باسلام.اول منوروبزن.بعدنصب-بعدبروروی گزینه آخریوسالس ستاپ.مثلابرابوشهردربالالنگوید طول51شرق میزاریم وگزینه پایین لاتیود29شمال.بعدبه نصب برووروی گزینه یوسالس بزاردرآخرین گزینه .به همین راحتی.قبلش فقط طول وعرض جغرافیایی شهرت روپیداکن.لطفا روش تنظیم منو 95 برای گردون را توضیح دهید.
هر کاری میکنم دیش نمیگرده،با این دستگاه کار نکردم.
با تشکر
باسلام دوست عزیز.نگاه کن چندماهواره بادیش گردان درشهرشمادریافت میشه.مثلا دربوشهر20ماهواره ای که دریافت میشه روهمه روی یوسالس گذاشتم.سعی کن ازیه فرکانس قوی ابتدابرای رفتن گردون روجهت مختلف انتخاب کنی .یایه لیست کانال برای دیش گردان توسایت گذاشته بافلش به رسیورانتقال بده راحتره.ولی مطمئن باش دیش گردون درست نصب شده باشه وتومدارباشه.با تشکر
برای پیدا کردن ماهوارها باید چیکار کرد؟
باسلام دوست عزیز.بایدبفهمی موتورگردان بوسیله دستی تک تک جهتهابهش معرفی شده وبوسیله موتورکه دراین صورت دکمه منوروبزن وبروتونصب .گزینه آخرموتورروازحالت یوسالس دربیاروروی گزینه دایسکوپ1.2بذار.من همین حالا امتحان کردم اگرموتورخودم که بوسیله یوسالس تنظیم شده بزارروی دایسکوپ نمیچرخه.ازپچ آخری رسیور2.3استفاده کن وآپگرید.سعی کن طول وعرض روهم گردش کنی مثلا50.84است بذار51.بوسیله دکمه های زیرموتورچک کن ببین چپ وراست موتورمیچرخه وهنگ نکرده.با تشکر دوست عزیز:s13::dast:
مشخصات رو وارد کردم ولی دیش تکون نخورد.
آیا خودش اتومات باید ماهواره پیدا کنه؟
اگه جواب مثبت پس چرا حرکت نکرد؟اگه منفی چطور باید تنظیم کرد؟
دیش کاملا در مدار هست چون با یک دستگاه دیگه کار میکرد ولی باx95 نه.
خوده موتور رو هم ریست کردم.
سلامسلام
میخواستم بپرسم چطوری میتونم Star Sat X95 usb رو با دیش موتور دار گردون تنظیم کنم ؟
الان یه جوری تنظیمش کردم هم هاتبرد رو دارم و هم بَدر حالا میخام سایروس ( آسترا 4 ) رو هم اضافه کنم چطوری باید تنظیم کنم
هاتبرد که وصل کردم اومد
توی بدvر هم رفتم یوسالس وارد کردم اون درجه رو بعد LNB 2 گذاشتم اونم کیفیت داد
اما سایروس رو هر کاری میکنم
4.8
یا 5.0
شرقی میزارم اصلا کیفیت نمیده
نمیدونم چرا
هاتبرد که وصل کردم اومد
توی بدvر هم رفتم یوسالس وارد کردم اون درجه رو بعد LNB 2 گذاشتم اونم کیفیت داد
اما سایروس رو هر کاری میکنم
4.8
یا 5.0