سوالات و مشکلات مربوط سری جدیدو قدیم استرانگ(4620ii وغیره) در این تایپک مطرح کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Daniel Mix

کاربر
2011-03-21
2
1
تذکر:
دوست گرامی شما وقت کردید هرچی دلتون خواست در بخش مشکلات نرم افزاری استرانگ بپرسید!
این مسایل که مطرح کردید چه ربطی به رسیور استرانگ دارد؟
اگر به نصب وارد هستید انتن هاوسیم کشی وسوییچر را چک کنید اگر نه هم از نصاب کمک بگیرید.
بقیه مطالبی که نوشتید هم ربطی به این بخش ندارد

مرسی دوست عزیز.

برای سوال دوم تاپیک مناسبی پیدا نکردم برای همین هم اینجا نوشتم. لطفا به تاپیک مناسب انتقال بدید تا جواب بگیرم.

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
سلام و سال نو مبارک
پچ اصلی srt 4610 ii رو خواستم اگه لطف کنید ممنون میشم.
پچ 2006 که اولش عبارت (مش حتقدر تغمض عینک ) رو میزنه دارم چیزی غیراز اونو میخوام!

این دسگاه قبلا یه پچ جالب تر داشت که اولش عباراتی عربی نداشت همونو از کجا باید گیر بیارم.

با اون پچ ریست که میکردم همه چی به حالت اولیه برمیگشت اما این پچ فقط شبکه ها پاک میشه.

خواهشا" کمک کنید.

دوستان منتظر بمونم یا نه؟
امیدی هست اون پچ اولیه رو پیدا کنم
اینم بگم که یه 4620 دیدم که پچ نمونه ای داشت طوری که امولاتورم داشت و میشد کد دستی بدی.

منتظر جواباتون هستم

بدرود

لطفا" بنده رو راهنمایی بفرمائید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام و سال نو مبارک
پچ 2006 که اولش عبارت (مش حتقدر تغمض عینک ) رو میزنه دارم چیزی غیراز اونو میخوام!

این دسگاه قبلا یه پچ جالب تر داشت که اولش عباراتی عربی نداشت همونو از کجا باید گیر بیارم.

با اون پچ ریست که میکردم همه چی به حالت اولیه برمیگشت اما این پچ فقط شبکه ها پاک میشه.

خواهشا" کمک کنید.

اینم بگم که یه 4620 دیدم که پچ نمونه ای داشت طوری که امولاتورم داشت و میشد کد دستی بدی.

منتظر جواباتون هستم

بدرود

سلام تمام برنامه ها واموزشها در بخش هست عزیز .

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام و سال نو مبارک

خواهشا" کمک کنید.

منتظر جواباتون هستم

بدرود

سلام اگر منظور شما پچ اورجينال را مي خواهي خدمت شما گل .

تمامي پچهاي اورجينال وپچ ابگريد خدمت شما .

پیوست‌ها

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mapmap

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
سلام اگر منظور شما پچ اورجينال را مي خواهي خدمت شما گل .
تمامي پچهاي اورجينال وپچ ابگريد خدمت شما .

ضمن تشکر از جناب مهدی خان طغرل
این پچها رو امتحان میکنم و اگه خدا بخواد نتیجه اش رو اعلام میکنم.
آخه با پچ روتانا وقتی فاکتوری ریست میکنم فقط شبکه ها پاک میشن و همه تنظیما سرجای خودشون هستن- البته چنتا مشکل ریز دیگه هم هست
امیدوارم این نرم افزارها همونایی باشن که میخوام

مجددا" سپاسگذارم
با پی بردن به چگونگی حل مشکلات کاری؛تو این سایت؛احساس دین به دوستان زحمت کشم تو این سایت میکنم- امیدوارم بتونم جبران کنم.

بدرود

sasan26

کاربر
2011-04-17
3
1
باعرض سلام ایا استرانگ 4400قابلیت دادن کد دستی رادارد واگر ندارد چطور میشود شبکه 3 جهت بدر یا شبکه pgدر سایروس رابازکرد

sasan26

کاربر
2011-04-17
3
1
باعرض سلام طغرل جان ایا باید پچ دستگاه راعوض کنم یا کلا دستگاه من(استرانگ 4400) قابل دادن کدهای بیس نیست واگر با تعویض پچ دستگاه قابل کد دهی میشود لطفا در مورد تعویض پچ این نوع دستگاه من را راهنمایی کن باتشکر

آخرین ویرایش توسط مدیر:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
باعرض سلام طغرل جان جواب نمی دهد کد6969 رادوبار میزنم اما صفحه ای نمی اید ایا باید پچ دستگاه راعوض کنم یا کلا دستگاه من(استرانگ 4400) قابل دادن کدهای بیس نیست واگر با تعویض پچ دستگاه قابل کد دهی میشود لطفا در مورد تعویض پچ این نوع دستگاه من را راهنمایی کن باتشکر

سلام عزیز امروز من هم گیج شدهم فکر کردم اعلام کردی 4900 دوست خوبم رسیور شما از رعده خارج شده وهیچ برنامه یا کدی ندارد بفکر رسیور جدیدباش موفق باشی .

JING3LKHAN

کاربر
2010-05-20
7
15
37
ولی شکایاتی از جانب یوزر مبنی بر اینکه دستگاه ها سیگنال دهی ندارند.بنده دستگاه را تست کردم و مشاهده کردم که مثلا manoto1 را به راحتی دریافت ولی 2 را نمیگیرد و به همین صورت مثل باقی کانالها که با خاموش کردن دستگاه به مدت ده دقیقه خوب شده و مجددا به این صورت ضعف سیگنال میدهد.و خود بنده هم بادستگاه همین مشکل را دارم..این مشکل در 9 دستگاه نو دیده شد و موردی هم پس از 9 ماه تماس گرفته و این مورد را گزاررش کرده. همه دستگاهها اصل بوده که از روی برد و بدنه قابل تشخیص است.پچ داده شده نیز پچ قدیمی و جدید بوده و در تعدادی از دستگاهها نیز پچی داده نشده (پچ خود دستگاه)پس خواهشن دلیل را پچ نفرمایید.لطفا اگر نماینده استرانگ در این سایت حضور دارند رسیدگی فرمایند چون استرانگ با شکستی عجیب مواجه خواهند شد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
ولی شکایاتی از جانب یوزر مبنی بر اینکه دستگاه ها سیگنال دهی ندارند.بنده دستگاه را تست کردم و مشاهده کردم که مثلا manoto1 را به راحتی دریافت ولی 2 را نمیگیرد و به همین صورت مثل باقی کانالها که با خاموش کردن دستگاه به مدت ده دقیقه خوب شده و مجددا به این صورت ضعف سیگنال میدهد.و خود بنده هم بادستگاه همین مشکل را دارم..این مشکل در 9 دستگاه نو دیده شد و موردی هم پس از 9 ماه تماس گرفته و این مورد را گزاررش کرده. همه دستگاهها اصل بوده که از روی برد و بدنه قابل تشخیص است.پچ داده شده نیز پچ قدیمی و جدید بوده و در تعدادی از دستگاهها نیز پچی داده نشده (پچ خود دستگاه)پس خواهشن دلیل را پچ نفرمایید.لطفا اگر نماینده استرانگ در این سایت حضور دارند رسیدگی فرمایند چون استرانگ با شکستی عجیب مواجه خواهند شد

سلام عزيز اگر مشكل خازن وتينور نباشه . حتما دستگاه تقلبي هست شما يكبار ريست فاكتوري كن سپس فايل اورجينال يا بوت را بزن ودر اخر اخرين پچ مربوطه را بريز ببين مشكل داري يا نه .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: lilion

shahrokh6727

کاربر
2007-04-15
19
22
باسلام به شما دوستان واساتید گرامی به خصوص اقای علی رسیورلطفاطریقه ساخت کابل فلش برای 4620رادارم ممنون

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام به شما دوستان واساتید گرامی به خصوص اقای علی رسیورلطفاطریقه ساخت کابل فلش برای 4620رادارم ممنون

تذکر:
کلیه توضیحات برای ساختن کابل جیتگ وفایل های لازم در سایت هست وبخش مربوطه قابل استفاده برای کاربران ویژه هست
اینجا نباید غیر از در خواستهای غیر تعمیراتی چیزی مطرح بشود

nabi2005

کاربر
2007-10-19
5
3
سلام دوستان صدای ولوم 4902hdنسبت به 4622xpvr خیلی کم است . و در قسمت (بلند اسکان) تمامی فرکانس ها را نمیتونه جستجو کند خیلی زمان میبره......4622خیلی بهتر وکامل جستجو می کند . من ازمدیر بخش استرانگ میخواهم این مشکل را برطرف کند

talei

کاربر
2010-01-28
25
38
35
سلام دو تا رسيور استرانگ 4622xii داريم كه به فاصله كمتر از يه روز بعد از چهار پنج ماه هر دوتاشون ديگه سيگنال ندادن يكسره كه وصل ميكنم سيگنال دارن اما به سوييچ كه وصل ميكنم نه تنها در صورتي سوييچ رو قبول ميكنن كه بين سيم اصلي و سوييچ فايندر بذاريم خيلي عجيبه ميخوام بدونم كس ديگه اي هم همچين مشكل عجيبي رو داشته يا نه ضمنا با دستگاههاي ديگه هم امتحان كردم همه با سوييچ كار كردن ممنون از دوستان

talei

کاربر
2010-01-28
25
38
35
سلام دو تا رسيور استرانگ 4622xii داريم كه به فاصله كمتر از يه روز بعد از چهار پنج ماه هر دوتاشون ديگه سيگنال ندادن يكسره كه وصل ميكنم سيگنال دارن اما به سوييچ كه وصل ميكنم نه تنها در صورتي سوييچ رو قبول ميكنن كه بين سيم اصلي و سوييچ فايندر بذاريم خيلي عجيبه ميخوام بدونم كس ديگه اي هم همچين مشكل عجيبي رو داشته يا نه ضمنا با دستگاههاي ديگه هم امتحان كردم همه با سوييچ كار كردن ممنون از دوستان

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
درود عزیز یک بار ریست کلی کنید یعنی تنظیمات کارخانه برگردانید و آخرین پج را تزریق کنید و باز هم ریست کنید یک نکته هم اینکه سوییچ و سیم های وصل شده به سوییچ را چک کن میتواند خراب شده باشد بارها من این مشکلات را دیدم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا