سوختن کارت dvb

amin750

کاربر
2009-07-01
3
5
آقایون اینطوری تایپیک نزنید کارتم سوخت یعنی چه دقیقا بگید چی شده ؟
90 درصد مشکلاتی که شما ها دارید مربوط به عدم نبود ولتا|ژ تغذیه یا اتصالی آن است اونهم بخاطر اینکه یک پاور درست حسابی رو سیستم نمیگذارید
بیشتر مشکلات شما خرابی ولتاژهای تیونر میباشد
مثلا شما که اسکای استار 3 دارید مشکل کارتتون چیه؟آیا سیگنال نمیده؟
شما که سیگنالتون ضعیف و قوی میشه یک حرارت باید به آیسی تیونر بدید به احتمال کم هم agcتیونر مشکل پیدا میکنه
دقیقا اشکالتون رو بفرمایید و ولتاژها رو هم بگید
اصلا سيگنال نداره(روي هيچ شبكه اي)
يه كارت ديگه اوردم با همون مارك دقيقا عين هم.اون سيگنال ميده كار هم ميكنه!!!

میکروباکس

کاربر
2009-07-08
42
48
34
سلام من یه کارت ویژن پلاس دارم همه مراحل انجام میشه حتی کامپیوتر اون رو میشناسه نصب هم میشه هر وقت هم وارد پروگ دی وی بی میشم و خارج میشم صدای قطع و وصل شدن رله اون میاد اما موقع سرچ کانال سیگنال نمیده دیش و تمام وسایلم هم سالم هس خواهشمندم راهنمایی کنید همه جور امتحنی هم کردم به خودم هم میگم اگه کارتم سوخته باشه چرا نصب میشه کسی نمیخواد جواب ما رو بده

ali282

کاربر
2008-01-19
19
30
جناب امین ولتاژ خروجی تیونر رو اندازه گیری کنید باید 13و18 رو بدهد روی کنالهای مختلف باید ولتاژ عوض شود روی افقی 18ولت و عمودی 13یا 14و نتیجه رو اعلام کنید

جناب میکروباکس وقتی قسمت گیرنده شما خراب شه تمام این مراحل انجام میشه شما هم این تستهای گفته شده رو انجام دهید

amin750

کاربر
2009-07-01
3
5
چطوري بايد ولتاژ رو اندازه گيري كنم؟
بايد كارت رو سيستم نصب باشه بعد اندازه گيري كنم؟

mmt1120

کاربر
2009-10-07
2
4
40
سلام
خسته نباشید من یک کارت ویژن پلاس دارم که تا حالا دوبار سوخته هر بار به علت اتصالی سیم ال ان بی یک قطعه دو پایه که کاملا سیاه و مشخصاتی نداره و اندازش کمی کوچکتر از خازن 220 میکرو فارد هست و کنار اون قرار داره حالا که سوخته وپلاستیکش آب شده زیرش کاملا سیم پیچی شده (شبیه سیم پیچ ولی اندازه خازن) هر بار با یک قطعه از یک کارت سوخته دیگه عوضش کردم و درست شده این دفعه کارت سوخته گیرم نیومده میخواستم بدون این قطعه اسمش چیه و مشخصاتش چی هست آیا توی بازار گیر میاد در کارت ویژن پلاس قرمز با اسم l6 مشخص شده
متشکرم

mmt1120

کاربر
2009-10-07
2
4
40
سلام
خسته نباشید من یک کارت ویژن پلاس دارم که تا حالا دوبار سوخته هر بار به علت اتصالی سیم ال ان بی یک قطعه دو پایه که کاملا سیاه و مشخصاتی نداره و اندازش کمی کوچکتر از خازن 220 میکرو فارد هست و کنار اون قرار داره حالا که سوخته وپلاستیکش آب شده زیرش کاملا سیم پیچی شده (شبیه سیم پیچ ولی اندازه خازن) هر بار با یک قطعه از یک کارت سوخته دیگه عوضش کردم و درست شده این دفعه کارت سوخته گیرم نیومده میخواستم بدون این قطعه اسمش چیه و مشخصاتش چی هست آیا توی بازار گیر میاد در کارت ویژن پلاس قرمز با اسم l6 مشخص شده
متشکرم
دوباره سلام من یک عکس از این قطعه میزارم اگه کسی مشخصاتشو میدونه لطفا اعلام کنه بازم ممنون

پیوست‌ها

• 6.5 کیلوبایت بازدیدها: 117

adele392

کاربر
2010-08-14
7
8
14
سلام
خسته نباشین
ببخشید بنده کارت دی وی بی اسکای استار usb hd دارم که برق آسمونی بهش خورده کارته موقعی که به سیستم وصل میشه صدا میده که می خواد وصل بشه بعد ارور می ده یکی از دستگاههاش مشکل داره چراغش هم روشن می شه بنده احتمال می دم که از icش باشه
وقتی که می خوام از طریق deivce نصب کنم نصب هم میشه بعد یه علامت زرد رنگ کنارش میاد موقعی که دوباره می خوام نصبش کنم این پیغام رو می ده یعنی ادامه چند بار هم نصب کردم این دستگاه نمی تواند شروع شود. (کد 10) راستی چراغش هم فقط قرمز روشن میشه که سبز هم مال سیم هست ممنون می شم زودتر جوابم رو بدین
یه دنیا ممنون
میشه شما یه راهنمایی ام کنید من باید چه کار کنم درست می شه یا نه ممنون از شما

آخرین ویرایش:

میهن

کاربر
2014-07-25
12
40
با درود
آخه اینجوری که نمیشه پی به عیب برد . شما فقط فرمودید برد صدا میده . تازه صدا از کجا میاد را نفرمودید
تازه بهتر بود از برد یک عکس قرار میدادید
در مجموع اگر تعمیر کار هستید دست به کار شوید اول ببینید این صدا از کجاست از خازن است از ... ؟
از لحاظ ظاهری برد را بررسی کنید
آی سی ها و .... را از لحاظ گرما بیش از حد بررسی کنید
کار را بهتر است از تغذیه برق و ورودی آنتن شروع کنید و خازن ها و قطعات مسیر را چک کنید ولتاژ ها را نیز بررسی کنید
موفق باشید

آخرین ویرایش:

adele392

کاربر
2010-08-14
7
8
14
کارت دی وی بی اسکای استار یو اس بی اچ دی

20140820_000925.jpgs1056476 1).jpg

سلام و خسته نباشید دوباره
این هم دوتا عکس گذاشتم هر کاری کردم درست نشد عکسی که گرفتم می بینید چراغش روشن هست گرفتم عکسی که آداپتورش بهش وصله، بعد منظورم صدا هم می ده موقعی هست که یو اس بی رو به سیستم وصل و قطع می کنم صدای قطع و وصلش می یاد ولی درست نمیشناسه می نویسه یه جاییش مشکل داره کارته، خوب من چه کار کنم درست بشه لطفا راهنماییم کنید کجا ببرمش جایی سراغ ندارین ممنون می شم که راهکاری رو نشونم بدین دمتون گرم خواهشا زود جواب بدین

آخرین ویرایش:

adele392

کاربر
2010-08-14
7
8
14
ببخشید باز هم مزاحم شدم خوب یکی جواب مار رو نمی ده من باید چی کار کنم اگه کلامی چیزی هست بگین دیگه ممنون می شم جواب من و بدین

abady

عضو فعال
2012-02-27
94
287
با سلام.....دوست عزیز هنگامی که روشن هست از نظر دمایی قطعات را بررسی کن ببین قطعه ای زیاد از حد گرم نمیشه..........با تشکر

adele392

کاربر
2010-08-14
7
8
14
خسته نباشید من خودم کلا چک کردم گفتم از ic ش هست بردم پیش دو نفر دیگه که تعمیرکار بودن نه به صورت حرفه ای یکیشون که می گه نمی دونم مشکل چیه او یکی هم چک کرد نظرش مثل خودم بود میگه از ic ش هست که تو ایران گیر نمی یاد من حالا ic ش و از کجا گیر بیارم خواهشا جوابتون زوتر بدین ممنون می شم زیاد هم مزاحمتون شدم به بزرگی خودتون منو ببخشید از سایت خوبتون هم تشکر می کنم

بالا