سوالات و مشکلات مربوط سری جدیدو قدیم استرانگ(4620ii وغیره) در این تایپک مطرح کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ALIRK

کاربر
2006-10-04
30
44
با درود به همه عزیزان
به منظور پاکسازی پستهای قدیمی این تاپیک باز شد وپست های قبلی حذف شدند.

1. ذکر مدل دقیق رسیور الزامی می باشد .
2. فقط به صورت فونت فارسی تایپ نمایید .
3. توجه داشته باشید فقط مشکلات رسیورهای استرانگ مدل 4620ii ,4820ii وغیره را در این تایپک مطرح نمایید در غیر اینصورت پست مربوطه حذف خواهد شد .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

شعبانيان

کاربر
2006-12-24
23
74
باسلام خواهشمندم كد مادر استرانگ مدل 4450را اگر كسي دارد درسايت بگزارد متشكرم كد هاي 0325—0735—0235—1361 جواب نميدهد

roa1

کاربر
2008-06-25
20
26
با سلام و درود 0 دستگاه 4610 معمولی را بنده ا شتباها پچ 4610 دو ریخته ام بنابراین مشکل پیداکرده وبصورت چهارخط شده
و بالا نمی آید 0 اگر کسی برنامه ای قدیمی از 4610 معمولی دارد برایم بگذارید وگرنه مجبورم فلش را عوض بکنم که اینروش
اصلا نمی صرفد0

1345am

کاربر
2006-10-24
3
3
رسیورمنsrt-4620است موقع پچ کردن انتقال برنامه خیلی طول می کشد حدود نیم ساعت
قبلا چهار دقیقه بیشتر طول نمیکشید.در بعضی مواقع مو قع کانکت انتقال برنامه اغاز نمیشود
لطفا دوستان کمک کنند ایا اشکال از رسیور است یا کامپیوتر مشکلی دارد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام دوستان من یک استرانگ 4620تو دارم که صدایش ضعیف است اگر کسی تجربه ای در این مورد دارد کمک کند ممنون؟

این مشکل معمولا از سخت افزار و مربوط به ای سی صدا
مشکلات سخت افزاری مربوط به این تاپیک نیست به بخش تعمیرات سخت افزاری رسیورهای استرانگ مراجه کنید

rw1345

کاربر
2007-03-09
43
32
مشکل اپگرد با کولدیسک . 4620 ایکس رو با کولدیسک اپگرد میکنم یک مشکل پیش می اید که رسیور کانال های فرکانس11747 وبعضی فرکانس های دیگر را به صورت شطرنجی یا قطع وصل نشان می دهد یا فرکانس درصدش بالا است اما تصویر شطرنجی می باشد . این مشکل قبل از اپگرد نبوده . نرم افزارهای مختلف رو هم امتحان کردم چند تا رسیور رو در مکانهای مختلف همین مشکل رو دارد فایلها رو روی یه کولدیسک دیگر هم چنین مشکلی پیش می اید همان فایل رو از طریق کامپیوتر امتحان کردم مشکلی نداشت مشکل اصلی این است که ایراد به وجود امده رو با اپگرد با کامپیوتر مشکل حل نمی شود حتی با ریختن بوت لطفا راهنماییم فرمایید​

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
مشکل اپگرد با کولدیسک . 4620 ایکس رو با کولدیسک اپگرد میکنم یک مشکل پیش می اید که رسیور کانال های فرکانس11747 وبعضی فرکانس های دیگر را به صورت شطرنجی یا قطع وصل نشان می دهد یا فرکانس درصدش بالا است اما تصویر شطرنجی می باشد . این مشکل قبل از اپگرد نبوده . نرم افزارهای مختلف رو هم امتحان کردم چند تا رسیور رو در مکانهای مختلف همین مشکل رو دارد فایلها رو روی یه کولدیسک دیگر هم چنین مشکلی پیش می اید همان فایل رو از طریق کامپیوتر امتحان کردم مشکلی نداشت مشکل اصلی این است که ایراد به وجود امده رو با اپگرد با کامپیوتر مشکل حل نمی شود حتی با ریختن بوت لطفا راهنماییم فرمایید​

دوست عزیز ای سی فلش باید مجدد پروگرام شود نه توسط فایلهای آپدیت باید از فایل فلش استفاده کنید

عابد

کاربر
2008-12-28
2
2
دوست عزیز قبل از هر گونه اقدامی سیمی که از LNBبه رسیور وصل می شود را تعویز کن 100% درست میشه
چون از من هم همین مشکل را داشت.:eek:ky:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: nedalex

hamed222

کاربر
2008-09-27
2
2
مهم!!!!!!!!!!!!!!

سلام دوستان

بعضی رسیورهای استارست با آپگریت کردن بعضی کانالهای ***s رو باز میکنه .می خواستم بدونم رسیورهای استرانگ حداقل سری x به بالا این قابلیت داره یا نه؟(رسیور من 4620x هست)
چون من قبلا استارست150 قدیمی داشتم آپگریت که کردم بعضی کانالهارو باز می کرد
مثلا free x tv یا dream tv یا.... یعنی 4620x از150 استارست هم پایین تر!!!!!!!!!؟
یعنی باز برگردم به رسیورهای جدید سری x استارست؟؟؟؟؟؟

آیا رسیورهای سری x استرانگ از نظر ساپورت نرم افزاری و بازگشایی بعضی کانالهای کارتی از سری x استارست بهتره؟ راهنمایی کنید لطفا
ممنون

• Like

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام دوستان

بعضی رسیورهای استارست با آپگریت کردن بعضی کانالهای ***s رو باز میکنه .می خواستم بدونم رسیورهای استرانگ حداقل سری x به بالا این قابلیت داره یا نه؟(رسیور من 4620x هست)
چون من قبلا استارست150 قدیمی داشتم آپگریت که کردم بعضی کانالهارو باز می کرد
مثلا free x tv یا dream tv یا.... یعنی 4620x از150 استارست هم پایین تر!!!!!!!!!؟
یعنی باز برگردم به رسیورهای جدید سری x استارست؟؟؟؟؟؟

آیا رسیورهای سری x استرانگ از نظر ساپورت نرم افزاری و بازگشایی بعضی کانالهای کارتی از سری x استارست بهتره؟ راهنمایی کنید لطفا
ممنون
دوست عزیز فعلا هیچ یک از رسیورهای استارست با نرم افزار کانالهای که شما می خواهید باز نمی کند بعضی مواقع با استفاده از سافتکم های روز این کانالها قابل دریافت و می توانید برای استرانگ هم استفاده کنید ساپورت رسیورهای سری x استرانگ با استارست هیچ تفاوتی ندارد اما در حال حاضر بدلیل باز نشدن کانالهای کارتی نرم افزار جدید ارائه نمی شود

hamed222

کاربر
2008-09-27
2
2
سلام
اگه می شه در مورد مسترکد رسیور برام کمی توضیح بدین که چیه و به چه دردی می خوره. من اطلاعی ندارم.(4620x )

ممنون میشم.

• Like

janjankhatoon

کاربر
2009-05-28
1
1
50
سلام . رسیورمن از نوع قدیمی 4610ii که در حال حاضر کار نمی کنه و روی یک کانال قفل کرده و مرتب خاموش و روشن می شه لطفا راهنمای بفرمایید . البته من یک پچ کارخانه روش ریختم اما درست نشد. ممنون

• Like

as2005

کاربر
2009-04-28
10
13
54
سئوال

دوستان عزیز : آیا استرانگ فایل sdx داره ؟؟ (برای به روز کردن لیست ماهواره و لیست فرکانس ) اگه داره لطفآ آخرین فایل و نحوه وارد کردن در استرانگ 6422xii

ostaad

کاربر
2009-06-21
3
2
41
با سلام و خسته نباشيد ؛
مدل رسيوري که دارم 4610ii هست و از چند روز قبل ، يه دفعه برق دستگاه رفت و دستگاه روشن نشد . بعدش ده بيست بار به برق زدم ودر اوردم تا دستگاه دوباره روشن شد و هربار که رسيور رو از برق در ميارم ، وقتي دوباره به برق وصل ميشه ، جلوي دستگاه چهار خط نشون ميده و ده باري بايد به برق وصل کنم و در بيارم تا دوباره درست بشه .
مي خواستم ببينم مشکلش چيه و چطور بايد درستش کرد .
ممنون ميشم جواب بديد.

ostaad

کاربر
2009-06-21
3
2
41
با سلام و خسته نباشید ؛
من رسیور 4622xii خریدم و هنوز با هیچ پچی آپگرید نکردم.
روی کانال کارتی که میرم و دکمه ی 6969 رو میزنم ، هیچ عملی انجام نمیشه.
می خواستم ببینم باید پچ ریخته بشه تا دکمه ی 6969 عمل بکنه؟
اگه باید پچ بریزم ، آخرین پچ مربوط به رسیور 4622xii کدوم پچ هست و این پچ چه کانال هایی رو تو جهت های ترکست و هاتبرد و نیلست باز می کنه ؟
( کلا چه چیزهایی رو باید از طریق فلش -usb- تو دستگاه بریزم تا آپگرید بشه؟)
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید .

amir174

کاربر
2008-01-17
42
37
سلام یه 4620 معمولی دارم چهار خط شده چکار کنم طریقه جیتک این مدل رو میخواستم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا