقی می ماند روی دستگاه شماره می زند
با لودر نرم افزار را انتقال دادم ولی بازم همینطور است
مشکلش چی می تونه باشه؟؟؟