سولات ومشکلات ریسیورهایpremiumhd

premiumhd

کاربر
2015-12-29
2
1
سلام من همین نرم افزار رو ریختم رو فلش و رسیورم رو آپدیت کردم ولی بعد از اتمام آپدیت دیگه کلا رسیور روشن نشد

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام من همین نرم افزار رو ریختم رو فلش و رسیورم رو آپدیت کردم ولی بعد از اتمام آپدیت دیگه کلا رسیور روشن نشد
درود
دوست من بیشتر توضیح بدهید رو بوت گیر کرده یا کلا خاموش میباشد ؟

premiumhd

کاربر
2015-12-29
2
1
درود.
دقیقا فایل v11.284_20151127.rar
را بعد از دانلود از حالت زیپ خارج کردم و فایل با پسوند bin را روی فلش کپی کردم و فلش رو به دستگاه وصل کردم و گزینه شروع آپدیت برنامه رو زدم بعد از ریبوت شدن دستگاه پس از آرم premium hd صفحه آبی میشه دیگه هیچی غیر این صفحه نمیاره:051:​
قبل از آپدیت دستگاه کار میکرد فقط اگه میخواستم کانالها رو دسته بندی کنم هنگ میکرد یا صوت کانال Euronews را روی حالت فارسی میگذاشتم بعد از خاموش شدن دستگاه دوباره تغییر میکرد. دیگه خیلی عصبانیم کرده بود. پیش خودم گفتم اگه نرم افزارش رو آپدیت کنم مشکل حل میشه. ول یالان کلا دیگه هیچ تصوری غیر از اون صفحه آبی نمیاره.:051:
لطفا کمکم کنید بگید چطوری درستش کنم.:a12:

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
درود.
دقیقا فایل v11.284_20151127.rar
را بعد از دانلود از حالت زیپ خارج کردم و فایل با پسوند bin را روی فلش کپی کردم و فلش رو به دستگاه وصل کردم و گزینه شروع آپدیت برنامه رو زدم بعد از ریبوت شدن دستگاه پس از آرم premium hd صفحه آبی میشه دیگه هیچی غیر این صفحه نمیاره:051:​
قبل از آپدیت دستگاه کار میکرد فقط اگه میخواستم کانالها رو دسته بندی کنم هنگ میکرد یا صوت کانال Euronews را روی حالت فارسی میگذاشتم بعد از خاموش شدن دستگاه دوباره تغییر میکرد. دیگه خیلی عصبانیم کرده بود. پیش خودم گفتم اگه نرم افزارش رو آپدیت کنم مشکل حل میشه. ول یالان کلا دیگه هیچ تصوری غیر از اون صفحه آبی نمیاره.:051:
لطفا کمکم کنید بگید چطوری درستش کنم.:a12:

درود
دوست من با کابل ولودری که لینکش را گذاشتم برنامه را منتقل کنید اگرمشکل سخت افزاری نداشته باشید مشکلتان حل خواهد شد
http://forum.irantksat.com/showthread.php?t=83487&p=408441#post408441

sat444

کاربر
2016-02-16
2
0
درود
شبکه های HD با فرمت ac3 صدا ندارند !؟ با کابل HDMI تست شد . دوستان راهنمایی میکنید
سپاس

sat444

کاربر
2016-02-16
2
0
درود
شبکه های HD با فرمت ac3 صدا ندارند !؟ با کابل HDMI تست شد . دوستان راهنمایی میکنید
سپاس

جواب سایت پرمیوم
satworld at emirates.net.ae

متاسفانه ac3 در این رسیور ساپورت نمیشه و 95 درصد کانالهای hd بلا استفاده هست

بالا