skysat2010
کاربر
- 2010-10-02
- 44
- 42
با سلام من يك رسيور 4902 دارم در موقع ظبط كردن پيغاك نبودن فلش را در دستگاه مي دهد در صورتي كه دستگاه فلش را خوانده است
با سلام من يك رسيور 4902 دارم در موقع ظبط كردن پيغاك نبودن فلش را در دستگاه مي دهد در صورتي كه دستگاه فلش را خوانده است
ایا میشه از 4902 بک اپ سی سی کم گرفت
عزیز همچین مشکلی این رسیور ندارد به نظر من کابل سویچ مشکل دارد چون اگر هم چین مشکلی بود برای همه اتفاق می افتاد سعی کنید کابل سوییچ را جدید بندازیدسلام دوستان من 4902 دارم ولی با قسمت سوییچ مشکل دارم منظورم اینکه وقتی از هاتبرد میرم رو بدر عرب دیگه سیگنال نمیده یا میرم رو یوتل ست فارسی1 نمیگیره چندبارم سوییچ عوض کردم ولی باز افاقه نکرد موندم چیکار کنم آخرین پچم ریختم خلاصه قاطی داره راستش پشیمونم که چرا 4622 رو فروختم .
سلام دوستان من 4902 دارم ولی با قسمت سوییچ مشکل دارم منظورم اینکه وقتی از هاتبرد میرم رو بدر عرب دیگه سیگنال نمیده یا میرم رو یوتل ست فارسی1 نمیگیره چندبارم سوییچ عوض کردم ولی باز افاقه نکرد موندم چیکار کنم آخرین پچم ریختم خلاصه قاطی داره راستش پشیمونم که چرا 4622 رو فروختم .
ایا میشه از 4902 بک اپ سی سی کم گرفت
درود عزیز من هم چین مشکلی با این دستگاه نداشتم و نه دیدم به نظرم دوستان دیگر هم که سویچ دارند اعلام کنند اگر برای همه این مشکل باشد یعنی نرم افزار ایراد دارد اگر نه من به شما راه حل دادمدوستان سلام من فقط میتونم بگم که 4902 یعنی کمرشکن آقایون این شرکت استرانگ یا چین برای ما ایرانیها دستگاه خوب نمیزنن.بگذریم مشکل من با این دستگاه دقیقا بهتون میگم که چیه من سه تا مسیر دارم هاتبرد-بدر-یوتلست 3 وقتیکه این سه تا مسیر رو به تنظیمات سوییچ معرفی میکنم همه چیز حله بعدش میزنم جستجوی اتوماتیک کانالهارو پیدا میکنه ولی وقتی از شبکه 3ایران اسلامی میرم رو pmc دیگه سیگنال نداریم ولی وقتی از یوتلست میرم رو اروپا یا بلعکس،دیگه مشکلی نیست ولی با بدر مشکل داره حتی اومدمو تک به تک وصل کردم اول ایران اسلامی رو گرفتم مثلا شبه دو بعد وقتی کابل رو میکنم و کابل اروپا رو میزنم شبه دو تبدیل میشه به یه شبکه خارجی یعنی با یه فرکانس دوتا شبکه خلاصه من گیج شدم کابلمم مس کرمان صادراتی هستش النبی هم اچ دی هستش سویچم عوض کردم قابدار گرفتمحتی مشکل هنگ رکورد به کنار حالا شما بگین مشکل از چیه؟
--------------------درود عزیز من هم چین مشکلی با این دستگاه نداشتم و نه دیدم به نظرم دوستان دیگر هم که سویچ دارند اعلام کنند اگر برای همه این مشکل باشد یعنی نرم افزار ایراد دارد اگر نه من به شما راه حل دادم
سلام به دوستان
رسیور 4902 دارم تاکنون دوبار اکانت تست گرفتم ولی موفق نشدم .تمام عملیات روی رسیور و کانفینگ را
انجام دادم ولی نشد دوستانی که این مدل رسیور دارند لطفا زحمت کشیده مرحله به مرحله عملیات را
شرح دهند قبلا سپاسکزارم
دوست عزیز اول از هر چیز آخرین پج را به رسیور تزریق کنید سپس مودول module را به دستگاه بزنید یک بار ریست کنید و 6969 را بزنید تا فعال شود بعدش کابل لن را وصل کن و به قسمت option sss می روی و روشن میکنی و برای اطمینان خاطر برای اینترنت به قسمت ip setting و مطمعن می شوی که روشن است بعد روی کانال کارتی دوبار 6969 را بزن وقتی که اوکی شد 8281 را میزنی تا سرورلیست بیاد و اکانتی را که خریدی در قسمت اول در address و قسمت بعد هم پروتوکل را میزنی موفق باشی عزیز.سلام دوست عزیز
گفتم تمام عملیات روی رسیور و کانفینگ را
انجام دادم ولی نشد یکجای کار گیر داره دوستانی که این مدل رسیور دارند میدانندبخاطر همین خواستم زحمت کشیده مرحله به مرحله عملیات را
شرح دهند تا شاید مشگل حل شود. کسی میگفت 4902 ازاین نظرمشگل دارد بهرحال منتظرراهنمایی دوستان هستم درضمن adslبا سرعت256 دارم
مودم asus
با تشکر و پوزش اززحمت