سوال:حل مشکل بهم ریختن کانال ها بعد از ویرایش با نرم افزار CHANNELEditoق

mostafamim

کاربر
2008-03-23
102
517
با سلام
من مدتی یک مشکلی برام پیش اومده

کانالهای رسیور رو وقتی با CHANNELSTBEditor و با pc ادیت کردم و مجدد به رسیور تزریق کردم رسیور در منوی تلوزیون تغییر رنگ و حالت ساه سفید بخودش می گیره و از حالت معمولی وشفاف خودش در میاد

با انواع CHANNELSTBEditor و با ورژن های مختلف امتحان کردم اما هیچ فایده نداشت

رسیور رو چند بار ریست فاکتوری و دوباره سرچ کردم پچ های مختلف تزریق کردم هیچ فایده ای نداشت

لطفا اگه کسی از این مشکل باخبره یا تجربشو داره راهنماییم کنه چون دستی واقعا اذیت کنندست برا آپدیت این گونه دستگاه ها

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
با سلام

کانالهای رسیور رو وقتی با CHANNELSTBEditor و با pc ادیت کردم و مجدد به رسیور تزریق کردم رسیور در منوی تلوزیون تغییر رنگ و حالت ساه سفید بخودش می گیره و از حالت معمولی وشفاف خودش در میاد

رسیور رو چند بار ریست فاکتوری و دوباره سرچ کردم پچ های مختلف تزریق کردم هیچ فایده ای نداشت

لطفا اگه کسی از این مشکل باخبره یا تجربشو داره راهنماییم کنه چون دستی واقعا اذیت کنندست برا آپدیت این گونه دستگاه ها

درود شما بعد از انتقال نرم افزار یک بار ریست کنید و کانال ها را با هیچ برنامه ای ادیت نکنید و کانال های خود را از نو سرچ کنید نتیجه را اعلام کنید

hamid2346

کاربر
2008-10-01
97
427
با سلام

با اپگرید مشکلش حل میشه قبلا با این موضوع برخوردکردم

بالا